نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3394Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 185 به 192 از 608
صفحه 24 از 76 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  1. #185
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11716
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    لازانیا ساده با گوشت و فلفل دلمه ایی و قارچ.بدون سس سفید...

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #186
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    لازانیا (پیاز+گوشت+نمک وفلفل وادویه جات گردلیمو+قارچ+فلفل دلمه ای+جعفری+پنیر پیتزا+سس سفید)

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  4. #187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    5

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط totiya
    یه سوال دیگه من یه دفعه با سس سفید درست کردم خیلی چرب شد مزه اش هم اصلا خوب نشد به نظرتون چه اشکالی داشته سسم همه لازانیا رو هم بیرون ریختم
    دوست عزیز امیدوارم سس سفید را با مایونز اشتباه نگرفته باشید
    منظور از سس سفیدی که تو دستورات این تاپیک گفته شده سس پایه ای هست که شبیه به سس بشامل هست ولی بدون سیر و پیاز و ادویه جات
    من خودم تقریبا با این نسبت ها درست میکنم :
    برای هر نیم لیتر شیر 50 گرم کره و 50 گرم آرد استفاده میکنم
    اول کره را کمی گرم میکنم -ارد را سر چرخ میدم ولی نه در حدی که سرخ بشه و در حین هم زدن کم کم شیر را اضافه میکنم همچنان به هم زدن ادامه میدم تا کمی غلیظ بشه در انتها نمک و فلفل سیاه اضافه میکنم وقتی خاموش کردم 50 گرم هم خامه میزنم (اگه خامه نزدی هم اشکالی نداره)
    نکته 1 : دقت کنید در تمام مراحل باید حرارت در کمترین حد ممکن باشه
    نکته 2 : آردتون سبوس نداشته باشه بهتره

    صحبت از بشامل شد یه کمی هم درباره اون بگم :
    حالا اگه بخواهی خود سس بشامل ( Béchamelsauce ) را درست کنی میتونی همون اول که کره را میزی یکمی پیاز و سیر که ریز رنده شده را هم با کره بریزی و بعد آرد را اضافه کنی و باقی مراحل مثل بالادر انتها کمی آب گوشت غلیظ یا آب مرغ غلیظ ویا مخلوطی از هردو را به همراه کمی ادویه جات و سبزیجات معطر بسته به سلیقه اضافه کنید
    نکته 3 : خامه برای سس بشامل اصیل اجباری است
    نکته 4 : در فرانسه قدیم از آویشن و میخک برای عطر دار کردن بشامل استفاده میکردند
    نکته 5 : با اضافه کردن زرده تخم مرغ و پنیر پارمزان (پارمسان) به سس بشامل سس معروف مورنی (Mornay sauce) بدست می آید که فوق العاده خوشمزه است
    حالا اگه اشکال شما در درست کردن سس سفید نبوده ممکنه در درست کردن موادت روغن زیادی استفاده کردی
    ...
    به نظر من در کل رمز داشتن لازانیای درجه یک رعایت این موارد هست
    1- در کل میزان ملات خیلی کم باشه (منظورم از ملات مایه گوشت یا مرغ یا سبزیجات هست )
    2- ملاتش خیلی کم چرب و کم ادویه درست بشه
    3-اگه گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید بدون چربی باشه وگرنه لازانیا بوی دنبه میگیره
    4- پیاز داغش خیلی ریز باشه و اگر رب میزنید خیلی کم رب باشه
    5- برای چیدمان لایه ها به تجربه میگم این کارها را بکنید :
    حتما اولین لایه ای که تو ظرفتون میریزید سس سفید باشه (کف ظرف)
    بعد از هر لایه ورق لازانیا ، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک ملات بریزید
    روی هر لایه ملات ، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزورلا)رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید
    پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید
    6-وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه ، بعد از گذاشتن ورق لازانیا ، ملات نریزید فقط سس سفید و پنیر بریزید تا شکل و شمایل لازانیا داشته باشید نه پیتزا
    7- میزان پنیری که روی آخرین لایه میریزید حسابی زیاد باشه
    8-حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیق حرارت از بالا بدید تا پنیرتون کمی طلایی بشه ، دراین مدت مرتب به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزه
    9- وقتی از فر در آروردید بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاد
    10- در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتون برش بزنید
    11- باز هم میگم پنیر کم دربین لایه ها / سس سفید فراوان در بین لایه ها و روی لایه آخر / پنیر فراوان روی لایه آخر فراموش نشه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    130

    Re: لازانيا

    در تکمیل فرمایشات سرآشپز عزیز باید بگم که هر بار که مایه رو روی ورقه ها میریزید حتـــــــــــــــــما با پشت قاشق مواد رو فشـــــار بدید و موقعی که ورق لازانیای بعدی رو گذاشتید باز هم با پشت قاشق ورق رو فشار بدید ... این کار کمک میکنه لایه های لازانیا موقع برش کاملا منسجم باشند و از هم پاشیده نشن ... صد البته که سس سفید و پنیر هم در حفظ انسجام لایه ها موثره
    یه نکته ی دیگه که به نظر من به خوشمزگی لازانیا کمک میکنه اینه که .... اگر مواد میانی یا به قول سرآشپز عزیز ملات لازانیا گوشتی بود یه تکه سوسیس یا کوکتل گوشت رو ریز کنید و به مایه اضافه کنید ... البته فقط یه دونه .. طعم سوسیس نباید غالب باشه ... من این کار رو انجام میدم و واقعا طعم لازانیا زیر و رو میشه
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    لازانیای لذیذ............. شامل ورق لازانیا..پنیرپیتزای فراوان..مایه گوشتی..بدون سس سفید
    موادمیانی:پیاز..گوشت چرخ کرده..فلفل دلمه ای..قارچ..رب وآویشن ونمک وزردچوبه

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی مثل راندن دوچرخه است ....برای حفظ تعادل باید حرکت کرد...!
    "انیشتین"

  7. #190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گل باقالی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1862
    پسند کرده
    5571

    Re: لازانيا

    این هم اولین لازانیای من که برای خواهری به مناسبت روز ماما پزیدم.
    مواد داخلش گوشت چرخ کرده +فلفل دلمه ای+ قارچ بود. با سس سفید و پنیر پیتزا.
    ببخشید ظاهرش مثل واسه شما ها نشده ولی خیلی خوشمزه بود
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی

  8. #191
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3303
    پسند کرده
    1346

    Re: لازانيا



    لازانیا هارو در آب جوش و نمک پختم.. بدون آبکش کردن کم کم آب سرد به قابلمه اضافه کردم تا آب ظرف کاملا سرد شد. این باعث شد که ورقهای لازانیا دیگه بهم نچسبه
    کمی سس بشامل رقیق کف ظرف ریختم، یک ردیف لازانیا، کمی پنیر پیتزا، مایع گوشتی، باز کمی پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر چیدم
    روی آخرین لایه کمی بشامل مخلوط شده با پنیر پیتزا ریختم، تعدادی هم پنیر ورقه روش گذاشتم - درب ظرف رو با آلومینیوم بستم و داخل فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه زمان پخت دادم.
    درآخر چند دقیقه هم گریل رو روشن کردم و درپوش ظرف رو برداشتم..

    پنیر مورد استفاده هم دالیا بود..
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  9. #192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    275
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    لازانيا گوشت وسوسيس وبدون سس سفيد
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

صفحه 24 از 76 نخستنخست ... 142122232425262734 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما