نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3413Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 553 به 560 از 609
صفحه 70 از 77 نخستنخست ... 6067686970717273 ... آخرینآخرین
  1. #553
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5976
    پسند کرده
    3933
    لازانیامن:گوشت چرخ کرده تفت داده شده+قارچ تفت دادشده+ فلفل دلمه ی+پنیر پیتزا
    نام: لازانیاکوثر1.jpg نمایش: 943 اندازه: 99.4 کیلو بایت

    نام: لازانیاکوثر2.jpg نمایش: 950 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    قورمه سبزی
     
    مریم.ع, najmehkhatoon, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #554
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    jenilo آواتار ها
    مینا عالمی
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0
    لازانیا گوشت و قارچ

    مریم.ع, najmehkhatoon, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #555
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    466
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    506
    پسند شده
    7865
    پسند کرده
    11489
    لازانیا با سس بشامل و مواد ماکارونی +قارچ و فلفل دلمه

    یه چیزی که از این سایت یاد گرفتم و عالی بود اینکه زیر ظرف یه لایه سس بریزم و در لایه آخر سس و پنیر با اسپری آب

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 143757880196349.jpg
مشاهده: 835
حجم: 106.6 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, *Elsa*, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #556
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17143
    پسند کرده
    20225
    لازانیا گوشت



    پیاز خیلی ریز خرد شده رو سرخ کردم - گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه نیم کوب و سماق رو جدا تفت دادم و از ظرف خارج کردم و بهش سیر رنده شده اضافه کردم - فلفل دلمه ای ر هم تفت دادم با گوجه فرنگی خرد شده و رب و زردچوبه . همه مواد رو با هم مخلوط کردم و کمی بهش آب جوش اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیوفته به همراه ادویه مخصوص لازانیا.
    لازانیا نیم پخت رو آماده کردم
    سس بشامل رو بدون کره آماده کردم و بهش نمک و فلفل و جوز هندی اضافه کردم و دو سومش رو به مواد گوشتیم که دیگه آماده شده بود اضافه کردم و مخلوط کردم .
    یک لایه سس بشامل و کمی مایونز ته ظرف ریختم (یک لایه نازک) از مواد و ورق لازانیا لایه لایه چیدم و بین لایه ها هم مجددا آویشن و ادویه لازانیا پاشیدم به همراه کمی پنیر . لایه آخر بدون مواد گوشتی و فقط سس بشامل که اول دور تا دور ظرف دادم تا خمیرم حین پخت خشک نشه و بعد کل ظرف رو پوشش دادم و پنیر روش پاشیدم و کمی فلفل دلمه ای خرد شده پاشیدم .




    این بار موادم رو کمی آب دار برداشتم و دیگه از مخلوط شیر و آب استفاده نکردم و از نتیجه هم بسیار راضی بودم.

    .
    .
    .




    .
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۶ در ساعت ۱۲:۱۴ قبل از ظهر
    m1361, باران67, کوئین و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #557
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,088
    میزان امتیاز
    349
    پسند شده
    10036
    پسند کرده
    14006
    لازانیا،با گوشت مرغ چرخ شده و کمی سویا،اگه علاقه به گوشت مرغ داشته باشید این مدلی هم خوشمزس،تفت داده،رب گوجه هم اضافه کرده با ادویه جات،هویج*رنده شده وفلفل دلمه ای.جدیدأ داخل لازانیا سس بشامل نمیریزیم بنظرمون بدون سس خوشمزه تره.بین هرلایه پنیرپیتزا میریزیم و روشم پنیر پیتزا

    نام: IMG_۲۰۱۵۰۸۱۹_۱۳۰۵۲۸.jpg نمایش: 683 اندازه: 76.4 کیلو بایت
    افسونی, m1361, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  7. #558
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    لازانیا

    مایه ی گوشتی + فلفل دلمه ای و قارچ


    بعد پخت با سس قرمز خطوط رو ایجاد کردم

    فرانک م, *شمیم*, meli59 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  8. #559
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرانک م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    311

    لازانیا لوله ای یا انتی لاقاریان

    مواد لازم:



    آرد ½ 4 لیوان


    نمک 4/3 1 ق چ


    خمیر مایه فوری 1 ق چ


    روغن زیتون ¼ لیوان


    آب یخ 4/3 1 لیوان


    آرد سمولینا یا آرد ذرت برای پاشیدن زیر خمیر

    آردتون باید سرد باشه.آرد و نمک و پودر خمیر مایه فوری ( حواستون باشه که باید تازه باشه. یعنی اگه چند سال یه قوطیش رو توی کابینت دارید دیگه توقع نداشته باشید که خمیرتون پف هم بکنه!) رو مخلوط کنید . بعد روغن رو توش بریزید

    آب باید کاملا سرد و در حد یخ باشه. دستتون رو مرتب توی آب فرو کنید و بعد توی ظرف آرد
    پنجه تون رو قلابی شکل نگه دارید و دورانی توی آرد بچرخونید. مرتب توی آب بزنید و بعد باز دورانی تکونش بدید. پس قرار نیست که انگشت هاتون رو ببندید یا اینکه ورز بدید. فهمیدید چی شد؟
    بعد از 2 دقیقه باید به یه همچین فرمی برسید. یعنی تیکه های ریز خمیر. پس باز توجه داشته باشید که ورز نمیدیم ( از کت و کول هم خواهید افتاد! گفتم که از الان واسه بعدتون آمادگی داشته باشید)

    . میبینید که دیگه خمیر گلوله میشه.

    حالا ورز دادن شروع میشه خمیر رو به تخته کار منتقل کنید. با یک دست پایین خمیر رو نگه دارید و با انتهای سینه دست دیگه تون روی خمیر به سمت جلو فشار بدید.

    پس با انگشتای یک دست خمیر رو نگه میدارید و با کف دست دیگه رو به جلو هلش میدید با انگشت ها تون قلش میدید عقب و باز جمعش میکنید. خمير رو نود درجه ميچرخونيدش و حالا مجددا اين رو تكرار ميكنيد به همین شکل 5 تا 7 دقیقه ورز میدید. این شیوه صحیح ورز دادنه.

    در نهایت بعد از 7 دقیقه به همچین کیفیتی میرسید. کاملا نرم و یکنواخت و لاستیکی و کمی چسبنده.

    حالا روش رو با روغن زیتون چرب کنید و توی ظرف بزرگی بذارید و روش رو سلفون بکشید و بذارید یه جای کمی گرم. من گذاشتمش توی فر ( فر خاموش منظورمه! نه یه وقت فر رو روشن کنید!)

    بعد از یک ساعت دو برابر میشه و بعد از 2 ساعت سه برابر. ( یک ساعت ولی کافیه. من چون عجله ای نداشتم 2 ساعت گذاشتم استراحت کنه)

    شاید یکی بپرسه پس چرا روی بسته خمیر مایه ها مینویسه که توی آب ولرم بریزید و 10 دقیقه بذارید به عمل بیاد.

    جواب:با اون مدل خمير مايه هم میشه ولی این روش خیلی بهتر عمل میکنه و نون ها و شیرینی ها و پیتزاها تون مزه خمیر مایه نمیگیره و پفش هم دو برابره. اما شما میتونید به میل خودتون عمل کنید. من با هر دو روش کار کردم این یکی بهتر جواب میده.

    حالا با کارد خیس خمیر رو به ۱۰ قسمت تقسیم کنید.

    این خمیر رو میشه تا 3 روز توی یخچال و تا 3 ماه توی فریزر نگهداری کرد. اما موقع استفاده یک روز قبل بذاریدش توی یخچال . زمانی که قراره پیتزا رو درست کنید از 2 ساعت قبلش از یخچال بیرونش بیارید تا به دمای اتاق برسه.
    برای باز کردن خمیر باید ابتدا پشت و روی دستتون رو توی آرد فرو ببرید.
    سینی فر رو با آرد سمولینا یا آرد ذرت بپوشونید. ( آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق میکنه. من ایرانیش رو ندیدم تا حالا ولی خارجیش با نام cornmeal تو بازار زیاده). سینی باید روی پایین ترین طبقه فر قرار بگیره پس طبقات فرتون رو قبل از روشن کردن تنظیم کنید. فر رو روی آخرین درجه ممکن قرار بدید! یعنی تا اونجایی که میشه تا ته بچرخونیدش. برای فر من 270 درجه سانتیگراد میشه. فر رو از قبل بذارید کاملا داغ بشه. مثل کوره! سینی فر ولی نباید از قبل گرم بشه.

    حالا خمیر رو که کاملا پهن شده رو روی سینی آرد پاشیده شده بذارید ( در واقع باید بگم پشت سینی بذارید) و با تاپینگ مورد نظر خمیر رو بپوشونید
    بعد ازاینکه خمیررو به صورت مربع نازک مثل ورقهای لازاننیا باز کردید مواد روش پهن کنید اول پنیر بعد قارچ البته این کار سلیقه ای هست بعد که موادو خوب پهن کردید حالا به صورت لوله ای جمع کنید وبا کارد به اندازه دل خواه ببرید روی خمیرو با برس زرده تخم مرغ بزنید
    توی فر بذارید. بعد از 2 دقیقه سینی رو 180 درجه بچرخونید که مطمئن بشید همه جاش یکنواخت میپزه. زمان پخت 5 تا 8 دقیقه است. ولی حواستون باشه اگه دیدید که تاپینگ و پنیر پخت و کراست هنوز نپخته، ،سینی رو روی کف فر قرار بدید! و اگه کراست بیش از حد خشک شد و تاپینگ هنوز پنیرش ذوب نشده باید یک طبقه ببریدش بالا
    امید وارم درست کنید و لذت ببرید
    نکته میتونید از ورقه های لازانیا هم استفاده کنید.

    منبع:آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی - لازانیا لوله ای یا انتی لاقاریان
    سالاد +بادام
    زمینی +میوه
     
    اکی شمس, باران67, maman_mahya و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    vراز موفقیت دراین است که با طبیعت و کائنات هماهنگ باشیم و در مسیر موجهای زندگی لذتببریم.

  9. #560
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    niloufar 77 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۳
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    86
    پسند شده
    2021
    پسند کرده
    1167
    لازانياي فوق العاده شيك به شكل گل سرخ!


    لازانیا که همون لازانیاست، فقط چیدمانشو. قرتیه و یکم هم وقتگیرتر..ولی خوردنش راحتتره به خاطر لقمه ای بودنش
    مواد لازم:
    لازانیا
    سس گوشتی
    پنیر پیتزا
    سس بشامل (سس سفید)
    نمک، فلفل، آویشن
    طرز پخت:
    خب مواد گوشتی (یا غیرگوشتی) مون هر جور که دوست داریم آماده می کنیم..مثل مایه ماکارونی...من پیاز رو توی گوشت رنده می کنم و هم می زنم و درش رو میذارم و وقتی آب انداخت بر میدارم درش رو خیلی کم روغن..نمک، فلفل، رب گوجه می ریزم همراه با اون ادویه داخل بسته لازانیا..قارچ، فلفل دلمه و ... هم می تونین بریزین..من نداشتم
    می ذاریمش کنار وقتی آماده شد..دقت کنین که نباید روغن داشته باشه و چرب بشه..اگه اینجور بود، کجش کنین تا روغن اضافیش بره...توی یه دیگ بزرگ و جادار آب و روغن و نمک با کمی زرچوبه میریزم و میذارم روی گاز تا جوش بیاد...بعد ورقه های خشک لازانیا رو توش میندازم و میذارم تا بازم به جوش بیاد..این زمان روی بسته بندیش نوشته شده..باید کاملا نرم و پخته بشه ولی پاره نشه...بعد آبکش می کنم و میذارم آبش بره
    حالا بریم سس سفید رو درس تکنیم..مقداری کره (50 گرم) رو توی یه دیگه کوچک می ریزیم و وقتی آب شد 2 قاشق پر آرد سفید توش می ریزیم و تفتش میدیم...حالا یه لیوان شیر گرم رو آروم آروم توش می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم..نمک و فلفل هم می زنیم ..این سس باید به غلظت ماست شل باشه...اما من کره نمی ریزم..چون با توجه به پنیر پیتزا دیگه خیلی چرب میشه و دوست نداریم..من آرد و شیر رو خوب مخلوط کردم تا حل بشه و گلوله نداشته باشه..بعد نمک و فلفل می زنم و میذارم روی گاز و هم می زنم مرتب تا پخته بشه..تو این مرحله یه تیکه پنیر گودا هم اگه داشته باشم توش میندازم
    خب همه مواد رو همراه با سس کچاپ و پنیر پیتزا رو کنار دستمون میذاریم..فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم...ظرف سرو رو کمی چرب می کنیم و دو سوم سس سفید رو توش می ریزیم...ورقه های لازانیا اگه خیلی آبشون بره و خشک بشن چسبناک میشن و کار باهاشون سخته پس اگه زمان زیادی ولشون کردین به امون خدا و اینجوری شد کافیه یه بار آب بریزین روشون و بذارین آبشون بره..نباید خیلی خشک و نه خیلی خیس باشه..خیس بودنش هم دردسری برای پیچیدنش میشه
    خب روی تخته کار یه ورق لازانیا رو میذاریم..بکم سس کچاپ روش می ریزیم و یه قاشق از مایه گوشتی رو روش می ریزیم..کمی هم پنیر ..مثل شکل دیگه!
    حالا از سمت خودمون شروع می کنیم به رول کردن و دقت می کنیم که خوب محکم بپیچیم که مواد داخلش شل و ول نشه و بیرون نریزه... وقتی رولمون آماده شد با چاقو دو نیم می کنیم
    حالا رولها رو چبیده به هم و از کنار ظرف می چینیم...لازانیای من چون اطرافش پلیسه ایه..از سطح صافش چیدم دیگه..یعنی از محل برش...همه رول ها رو به همین شکل آماده می کنیم و توی ظرف می چینیم..همین کارش زمان بره خیلی
    وقتی همه رولها رو چفت هم چیدیم (این چفت بودن خیلی مهمه ها) بقیه سس رو اطرافشون می ریزیم و بسته به سلیقه مون مقداری ( یا مقدااااااااااااااااری!!) پنیر پیتزا هم روشون میریزیم و می فرستیم توی فر
    نیم ساعت تا 40 دقیقه (کم و زیادش رو چک کنین خودتون) توی فر می مونه
    بعد حرارت بالا رو هم میشه روشن کرد تا روش طلایی بشه
    وقتی از فر خارج کردین بذارین از حرارت بیفته بعد ببرین سر سفره
    به راحتی هم سرو میشه و رولهاش جدا میشه...نام: image.jpg نمایش: 911 اندازه: 98.3 کیلو بایت
    افسونی, h-mamane93, باران67 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    فردا روز دیگریست ، روزت را با تکه های شکسته دیروز اغاز نکن ....

صفحه 70 از 77 نخستنخست ... 6067686970717273 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما