نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3395Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 608
صفحه 32 از 76 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    لازانیا

    سس:گوشت چرخ شده+پیاز داغ+سوسیس و ادویه و رب و فلفل دلمه ای

    سس سفید و پنیر



    Andrew این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. #250
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مینا  ✿ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    مواد +سس سفید+پنیر








    قیمه
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــ ـا . . .!

    تو قول دادی . . . !

    وَقالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِی أَستَجبْ لَكُمْ . . .

    یـــادت هســـت ؟؟

  3. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۳۰
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    242
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا


    لازانیای هم زده از دستور خوب شف طیبه جون
    مواد گوشتی رو یکم آبدار آماده کردم چند ورق لازانیای سیر مانا توش تکه تکه کردم بعد ده دقیقه درشو گذاشتم رو شعله آروم
    بعد یکم پنیر پارمزان و با ماهی تابه پرید رو میز ;)
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  4. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    behgol آواتار ها
    بهگل
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۶
    نوشته ها
    104
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    112
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    1544

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    لازانیای گوشت
    سلام دوستان
    من از لازانیای نیمه آماده ی زر ماکارون استفاده کردم(خوب شد)
    برای سس هم از گوشت چرخ کرده ، رب گوجه ، قارچ و البته پنیر پیتزا و آویشن فراوان
    ولی سس سفیدشو درست نکردم
    خیلی خوشمزه شده بود






    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    546
    پسند کرده
    434

    Re: لازانيا

    لازانیا ایران مانا
    مواد میانی گوشت چرخ کرده و پیازداغ و فلفل دلمه ای و قارچ
    روی هرلایه سس سفید ریختم و فقط لایه آخر پنیر پیتزا
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط gh@sedak
    دوستان میشه دستور لازانیا تو ماهیتابه رو.میشه بزارین
    بعد میشه با شیر درست کرد??
    ممنون میشم
    دوستان عزیزی که در مورد لازانیا رولی و پخت در ماهیتابه پرسیده بودین
    برای لازانیای رولی ابتدا لازانیاها رو ابکش میکنیم بعد سس سفید زده(من مخلوط سس سفید و سس کچاپ میزنم) هر لازانیا رو از طول دو قسمت کرده و لبه هر کدام مقداری مایع گوشتی 0تقریبا یک ق چایخوری) و کمی پنیر پیتزا میریزیم و رول کرده و کیپ هم تو ظرف چیده و روشو سس سفید و کمی پنیر ریخته و فویل کشیده و تو فر میپزیم.
    اگر خواستیم در ماهیتابه یا پلو پز بپزیم در مورد پلوپز من لازانیاها رو تو پلو پز چیده و روش پنیر و سس داده و دکمه استارت پلوپز رو میزنم تا بپزه و زیرش طلایی بشه در ماهیتابه کف ماهیتابه روغن ریخته کمی که گرم شد لازانیاها رو چیده و مثل بالا عمل کرده و دم کنی میزارم نیم ساعت هم بیشتر زمان نمیبره اگرم نخواستید زیرش طلایی بشه کف ماهیتبه یک لایه سیب زمینی درشت رنده شده که با سس سفید مزه دار کرده اید بریزید .
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #255
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط shermine
    بچه هاشما ورقه های لازانیارو یکی یکی آب پز میکنید یا همه رو باهم میریزید تو قابلمه؟ من دو تا میریزم ولی میچسبه بازم
    شرمینه جان من توی ماهیتابه اب جوش میارم و پنج تا پنج تا می پزمشون که زیاد جای مانور نداشته باشن. بعد هم آبکش نمی کنم دونه دونه با کفگیر در میارم پهن می کنم روی دستمال تمیز کنار هم.
    ...

    لازانیای رولی





    بردمش خونه دوستم به همین دلیل از بعد از فر عکس ندارم.

    لازانیای تک رو به روش پست قبل پختم. سس گوشتم رو بدون رب درست کردم چون من لازانیای سفید دوست دارم.
    پیاز داغ + گوشت چرخ کرده و ادویه : نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پاپریکا ، آویشن زیاد و ادویه لازانیا
    سس سفید رو درست کردم : دو ق غ کره توی آبگردون ذوب که شد چند دقیقه یک ق غ آرد رو توش تفت دادم و بعد نصف بسته خامه صورتی رو که توی یک لیوان آب داغ حل کرده بودم توی 4-5 مرحله یواش بهش اضافه کردم و حسابی هم زدم که حل شه. گذاشتم چند دقیقه غلیظ شد و بعد نیم ق چ نمک و یک چهارم ق غ فلفل رو اضافه کردم و از روی گاز برداشتم.

    روی هر برگه لازانیا 2 ق غ گوشت و 1 ق غ پنیر روده ای کاله ریختم و رول کردم (باید سفت بپیچید که نریزه و اواخر رول یک قاشق سس سفید ریختم که بچسبه و چیدم توی ظرف. آخرش روش سس سفید و پنیر پیتزا ریختم.
    بعد از اینکه توی فر می ره خیلی خوشگل و خوشمزه می شه. مزیتش اینه که هم برای همه جدیده هم سروش راحته.

    راستی من همیشه برا غذاهایی که توی پیرکس درست می شن بعد از چرب کردم پیرکس یک ق غ پودر سوخاری می پاشم. روغن اضافی رو به خودش جذب می کنه و هیچ وقت کف پیرکس های من روغن قل نمی رنه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط پریا جونی
    نگار جون سلام
    لازانیای رولی یا معمولی به ظرف پیرکس نمی چسبه؟
    سلام عزیزم
    ببخشید من سوالتون رو ندیده بودم.
    من کف ظرف پیرکس دو سه قطره روغن مایع می ریزم و با قلم مو پخش می کنم و روش یه قاشق آرد سوخاری می پاشم بعد لازانیار رو می چینم. اصلا به کف ظرف نمی چسبه. لازانیای غیر رولی بعضی جاها پنیر برشته شده اش به کناره ظرف می چسبه. می ذارم خیس بخوره بعد می شورم.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: لازانيا



    لازانیای قالبی که در قالب لوف بود.ورقه های لازانیا رو هم خشک استفاده کردم و این بار به جای شیر سس سفید فراوون رو لایه ها ریختم و با همون ورقه ها کاملا پخته شد.مواد بین ورقه ها هم سس گوشت ماکارونی بود به همراه پنیر پیتزا.سس سفید هم از سس آماده هاتی کارا استفاده کردم.

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    مرضیه عزیز بسیار اشتها برانگیزه...
    اولین لایه رو چی ریختین؟ اول فکر کردم لازانیا رو چیدین بعد دیدم نوشتین خشک گذاشتین به نظرم اومد چون قابلیت ارتجاعی نداشته کف قالب رو نمی پوشونده؟ روی دیواره ها هم چیدین راستی؟
    و یه سوال دیگه سرو و برشش راحت بود؟
    ممنون
    نگار جون شما لطف داری عزیزم.
    تو قالب چرب شده اول یه لایه سس سفید ریختم و بعد هم دو ورق لازانیا کنار هم گذاشتم و رو اونها هم سس سفید و مایه گوشت و پنیر پیتزا ریختمو فشار دادم و همین طور لایه لایه تا لایه آخر که سس سفید رو ریختم و روی اون سس گوشت و پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای .بعد هم که فویل کشیدم و گذاشتم تو فر.کناره های ظرف چیزی نذاشتمو در واقع این سس سفیده که در تماس با جداره ظرف برشته شده و برشش هم که راحت بود و به هیچ عنوان از هم پاشیده نشد.اما خب در این حالت که قسمت پنیری رویه لازانیا،به زیر منتقل میشه،طبعا کمی چسبندگی به ظرف سرو پیدا میکنه.مسلما در این حالت،در مصرف سس بشامل باید سخاوتمند بود!
    raheleh_fenel, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

صفحه 32 از 76 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما