نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3413Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 609
صفحه 11 از 77 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    لازانيا با روش غروب جون كه خيلي خوب بود فقط من سس رو ديگه خيلي رقيق كردم يك كمي شل و ول شد
    بينش هم سويا مكسوي با طعم كبابي ، پياز زياد ، فلفل دلمه ، قارچ و ذرت بود كه خيلي خوشمزه شد

    Andrew و zendegi67 این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    907
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    39
    پسند شده
    2770
    پسند کرده
    2130

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه يخي
    من هميشه لازانيارو توي قابلمه ميچيدمو روي گاز ميپختم كه خيلي خوب ميشه ولي ايرادي كه داره روش طلايي نميشه حالا اينبار نيخوام توي فر درست كنم سوالي داشتم از كارشناسان لازانيا:
    1-ميخوام توي ظرف پركس درست كنم ميترسم تهش بچسبه دولايه كنم تهشو ؟
    2-نميخوام خشك بشه لازانيا با چه درجه حرارتي و چه مدت بزارم فر؟
    3-سس سفيد وپنير پيتزارو روي گوشتا بريزم خوبه يا روي لازانيا كه گوشت هنوز نريختم؟
    يكي از دوستان توي قالبه قلبي دزست كرده بود لازانيا لقمه اي رو نميدونم چطوري از قالبش جدا كرده
    دوست عزيز لازم نيست حتما دو لايه باشه ...ته ظرف پيركس رو كمي چرب كنيد و يكي دو قاشق سس سفيد بريزيد و بعد لايه ها رو بچينيد .. من خودم بين هر لايه كه مايه گوشتي مي ريزم كمي هم سس سفيد با پنير هم رو گوشت هم مي ريزم .. سس سفيد از خشك شدن لازانيا جلو گيري مي كنه .
    درجه حرارت 200 درجه كافيه ... مدتش رو هم از طلايي شدن رو و زير لازانيا مي تونيد بفهميد
    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه يخي
    خيلي ممنونم شهرزاد جون از توضيحاته دقيقت پس اول ته ظرفمو چرب كنم وبعدسس سفيد وبعدش لايه ي اوله لازانيارو بزارم ظرفم
    بله سس سفيد زير لايه اول فقط بايد يك لايه نازك كف پيركس باشه .. موفق باشيد
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  4. #83
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    نقل قول نوشته اصلی توسط *sogoli*
    سلام
    ممکنه در مورد پخت لازانیا تو مایکروویو هم توضیح بدین....ممنون
    عزیزم اگه لازانیای آبکش شده استفاده میکنی دو حالت میتونی بذاری:

    1. روی حالت کانوکشن و 160 یا 165 درجه تنظیم کنی و 15 20 دقیقه بپزی ، این زمان پخت بستگی به خودتون و پنیر و موادتون و ... داره پس زمان رو چک کنین و اگه نیاز بود بیشتر بذارینف من پنیر ترد و طلایی دوست ندارم! معمولا این زمانا کفایت میکنه، اگه دوست دارین تو این حالت از فویل و درپوشم استفاده کنین خصوصا اگه سس سفیدتون رو غلیظ برداشته باشین.

    2. حالت توان مایکرو ویو که بهتره با درپوش (فویل و فلزی نباشه ها) ظرفتو بذاری 20 تا 25 دقیقه روی 40 درصد قدرت مایکرو( یا 360 وات) بمونه بعد از اون درپوشت رو بردار و روی 70 درصد قدرت (600 وات) بذار بمونه تا جاییکه دوست داری طلایی شه و به نظرت پخته، میتونی کل مراحل رو با 600 وات و زمان کمتر انجام بدی اما مدام چک کن که خشک نشه.

    اگه دوست داری آخرش میتونی از گریل استفاده کنی.

    یه راه سومی هم وجود داره که من زمان و مقدار دقیق براش ندارم و هربار از یه چیز استفاده کردم و خوب شده! اونم کلید ترکیبیه؛ که میتونی روی گریل و 150 درجه و توان 360 مایکرو همزمان با هم بذاری و زمان رو چک کنی تا آماده شه.

    موفق باشی
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    لازانيا قيفي با دستور هيون عزيييييييييييييييييز





    خيلي هم تشويق شدم

    ممنون هيون جون و ممنون مامي سايت
    Andrew, zendegi67 و باران67 این نوشته را پسندیده.

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  6. #85
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    لازانیا با دستور غروب عزیز ...محشرررر
    تزئینم و سس ریختنم خیلی خوشگله مگه نه ؟ میدونم خودم

    Andrew, zendegi67 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1460
    پسند کرده
    940

    Re: لازانيا

    پخت لازانیا برای من این دفعه تجربه قشنگی بود.. همه پستهای دوستان مامی سایتی رو خوندم و بعد شروع کردم..ورقه هارو تو قابلمه آبجوش به صورت + انداختم و آبکش نکردم بلکه بعد پخت نصف اب داغ رو خالی کردم و بعد قابلمه حاوی ورقه هارو زیر شیر آب سرد کذاشتم و آب سرد رو با فشار کم روشون باز کردم ..کمی که دما کاهش یافت ورقه هارو رو دستمال چیدم.. و باقی مراحل .. طرز گذاشتن ورقه هارو در ظرف پخت ،از طریق عکس نشون دادم.. با این روش کناره ها خشک نشد و سس کوشتی در تماس با جداره ظرف قرار نداشت که بسوزه و شکل کناره ها رو زشت کنه .. در کل قوام و پخت ورقه ها بعد اتمام زمان پخت عالی بود... ممنون از همه دوستان خوب وصادق که از بیان تجربه هاشون دریغ ندارن..














    احلام, خاتون تنها, Andrew و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11014
    پسند کرده
    8804

    Re: لازانيا

    لازانیا قبل از رفتن تو فر






    و حالا طرز تهیه(البته جسارت به استادان گرام نباشه ها)
    اول پیاز رو خلالی میکنم توی ماهیتابه یه ذره روغن و کمی آب میریزم درش رو میذارم تا نرم بشن (قابل توج کسانی که روغن از لازانیاشون میچکه)این جوری اصلا روغن اضافی ندارهو به نظرم هر چی پیازش بیشتر باشه خوشمزه تر میشه.بعد گوشت چرخکرده رواضافه میکنم (ایندفعه گوشتم خیلی کم بود سویا هم زدم اصلا هم تو طعمش تاثیری نداشت)
    قارچ رو هم که با کمی کره و آبلیمو تفت دادم اضافه میکنم .
    گوچه فرنگی فیله شده رو اضافه کرده میذارم یه کم جا بیفته . در ضمن من هویج رنده شده هم اضافه میکنم(به خاطر خاصیتش)
    در آخر هم فلفل دلمه ای
    روی هر لایه قبل از ریختن مواد اول آویشن بعد پنیر موزارلا میریزم ودر لایه آخر بجز پنیر موزارلا پنیر پارمزان میپاچم چون خیلی خوب طلایی میشه.
    ببخشید خوب توضیح ندادم آخه اولین بارم بوووود
    Andrew و zendegi67 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    سلام.اينم لازانياي من.
    موادش:گوشت چرخ کرده=سوسيس=پياز=کالباس=قارچ =فلفل دلمه اي=رب=پنير پيتزا=خمير لازانيا تک ماکارون=اويشن

    سسش= ارد سفيد=اب عصاره گوشت=قارچ=رب گوجه=قلفل تند=اب ليمو=خامه=کره=


    سس و اينجوري درست کردم=اول با دو تا ليوان اب جوش(عصاره گوشت)توش حل کردم.

    کره رو تو ماهيتابه اب کردم.ببعد کم کم بهش ارد اضافه کردم.بعد اب گوشت و قارچ و رب گوجه در اخرم خامه.

    ورقه هاي لازانيا رو بعد از ابکشي تو ظرف پريکسم چيدم بعد مايه ام و گذاشتم بعد هم سسم و بعد هم اويشني که تو خود خميرم بود اخه وقتي خمير لازانيا رو باز کردم ادويه لازانيا هم توش بود از اون ادويه استفاده کردم و دوباره پنير پيتزا و بقيه هم به همين ترتيب.بعد درش و پيرکس گذاشتم و روي گاز ۴۵ دقيقه فرار دادم.وقتي درست شد نرم و خوشمزه بود.اينم <[[img]http://up.vatandownload.com/images/1...f53c_thumb.jpg[/img]
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]فراموش نکن: خطا کردن خصوصیت انسان است، اصرار در خطا خصوصیت شیطانی![/HIGHLIGHT]

صفحه 11 از 77 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما