نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3396Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 608
صفحه 29 از 76 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: لازانيا

    اینو با لازانیای لوله ای (Cannelloni) درست کردم.
    مواد میانیش هم گوشت و پیاز و فلفل دلمه فراوون و نخود سبز بود. کنلونی رو که آبکش کردم توشو با مواد پر کردم و توی ظرف گذاشتم، روشم یه عالمه پنیر ریختم و گذاشتم تو فر...

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    من خيلي با پخت لازانيا مشكل دارم . اصلا خوب از اب در نمياد . عكسشو مي ذارم تا اشكالاتم رو ببينيد
    تكه هاي لازانيا كه زير هست خيسه و لايه هاي هاي رويي خشك مي شه . اين دفعه چند دقيقه يك بار با اب پاش مرطوبش مي كردم .از دفعات قبل بهتر بود . تازه يه ظرف هم با اب كذاشتم تو فر كه بخارش سطحش رو مرطوب كنه ولي اصلا اب بخار نشد !

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  3. #227
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    245
    پسند شده
    21266
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهزاده خانم
    در مورد پنير هم راهنمايي ميخوام . من پنير ورقه اي استفاده مي كنم . نمي دونم درسته يا نه .
    شاهزاده جان روی ظرف رو حتما با فوبل باید بپوشونید و روی ورقه آخر لازانیا یا باید با پنیر پوشش بدید و یا با مایه گوشتی یا سس بشامل

    پنیر ورقه ای هم خوبه و لی به عنوان مکملخوبه.برای پنیر اصلی باید از پنیر موزارلا یا همون پنیر پیتزا استفاده کنید.
    پنیر ورقه ای رو میتونید روی لایه اخر لازانیا کنار هم بچینید.
    الان توی عکس شما مشخص هست که روی ورقه های لازانیا رو خوب پوشش ندادید.برای همین خشک شده
    نقل قول نوشته اصلی توسط سهره
    من فر ندارم
    با مایکروویو چطور لازانیا درست کنم؟؟
    سهره جان میشه
    من درجه اش رو همینجوری میزنم تا زمانی که بپزه
    موادش همونه
    فقط به جای فویل سلفون بکشید روی ظرف و ظرفتون هم حتما پیرکس باشه.ظرف فلزی نذارید

    روی سلفون هم چندتا سوراخ با چنگال بزنید که بخارات اضافی خارج بشه
    وقتی پنیرها خوب آب شدن سلفون رو بردارید ظرف رو روی سه پایه بذارید و گریل روشن کنید تا کمی پنیر برشته بشه
    البته اگر دوست داشته باشید

    زمانش هم فکر کنم نیم ساعتی بشه
    Andrew این نوشته را پسندیده.


  4. #228
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":2rxgcbn8
    . همسری تو رستوران لازانیا خورده قبلا و خیلی خوشش اومده . میگه مایه گوشتیش اصلا قرمز نبوده . من با رب درست می کنم ولی اب اضافه نمی کنم
    شاهزاده جون اگه قرمز نبوده حتما لازازنیا با سس سفید (بشامل) بوده که حییییلی به نظر من از ورژن سس قرمز دارش بهتره. اون جوری درست کن. در ضمن به نظر من کسانی که پاستای لازانیا رو نپخته می چینن باید فویل بذارن . من خودم چون ورقه ها رو کامل می پزم و می ذارم اصلا فویل نمی کشم روش.

    نقل قول نوشته اصلی توسط "شاهزاده خانم":2rxgcbn8
    ممنون نگار جون از جوابت . بدون فویل چقدر باید تو فر بذاریم که روش خشک نشه . با فویل چقدر
    پس تو گوشت سس سفید بریزم یا همون بین لایه ها ؟
    شاهزاده خانوم عزیز من اینجوری درست می کنم. خود لازانیا رو که پختم. مواد گوشتی (پیاز گوشت قارچ ادویه لازانیا که تو بسته اش هست و ادویه لازانیای همیشک و آویشن نمک و فلفل ، بدون رب) رو هم که آماده کردم ، سس سفید (بشامل) جدا درست می کنم و پنیر هم که رنده کرده می ذارم. بعد کف ظرفو کمی چرب می کنم یک لایه لازانیا روش یک لایه گوشت بعد یک لایه پنیر و یک لایه سس سفید. همین رو دو تا سه بار تکرار می کنم. آخرین لایه لازانیا رو که چیدم که نزدیک لبه ظرف بود روش پنیر حسابی می ریزم و لابه لای پنیر رو با قاشق سس سفید می ریزم. وقتی پنیر مذاب می شه با سس سفید رویی ترکیب می شه و کل روشو می پوشونه. کلا برای من سس سفید نقش اینو داره که اثر پنیر رو تشدید کنه و با هم یک سس خیلی س ک س ی رو می سازن ، پس همیشه این دو لایه کنار هم هستن. من معمولا نمی ذارم طلایی شه چون ما عاشق پنیرمذابیم و دوست نداریم پنیرو بسوزونیم. مگر اینکه مهمون داشته باشم.
    من نیم ساعت تا سه ربع روی 180 درجه می ذارم بستگی به فر داره. وقتی درش میارم که کناره هاش به دیواره کمی پنیر طلایی چسبیده و کمی هم روغن داره قل می زنه تو پهلو های ظرف. پنج دقیقه بیرون می مونه بعدش سرو می کنم.
    اگه حتما خواستی روش طلایی شه فر رو که خاموض کردی گریلشو روشن کن 5 دقیقه و بالای سرش وایسا چون در عرض یک دقیقه می سوزه.

    سس سفید رو هم اینجوری درست می کنم. پنجاه گرم کره رو کف یک آبگردون کوچیک آب می کنم روش یکی دو قاشق آرد می ریزم و خیلی کم تفت می دم. یک لیوان رو تا نصفه خامه می ریزم و روش آب گرم می ریزم و هم می زنم تا حل شه بعد روی آرد می ریزم. یک کم زیرشو زیاد می کنم حباب که زد کم می کنم تا غلیظ شه و بعد نصف ق چ نمک (یا کمی بیشتر) و یک چهارم ق چ فلفل بهش می زنم .
    نکته مهم اینه که تا حاضر شد از روی گاز برش داری. اگه فقط شعله رو خاموش کنی بازم حرارت فلز های گاز غلظتشو به هم می زنه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط princess rozi
    سلام دوستای هنرمندم. یه راهنمایی میخوام ازتون. من میخوام برای مهمونیم لازانیا درست کنم. راستش همون روز نمیتونم درست کنم چون خیلی غذا دارم که درست کنم و وقت نمیکنم. میتونم از ورق های لازانیا رو آبکش کنم و مواد و سس سفید رو لاش بزارم و تو یخچال بزارم تا فرداش؟ یا بد طعم میشه. اگه راهکاری ارائه کنین ممنون میشم. بصورت آبکشی درست کنم یا خشک.؟
    فدای همتون.
    من همیشه روز قبل کامل درست می کنم روشو سلوفان می کشم و فرداش برای مهمونی یه ساعت زودتر از شام از تو یخچال در میارم که به دمای محیط برسه و بعد تو فر می ذارم.
    به نظر من خشک هیچ وقت به اون خوبی نمیشه. به خصوص اگه لازانیای سفید درست می کنین.
    اتفاقا چون مواد به خوبی به خورد هم می ره و مزه اش خیلی خوب می شه.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا



    گوست چرخ کرده رو همرا با پیاز تفت دادم رب اضافه کردم
    و ادویه ها شامل پودر سیر آویشن فلفل سیاه و قرمز دارچین زردچوبه ونمک زا اضافه کردم
    من همیشه از کنسرو نخود فرنگی استفاده میکنم
    و مقداری آب اضافه کردم تا کمی آبکی باشه
    و لایه لایه مواد را چیدم
    اگر از 2 یا 3 مدل پنیر استفاده کنید خوشمزه تز میشه
    من همیشه از پنیر موزارلا و پنیر زنده شده پینزا استفاده میکنم
    همینطور اگه روی رولهای لازانیا رو با سس قرمز بپوشونید و بعد مواد را بذارید خوشمزه تر میشه
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanemeshkat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    محل سکونت
    تو قلب همسرم
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    419
    پسند کرده
    82

    Re: لازانيا

    لازانیای من ممنونم از همه دوستان به خاطر فوت وفناشون مخصوصا زهرای عزیزم:

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دلا معاش چنان کن که گر بلغزد ÷ای فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

  7. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: لازانيا

    لازانیا با دستور همیشگی



    منتها اینبار لایه آخر رو که سس سفید ریختم روش به توصیه ی آقای ریــاض آرد سوخاری پاشیدم. به نظرم تغییر خاصی نکرد.یه تجربه بود به هر حال

    سوسیس رو نگینی خورد کردمو تفت دادم. فلفل دلمه رو ریز کردم به همراه قارچ به تابه اضافه کردم و کمی تفت دادم تا قارچ اب نندازه. آخر سر هم ذرت کنسروی رو اضافه کردم. اویشن و نمک و ادویه زدم. رب رو اضافه کردمو و یه مقدار تفت دادم تا رنگ باز کنه و گذاشتم کنار
    سس سفید رو هم درست کردم اینم گذاشتم کنار
    ورقه های لازانیا رو اینبار خیلی کمتر جوشوندم. چون امتحان کردم با همون زمان نیم ساعت هم بخوبی پخته میشن.
    لایه ی زیرین رو سس سفید ریختم و بعد ورقه ی لازانیا چیدم. بعد مواد. از ادویه ای که توی بسته هست هم ریختم که طعمش خیلی عالیه. بعد سس سفید تا چهار لایه. لایه ی اخر هم سس سفید و روش پودر سوخاری.
    نیم ساعت توی فر با دمای 180 درجه. بعد هم سه دقیقه گریل رو زدم. پنیر هم نداشتم اینبار که اتفاقی نیفتاد و به همون لذیذی هر دفعه بود.
    خورش بادمجون
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7945

    Re: لازانيا

    لازانیا
    لازانيا

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۲ در ساعت ۰۶:۱۵ بعد از ظهر
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 29 از 76 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما