نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3394Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 153 به 160 از 608
صفحه 20 از 76 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  1. #153
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    8

    Re: لازانيا

    اینم عین دستور انچلادا:
    http://cheftayebeh.********.com/2010/07 ... st_29.html

    انچلادا


    و اما "اِنچِلادا" enchilada . باز يكي ديگه از غذاهاي مكزيكي بسيار معروف همين انچلادا هستش كه بعضا ديدم بهش لازانياي رژيمي هم ميگن. باز به دليل استفاده از ترتيا!

    انچلادا از اونجا پا به دنيا گذاشت كه اهالي ساكن كنار يكي از درياچه هاي توي مكزيك ترتيا رو دور ماهي ميپيچيدن و ميخوردن.


    حالا انچلادا كلا همينه. يعني موادي مثل گوشت يا مرغ يا سبزيجات يا ماهيها رو لاي ترتيا ميپيچن و روش يه سس فلفلي ميريزن. اينبار شما با انچلاداي مرغ آشنا ميشيد:


    مرغ 400 گرم ( توجه داريد كه... شما مختاريد روي مقدار مواد اعمال نظر كنيد)

    پودر زيره 1 ق چ

    پودر سير 1 ق چ

    فلفل سفيد 1 ق چ

    فلفل سياه 1 ق چ

    فلفل قرمز 1 ق چ

    پياز 1 عدد

    سير 2 حبه

    ذرت 1 ليوان

    فلفل هالوپينو 1 ق غ

    فلفل پيكانته 2 ق غ

    گوجه فرنگي خورد شده 1 ليوان

    آرد 1 ق غ

    ترتيا 8 عدد

    پنير چدار رنده شده 1 ليوان

    نمك

    پيازچه براي تزئين


    سس انچلادا:

    روغن 3 ق غ

    آرد 1 ق غ

    آب مرغ 2 ليوان

    رب گوجه فرنگي 4 ق غ

    پودر آويشن 1 ق چ

    فلفل قرمز 1 ق غ

    فلفل سياه 1 ق چ

    پودر زيره 1 ق چ

    نمك 2/1 ق چ




    اول از هر كاري خمير ترتيا رو آماده ميكينم ( با همون رسپی که دادم 8 تا ترتیا بدست میاد که واسه کار ما کافیه). بعد مرغها رو آبپز ميكينم و ريش ريش كرده و آبش رو هم واسه سس انچلادا كنار ميذاريم. بعد ترتيا ها رو درست ميكينم و لاي دستمال ميپيچيم ميذاريم كنار.( نرم برش دارید که راحت رول شه. اگه بذارید خشک شه خوب رول نمیشه. و امیدوارم که تا الان دیگه توی ساختنش استاد شده باشید ایشالا)




    براي درست كردن سس انچلادا ... آرد و روغن رو براي 1 دقيقا تفت ميديم ( مواظب باشيد نسوزه) فلفل رو اضافه كرده و 30 ثانيه تفتش ميديم . بعد آب مرغ و رب گوجه و ادويه ها رو اضافه كرده هم ميزنيم تا بجوش بياد. كمش ميكينم و ميذاريم 15 دقيقه جا بيافته. ميچشيم كه همه چيزش به جا باشه. بعد ميذاريم كنار تا بقيه كارا انجام شه و از حرارت سس كم شه.




    فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم.

    پياز و سير رو تفت ميديم و ادويه ها رو اضافه ميكينم. ذرت و گوجه فرنگي رو اضافه ميكنيم و 1 دقيقه ميپزيم ( از كنسرو ذرت استفاده كنيد. ميتونيد مقدارش رو كم و زياد كنيد. و بقيه اش رو هم هر چي اضافه بود آبكش كرده و توي زيب لاك فريز ميكينم)

    آرد رو به مخلوط اضافه كرده و باز هم ميزينم ( اين باعث ميشه كه خميري و چسبناك بشه و بعد انچلادا راحت تر رول بشه) مرغ رو هم اضافه كرده....




    بعد فلفل ها ( كه البته اختياريه) . فلفل "هالوپينو" رو قبلا ديديم كه چيه. اگه موجود نبود... ترشيش گزينه بسيار بسيار مناسبيه. و بعد فلفل "پيكانته" كه باز در بعضي از انچلاداها به جاي فلفل "چپوتي" ازش استفاده ميشه و بسيار خوشمزه ( و كمي گرون) هست كه مجددا، فراوري شده اش رو من استفاده كردم. هر دو فلفلي كه استفاده كردم از دسته فلفلهاي نه چندان تند هستن كه بنا به ذائقه تون ميتونيد كم و زيادش كنيد ( عکس هر دوش رو هم در تصویر قبل میتونید ببینید که اگه خواستید بخرید)

    و ميچشيم و از روي حرارت برميداريم.



    خب ... حالا سس انچلادا رو توي يه ظرف پهن ميريزيم و ترتيا ها رو توي سس ميزنيم تا پشت و روش آغشته به سس بشه.




    تقريبا به اندازه 4/1 ليوان از مخلوط مرغ رو روي هر ترتيا قرار ميديم و از پایین شروع به رول کردن میکنیم




    و بعد خوب و محکم رول ميكينم.




    رولهاي ترتيا رو ( طوري كه قسمت انتهاييش رو به پايين باشه) توي يك ظرف با اندازه مناسب كنار هم ميچينيم ( بهتره كه از اول ترتيا ها رو متناسب با سايز ظرفمون درست كنيم )




    باقي مونده سس انچلادا رو روي رولها ريخته و پنير رو روشون ميپاشيم

    توي فر قرار ميديم تا زماني كه سس قل قل كنه و پنير ذوب شه..... آدیوس انچلادا



    پيازچه ها رو روش ميريزيم و سرو ميكينم. واسه سروش هم معمولا هر نفر دو تا رول سهمش ميشه كه با ماست ميتونيد سرو كنيد و اگه بيشتر خواستن هم بايد التماس كنن!
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #154
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36084
    پسند کرده
    54957

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghoroob
    نقل قول نوشته اصلی توسط *azita
    فقط غروب جان این شیر داخل لازانیایی که مواد گوشتی داره باعث عدم جذب آهن نمیشه؟
    از نظر کارشناسان تغذیه این مشکل تداخل پروتئینی نداره؟؟
    والا چي بگم. من كارشناس تغذيه نيستم كه شايد اينجور باشه كه ميگي اما (گوشتو بيار) هر روز كه لازانيا نميخوريم كه جذب آهن باشه براي روزايي كه لازانيا نميپزونيم
    منم کارشناس نیستم اما دکترم گفت که با آهن نباید لبنیات مصرف کرد دقیقا همانی هست که گفتید.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #155
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    لازانيا رولي اسفناج
    محتويات داخلش: اسفناج پخته شده ساتوري شده كه با كمي پنير لبنه و نمك و فلفل و پودر سير مخلوط شده + پنير پيتزاي كم
    كف ظرف كمي سس سفيد ريختم و رولها رو چيدم روش و 1-2 قاشق سس هم روي رولها ريختم و 10 دقيقه گذاشتم ماكرو بعد پنير ريخنم و دوباره چند دقيقه ديگه و چند دقيقه هم گريل
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  5. #156
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    91

    Re: لازانيا

    دوستان انسجام لازانیا بیشتر مربوط به پنیر پیتزاست. از اونجایی که من خیلی لازانیا درست میکنم و تا حالا از پنیرهای متفاوت، بسیارررررر استفاده میکنم به نظرم فقط و فقط به کیفیت پنیر بستگی داره. بعضی از پنیرهای کیلویی(باز فروخته میشن) خوبن بعضیا اصلا خوب نیستن و لازانیا اصلا طبقه ای نمیمونه.2 شب پیش با پنیر مطهره درست کردم خیلی از نتیجه راضی بودم پنیر رولی کاله هم خوب نبود اما پنیرهای رنده شده اش خوبن. راستی من اصلا از سس سفید استفاده نمیکنم. چون بنظر همه خانواده مزه سس خیلی روی لازانیا قالب میشه .

    ...

    گوشت چرخ کرده، قارچ، پیاز ، رب گوجه فرنگی، پنیر پیتزا، زردچوبه، فلفل و نمک و آویشن،چند تیکه هم فلفل دلمه ای.
    به دلیل دیر رسیدن مواد اولیه و دست بکار شدن در ساعت 9/5 شب وقت نشد روغن اضافه اش رو بگیرم. فقط یکم چرب بود.
    من سس بشامل نمیریزم روش و بین لایه ها پنیر میریزم. بنظرم سس بشامل خیلی طعم شیر میده. در ماکروفر هم درست کردم

    url=http://www.mamipic.com/share-1EC0_4F1ECFBB.html]

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این روز ها

    برد با كسی است که بیرحم باشد!

    از دلت مایه بگذاری باخته ای...!

  6. #157
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان آریا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    20

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    لازانیا خشک با سس گوجه که روی هر ورقه مرطوب شده

    Andrew این نوشته را پسندیده.

    هر یک از ما فرشته هایی هستیم که فقط یک بال داریم.فقط هنگامی قادر به پروازیم که به یکدیگر بپیوندیم..

  7. #158
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m2_mitra آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    محل سکونت
    تهران - ایران
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    13

    Re: لازانيا

    خوب لازانیا هم عشق منه

    این هم لازانیای من
    همیشه از سس سفید استفاده می کنم واسه لازانیا

    ولی به جای شیر 1 لیوان آب مرغ استفاده می کنم واسه سس سفیدم طعمش رو بیشتر دوست می دارم





    این هم کانلونی . . . وقتی می پزی قیافش شبیه لازانیا میشه لوله ای هست داخلش رو هم با سبزیجات پر کردم و سس سفید و پنیر هم واسه روش
    من لوله ها رو کنار هم گذاشتم واسه پخت





    در اصل این مدلی بود





    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    خدایا اول پاکم کن بعد خاکم کن

  8. #159
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گل گلاب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    25

    Re: لازانيا

    لازانیا معمولی


    اینم لازانیا قیفی
    رو لایه م مایونز زدم و موقع تو فر گذاشتن رو همش شیر ریختم .همین
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ای پیر ترین جوان تاریخ بیا ... اللهم عجل لولیک الفرج

  9. #160
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرناز88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۱
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1057
    پسند کرده
    832

    Re: لازانيا

    سلام




    لازانياي بادمجان

    بادمجان دلمه اي 3 عدد
    پياز درشت 2 عدد خرد كرده
    گوجه فرنگي 800 گرم بدون پوست و خرد كرده
    سبزي هاي معطر 1 ق س
    سير 2 حبه له كرده
    لازانيا 6 ورق

    سس پنير: كره 25 گ - آرد 25 گ -شير 300 ميلي ليتر - خردل نصف ق چ - پنير چدار يا گوداي رنده كرده 115 گ -پنير پارمزان رنده كرده 15 گرم

    بادمجانها را حلقه اي ببريد و سرخ كنيد. در روغن باقيمانده پياز را تفت دهيد، گوجه فرنگي، سبزي معطر ،سير نمك و فلفل را بيفزاييدو نيم ساعت بگذاريد بپزد. لازانيا را هم آبكش كنيد.
    حالا در ظرف نسوزي اول يك لايه بادمجان بچينيد و از مواد بالا روي آن بريزيدو يك لايه لازانيا قرار دهيد و به همين تر تيب لايه ها را تكرار كنيد.
    سس پنير را روي آخرين لايه بريزيدو نيم ساعت در فر بپزيد.
    سس پنير : آرد را در كره تفت دهيد و شير را اضافه كنيد. وقتي شروع به جوشيدن كرد كره، خردل ، و پنيرها را بيفزاييد.

    منبع : مجله آشپز باشي ش 45
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 20 از 76 نخستنخست ... 101718192021222330 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما