نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3395Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 561 به 568 از 608
صفحه 71 از 76 نخستنخست ... 6168697071727374 ... آخرینآخرین
  1. #561
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zhaleh-ech آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
    محل سکونت
    Mars
    نوشته ها
    399
    میزان امتیاز
    361
    پسند شده
    6611
    پسند کرده
    707
    لازانیا با مایه ماکارونی (بدون گوشت) و سس سفید

    نام: 20150901_184758.jpg نمایش: 804 اندازه: 73.2 کیلو بایت

    نام: 20150901_184719.jpg نمایش: 778 اندازه: 82.1 کیلو بایت
    Hope, h-mamane93, najmehkhatoon و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    .......Up In The Air
    ........Chasing A DREAM So Real

    .◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇NOS ADVERSUS MUNDI◇◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆


  2. بانک بند ناف
  3. #562
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804
    لازانیای رولی ..

    خیلی خیلی به صرفه و شیک و تمیز :) کلی از موادم اضافه اومد :دی

    نام: 20092015350.jpg نمایش: 639 اندازه: 71.3 کیلو بایت
    najmehkhatoon, ترنم63, پرنسس.م و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  4. #563
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک م نمایش پست ها
    لازانیا لوله ای یا انتی لاقاریان

    مواد لازم:



    آرد ½ 4 لیوان


    نمک 4/3 1 ق چ


    خمیر مایه فوری 1 ق چ


    روغن زیتون ¼ لیوان


    آب یخ 4/3 1 لیوان



    آردتون باید سرد باشه.آرد و نمک و پودر خمیر مایه فوری ( حواستون باشه که باید تازه باشه. یعنی اگه چند سال یه قوطیش رو توی کابینت دارید دیگه توقع نداشته باشید که خمیرتون پف هم بکنه!) رو مخلوط کنید . بعد روغن رو توش بریزید
    ......
    منبع:آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی - لازانیا لوله ای یا انتی لاقاریان
    ببخشید ... این ادرسی که دادین خودش کار شف طیبه رو کپی کرده بدون منبع... این دستور خمیر پیتزای شف طیبه هست و این ادرسشه:
    کارگاه آشپزسازی: Search results for خمیر پیتزا
    .
     
    ترنم63, باران67, mehr banoo و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #564
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    884
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    932
    پسند شده
    14381
    پسند کرده
    14646

    ویترین مدال ها

    لازانیا با همان روش همیشگی


    نام: ازتم (3).jpg نمایش: 591 اندازه: 76.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط kurosh1 : ۱۳۹۴/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۸:۴۱ قبل از ظهر

  6. #565
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    هانیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    48
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    683
    پسند کرده
    600

    اینم لازانیا ما
    کتلت
     
    z.rezaei, ELAHE_ABAN, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    فعلا عرضی نیست

  7. #566
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    1773
    پسند کرده
    894
    لازانیا مثل همیشه خوب شده بود از ورقه لازانیا بدون نیاز به پخت مانا استفاده کردم و لابه لای طبقات پنیر فراوان و سس بشامل زدم که فکر می کنم رمز لازانیای خوب پنیر زیاد و سس باشهنام: لازانیا 2.jpg نمایش: 498 اندازه: 81.7 کیلو بایتنام: لازانیا.jpg نمایش: 502 اندازه: 78.4 کیلو بایت
    باران67, m1361, فرانک م و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #567
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    3052
    لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!


    لازانیا که همون لازانیاست، فقط چیدمانشو. قرتیه و یکم هم وقتگیرتر..ولی خوردنش راحتتره به خاطر لقمه ای بودنش
    مواد لازم:
    لازانیا
    سس گوشتی
    پنیر پیتزا
    سس بشامل (سس سفید)
    نمک، فلفل، آویشن
    طرز پخت:
    خب مواد گوشتی (یا غیرگوشتی) مون هر جور که دوست داریم آماده می کنیم..مثل مایه ماکارونی...من پیاز رو توی گوشت رنده می کنم و هم می زنم و درش رو میذارم و وقتی آب انداخت بر میدارم درش رو خیلی کم روغن..نمک، فلفل، رب گوجه می ریزم همراه با اون ادویه داخل بسته لازانیا..قارچ، فلفل دلمه و ... هم می تونین بریزین..من نداشتم
    می ذاریمش کنار وقتی آماده شد..دقت کنین که نباید روغن داشته باشه و چرب بشه..اگه اینجور بود، کجش کنین تا روغن اضافیش بره...توی یه دیگ بزرگ و جادار آب و روغن و نمک با کمی زرچوبه میریزم و میذارم روی گاز تا جوش بیاد...بعد ورقه های خشک لازانیا رو توش میندازم و میذارم تا بازم به جوش بیاد..این زمان روی بسته بندیش نوشته شده..باید کاملا نرم و پخته بشه ولی پاره نشه...بعد آبکش می کنم و میذارم آبش بره
    حالا بریم سس سفید رو درس تکنیم..مقداری کره (50 گرم) رو توی یه دیگه کوچک می ریزیم و وقتی آب شد 2 قاشق پر آرد سفید توش می ریزیم و تفتش میدیم...حالا یه لیوان شیر گرم رو آروم آروم توش می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم..نمک و فلفل هم می زنیم ..این سس باید به غلظت ماست شل باشه...اما من کره نمی ریزم..چون با توجه به پنیر پیتزا دیگه خیلی چرب میشه و دوست نداریم..من آرد و شیر رو خوب مخلوط کردم تا حل بشه و گلوله نداشته باشه..بعد نمک و فلفل می زنم و میذارم روی گاز و هم می زنم مرتب تا پخته بشه..تو این مرحله یه تیکه پنیر گودا هم اگه داشته باشم توش میندازم
    خب همه مواد رو همراه با سس کچاپ و پنیر پیتزا رو کنار دستمون میذاریم..فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم...ظرف سرو رو کمی چرب می کنیم و دو سوم سس سفید رو توش می ریزیم...ورقه های لازانیا اگه خیلی آبشون بره و خشک بشن چسبناک میشن و کار باهاشون سخته پس اگه زمان زیادی ولشون کردین به امون خدا و اینجوری شد کافیه یه بار آب بریزین روشون و بذارین آبشون بره..نباید خیلی خشک و نه خیلی خیس باشه..خیس بودنش هم دردسری برای پیچیدنش میشه
    خب روی تخته کار یه ورق لازانیا رو میذاریم..بکم سس کچاپ روش می ریزیم و یه قاشق از مایه گوشتی رو روش می ریزیم..کمی هم پنیر ..مثل شکل دیگه!
    حالا از سمت خودمون شروع می کنیم به رول کردن و دقت می کنیم که خوب محکم بپیچیم که مواد داخلش شل و ول نشه و بیرون نریزه... وقتی رولمون آماده شد با چاقو دو نیم می کنیم
    حالا رولها رو چبیده به هم و از کنار ظرف می چینیم...لازانیای من چون اطرافش پلیسه ایه..از سطح صافش چیدم دیگه..یعنی از محل برش...همه رول ها رو به همین شکل آماده می کنیم و توی ظرف می چینیم..همین کارش زمان بره خیلی
    وقتی همه رولها رو چفت هم چیدیم (این چفت بودن خیلی مهمه ها) بقیه سس رو اطرافشون می ریزیم و بسته به سلیقه مون مقداری ( یا مقدااااااااااااااااری!!) پنیر پیتزا هم روشون میریزیم و می فرستیم توی فر
    نیم ساعت تا 40 دقیقه (کم و زیادش رو چک کنین خودتون) توی فر می مونه
    بعد حرارت بالا رو هم میشه روشن کرد تا روش طلایی بشه
    وقتی از فر خارج کردین بذارین از حرارت بیفته بعد ببرین سر سفره
    به راحتی هم سرو میشه و رولهاش جدا میشه.

    نام: photo_2015-11-02_21-17-16.jpg نمایش: 782 اندازه: 114.8 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67, ELAHE_ABAN, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  9. #568
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    49
    خیلی خیلی شیکه آفرین به شما که اینقدر هنرمندید

صفحه 71 از 76 نخستنخست ... 6168697071727374 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما