نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3394Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 608
صفحه 2 از 76 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    این هم از لازانیای من که چون خمیرش را خودم درست کرده بودم خیلی لطیف و خوشمزه شده بود. چون شوشو خسته و گرسنه از راه رسید و بوی لازانیا به مشامش رسید دیگه نتونست صبرکنه و سریع سفره را انداختم و وسط غذاخوردن یادم افتاد که عکس نگرفتم که سریع یه تکه توی بشقاب گذاشتم و عکس گرفتم . جای همتون خالی خیلی خوشمزه بود
    نقل قول نوشته اصلی توسط Memoljon
    عزیزم میشه لطفا دستور خمیرت و طرز تهیه اش رو برامون بذاری؟
    ای به چشم ممول جون ، شما جون بخواه کیه که بده . شوخی کردم
    مواد لازم :
    زرده ی تخم مرغ 3 عدد - سفیده ی تخم مرغ 1 عدد- روغن آب کرده 2 قاشق سوپ خوری - شیر 3 قاشق سوپ خوری - نمک 1 قاشق چای خوری- آرد 2-5/1 فنجان .
    طرز تهیه :
    تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته ، روغن ، شیر و نمک را اضافه می کنیم و هم می زنیم . آرد را کم کم ریخته خمیر می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید و به دست نجسبد و زیاد خشک نشود. خمیر را پس از مالش دادن در کیسه نایلونی قرارداده و در محل گرمی می گذاریم حدود 1 تا 5/1 ساعت بماند. سپس خمیر را نصف کرده ، هرقسمت را روی تخته آرد پاشیده باز کرده تا خوب نازک شود (به قطر 2 تا 3 میلی متر) و برش می زنیم به صورت مربع یا مستطیل های بزرگ . همه ی خمیر که به این ترتیب آماده شد در سینی آرد پاشیده می چینیم . آب و نمک را به جوش آورده، خمیرها را در آن ریخته تا مثل ماکارونی بپزد ( از ماکارونی زودتر پخته می شود) در صافی ریخته روی آن را مقداری آب سرد می ریزیم و وقتی آب آن کشیده شد روی حوله یا پارچه پهن می کنیم تا خشک شود. ته ظرف پیرکس یا ماهیتابه نچسب را چرب کرده یک لایه در کف ظرف از خمیر می اندازیم. روی آن کمی سس قرمز داده سپس گوشت را روی آن می ریزیم صاف کرده و باز یک لایه خمیر ، به همین ترتیب تا گوش و خمیر تمام شود. سطح روی ظرف نباید خمیر باشد روی خمیر را سس سفید ریخته و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می پاشیم ( می توان پنیر پیتزا را لابه لای خمیرها نیز پاشید ) . ظرف را در قسمت وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرارداده تا روی لازانیا طلایی شود حدود 40 تا 50 دقیقه.
    تذک : اگر در این صورت روی آن طلایی نشد و دیدید ته لازانیا برشته می شود بهتر است برای چند دقیقه روی آن حرارت مستقیم بدهید ( گریل)
    این دستوری بود که از مربی ام گرفته بودم و به طور کامل نوشتم.
    درمورد استفاده از پنیر ، من لابه لای لایه ها را نیز پنیر پیتزا گذاشتم چون هم به نظرم خوشمزه تر میشه و هم باعث استحکام بیشتر لازانیا میشه . امیدوارم واضح بوده باشه.در خدمت هستم
    akram., reyhan777, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خشم از آتش است ، با آب آن را فروبنشانید. حضرت محمد (ص)

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    منم سوال

    یه بار توی تی وی دیدم اشپز لازانیا رو بدون اینکه توی اب بجوشونه و به صورت خشک استفاده میکرد شماها تا حالا اینکارو کردین یا شنیدین ببینم خوب میشه یا نه
    _ میشه لازانیا رو شب یا کلا روز قبل درست کرد و فرداش گذاشت توی فر میخوام برای مهمونی که در پیش دارم این کارو کنم ولی ....
    رزماری جون اگه لازانیا رو یک یا حتی 2 روز زودتر درست کنی و روش سلفون بکشی بذاری تو یخچال و روز مهمونی بذاری توی فر هیچ مشکلی پیش نمیاد.من قبلا این کارو کردم.و هیچ مشکلی هم پیش نیومد.
    لازانیا رو هم تا حالا خشک استفاده نکردم ولی می تونی به روش ساراسیم عزیز به جای جوشاندن فقط توی شیر ورقه هارو خیس کنی.
    من همیشه لایه آخرو ورق لازانیا میذارم و روش پنیر می ریزم بعد که از فر درآوردم با کچاب و فلفل دلمه ای و اینا تزئین می کنم.اگه لایه آخرو مواد گوشتی بریزین شبیه پیتزا میشه.بستگی به سلیقه تون داره فرقی نمی کنه.
    من همیشه برای لازانیا از مایونز استفاده می کنم و طعمش توی فر هیچ تغییری نمی کنه.به نظرم لازانیا بدون مایونز اصلا لازانیا نیست. البته موقع سرو با کچاب می خورم! سس و پنیرو هم توی تک تک لایه ها می ریزم هم روی لایه آخر.البته اینجوری زیاد رژیمی نیست ولی به نظرم همه ی خوشمزگی لازانیا به سس هست.اصلا هم مقدار مشخصی نداره هر چقدر حال کردی بریز.
    reyhan777, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  4. #11
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    273
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh62
    من از سس بشامل واسه لازانیا استفاده می کنم البته خیلی کم. چون سیر داره خوش طعم میشه و لازانیا خشک نمیشه
    نورا جون من سس مایونز رو در حد 2 قاشق به مواد گوشتی اضافه می کنم بدون رب...خیلی خیلی خوش طعم میشه و در واقعا طعمی فراموش نشدنی! و خاص...سس سفید هم حتما می زنم چون مزه ی لازانیا به سس سفیدشه...من در حد یک لیوان و نیم شیر رو با دو قاشق ارد و 25 گرم کره درست میکنم برای یه بسته لازانی...لایه آخر هم مواد گوشتی...سس سفید و سرشار از پنیر پیتزا...من لایه های میانی رو پنیر نمی زنم...
    Andrew, باران67 و monir11 این نوشته را پسندیده.
    هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم شود...

    www.khatoonodowle.persianblog.ir

  5. #12
    مدیر انجمن
    Andrew آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    691
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1136
    پسند کرده
    12512

    Re: لازانيا

    دوستان سلام
    من هم از لازانیای خشک استفاده می کنم اما اصلا مواد رو آبکی تر نمی کنم
    مدلش جوریه که وقتی میره تو فر با سس و مخلفاتش نرم میشه
    در ضمن سس بشامل با کچاپ استفاده می کنم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سلام ای به نعمت رسیده خدا با توست...

    All things are yours

    از خدا می خوام که عطر دلخوشی هرجا باشی به مشامت برسه...

  6. #13
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    منم بگم که نمرده از دنیا نرم:دی..

    من اویل با سس کچاپ رقیق شده و ربی که تو مواد گوشتی ریخته بودم می پزوندم...از پنیر ورقه ای استفاده میکردم و پنیر طعم دار گودا که خوشمزه اش میکنه..

    اما بعدها با سس سفید درست کردم.خیلی بهتره چون پنیر کمتری میریزم و همسری غر نمیزنه که کالریش زیاده!:دی..بین لایه ها سس سفید و لایه اخر گوشت نمیریزم چون تو فر خشک میشه..لایه اخر فقط ورقه های لازانیا و سس و پنیر از هر دو نوع!بعدم با سس قرمز و...تزئین میکنم..کنجدم میتونی بپاشی روش.

    سس مایونزو باید امتحان کنم با تعریفای خاتون و ممول..ولی تا جایی که میدونم سس مایونز نباید بره تو فر مثل خیار شور..نهایتا چند مین میتونه تو فر باشه..نه؟؟

    منم از روز قبل درست میکنم برای مهمونیهام..خراب نمیشه..یه کم فقط خمیرهاشو زنده تر بردارین اینجور مواقع تا در اثر موندن خیلی خمیری نشه و وا نره..اویشن زیادم بریزین توش..
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    helsinki
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    رزماری جون منم این مدلی رو که گفتی دیدم که خانم Rachel Ray درست می کرد با ورق خشک لازانیا . البته اون موادش رو یه کم آبدارتر بر میداشت و اینکه من فکر می کنم در اونصورت حتما به سس سفید نیاز داشته باشی .

    اینجوری که گفتی از شب قبل من امتحان نکردم و نمی دونم به ریسکش میرزه برای مهمونی یا نه . آخه ممکنه یه کم دور لازانیاها خشک بشن . حالا اگر وقت داری یه ظرف کوچولو امشب آماده کن و فردا بذار تو فر ببین خوب در میاد .
    سلام به همگی
    من همیشه 15 دقیقه قبل از روی هم چیدن ورقه لازانیا و گوشت
    ورقه های خشک رو به مدت 5 دقیقه توی آب گرم نه آب جوش قرار می دم و 5 دقیقه بعد بر می دارم
    روی پارچه تمیز میزارم تا خشک بشه و بعد استفاده می کنم تا حالا هم مشکلی پیش نیومده
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    شاید کمرنگ باشم اما دورنگ نیستم

  8. #15
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1534
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط خاتون
    ستاره جون در حد 2 قاشق سس مایونز زدن هیچ اتفاقی نمی افته...اصلا هم بد طعم نمیشه چون مقدارش خیلی کمه! البته من خیلی کم می زنم...
    ستاره جان منم امروز لازانیا درست کردم و سس مایونز رو هم زدم خیلی خوشمزه شد
    نه تنها بد مزه نشد بلکه طعم مطبوعی داد
    نمیدونم شاید هم نباید تو فر بره اما من دستور پخت مرغی رو دارم که تو اونم سس مایونز استفاده میشه و تو فر پخته میشه و خوشمزه درمیاد
    خاتون جونم دست گلت درد نکنه.من تا حالا دوبار لازانیا درست کرده بودم و مثل لاستیک شده بود
    بطور اتفاقی عصری پست شما رو خوندم و درست کردم عالی عالی شد.
    ممنونم.ستاره جان البته شما خودت ماهری منتها یه امتحانی با سس مایونز بکن شاید بپسندی.
    خیلی ممنون از پستهای قشنگ دوستان عزیز و مهربون
    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    ایلا جون سس مایونز رو توی مایع گوشتی ریختی یا .... وچقدر ریختی
    رزماری عزیزم اره تو مایه گوشتی ریختم و 2 قاشق
    حتی بعد از مخلوط کردن مایه گوشتی رو بو کنی
    خیلی بوی قشنگی میده.بهتر از رب هست
    واقعا خوشمزه بود.مامان و خواهرهام هم خیلی پسندیدن...
    امتحان کن حتما میپسندی.
    shahrzad2417, Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط NORA
    Memoljonعزیز
    اگه بخوام روز قبل آماده کنم . میشه بیشتر توضیح بدی یعنی شما سس مایونز و پنیر پیتزا رو هم می زنی و کلا لازانیا رو آماده می کنی و فرداش فقط داخل فر می زاری .
    ممنون می شم اگه جواب بدی
    آره نورا جون من لازانیا رو کامل آماده می کنم. سس و پنیر هم می زنم و روی ظرف رو کاملا با سلفون می پوشونم و روز مهمونی میذارم توی فر.البته همون طور که گفتم من سس رو فقط لای مواد می ریزم.روی لایه آخر فقط پنیر می ریزم.
    ستاره جون چرا خیارشور و مایونز نباید بره تو فر؟یعنی خراب میشه یا چون ممکنه طعمش فرق کنه میگی عزیزم؟راستش طعمش که فرقی نمی کنه و لازانیا رو خیلی خوشمزه می کنه ولی اگه ممکنه خراب بشه بهم بگو.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

صفحه 2 از 76 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما