نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3396Likes

موضوع: لازانيا

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 608
صفحه 10 از 76 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *وفا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    176
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    http://www.mamipic.com/share-E20E_4D45B63C.html


    http://www.mamipic.com/share-E562_4D45B63C.html



    من امروز بالاخره لازانیا پختم خیلی خوشمزه بود
    دوستهای گلم ازتون تشکرمیکنم

    موادش پیازوگوشت وفلفل دلمه ای وپنیرورقه ای تست بودخیلی خوشمزه شده بود

    من تمام دستورها رویک جاعمل کردم اومدم اول همه روآبکش کردم بعدش لایه به لایه موادم روریختم به جزپنیرکه فقط لایه رویی ولایه وسطی روپنیرریختم لایه وسط روکمی کم پنیرریختم
    بعدماست شیرین داشتم که باکمی آب زدم وتوش ریختم وبعدزرورق کشیدم وحدودنیم ساعت درفرگذاشتم بعدروش روبازکردم تالایه بالایی اش سرخ بشه خیلی خوشمزه شده بود
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به وبلاگ آشپزی من سربزنینhttp://ourkitchen.persianblog.ir/

  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    310
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    189
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    اینم لازانیای لقمه ای من

    قبل از فر





    بعد از فر

    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آن روز که همه به دنبال چشم زیبا هستند تو به دنبال نگاه زیبا باش دکتر شریعتی

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    30maa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1930
    پسند کرده
    661

    Re: لازانيا

    باز هم لازانیا
    این دفعه لقمه ای
    لازانیا رو آبکش کردم بعد اول سس سفید روش زدم کمی پنیرو مواد رو ریختم روش لوله کردم بعد ازاینکه از وسط نصفشون کردم روش هم پنیر ریختم و 30 دقیقه تو فر گذاشتم



    خوراک مرغ
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگي گر هزار باره بود
    بار ديگر تو بار ديگر تو

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    هميشه لازانيا رو معمولي درست ميكردم
    اين بار لقمه اي درست كردم خيلي خوب بود و به خصوص سروش خيلي آسون بود
    از همتون ممنون





    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۲
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: لازانيا

    لازانیا کلاسیک گوشت به همراه فرا درمانی











    هیچ چیز نمیتونه خوشمزه تر از لازانیا باشه واسه یک غذای متفاوت که با ذائقه ما ایرانیها هم خیلی جور در بیاد


    لازانیا از غذاهای های اصلی ایتالیاییه که جز غذاهای اینترنشنال به حساب میاد چون تو هر کشوری میتونی لازانیا رو پیدا کنی


    تو لازانیا معمولا از ۳ نو پنیر استفاده میشه پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ، پنیر ریکوتا که از شیر گوسفند تهیه میشه و چربه شما میتونید بجاش از پنیر خامهای که از شیر گاو درست شده هم استفاده کنید و پنیر پارمسان

    این یک لازانیا کلاسیک گوشته که با لایه های گوشت قارچ و پنیر و سس پر شده بسیار خوش طعم ،لطیف و خوشمزست


    نکات مهم واسه خوشمزه شدن لازانیا


    نترسد دلو جرات داشته باشد و از ورقهای لازانیا که پخته شده نیست استفاده کنید یعنی بدون این که اون رو تو آب جوش بجوشندچون ما اینطوری ورقهای لازانیای داریم که پاره نشوده و له نشده و موقع کشیدن فرم بهتری داره من بهتون نشون میدم که چیکار کنید اما اگه بازم میترسید میتونید از روش آب جوش استفاده کنید و بعد از آب کش کردن لازانیاتون تو آب سرد قرار بدید تا زمانی که میخواهید لاشونو گوشت و مخلفات بزارید

    اصلا لازم نیست که اگه تو رسپی اومده که از گوشت چرخ کرده باید استفاده بشه حتما گوشت چرخ کرده باشه میتونید خلاقیت نشون بدید و از مرغ آب پز شده استفاده کنید یا سوسیس یا کالباس و یا میتونید فقط از سبزیجات استفاده کنید پس بازم دلو جرات داشته باشد و به نیرو خلاقیت تون اطمینان کنید

    ظرفی که قراره توش لازانیا چیده بشه بهتره که اطرافش و کفشو با سس کچاپ اول بپوشونید ی کوچولو یامثل قالب کیک با روغن گریس کارش کنید و آرد بپاشد چون موجب میشه نچسبه لازانیا به کف و اطراف قالبتون


    پنیر نقش اصلی رو داره تو طعم و خوشمزگی لازانیا پس سعی کنید که از هر ۳مدل پنیری که گفتم استفاده کنید یعنی پنیر موزارلا،پنیر ریکوتا یا پنیر خامهای و پنیر پارمسان


    تو تمام مدت پخت روی لازانیا باید با فویل پوشیده شده باشه جز ۱۰ دقیقه آخر که فول رو بر میداریم تا روش برشته بشه و پنیر آب بشه




    قارچ اگه استفاده میکنید بهیچ عنوان نباید شسته بشه این واسه همه قارچ ها صدق میکنه چون شما وقتی قارچ رو میشورید همه بافته تردشو از دست میده و موقه پخت ی حالت شول و آبکی میشه پس یادتون باشه قارچ رو در همه موارد هیچ زمانی نشورید و فقط با یک دستمال تمیز پاک میکنید




    خوب بریم واسه آماده کردن این لازانیا خوشمزه




    مواد لازم


    ورق لازانیا ۱ بسته


    گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم


    قارچ ۱۰۰ گرم


    پیاز ۱ عدد


    سیر ۳ حبه


    ادویه هر چی که دوست داشتید۲ قاشق چایخوری که من از زردچوبه فلفل سیاه و زنجفیل استفاده کردم


    آویشن ۱ قاشق چای خوری دلبخواهی


    فلفل دلمه ۱ عدد


    دارچین نصف قاشق چایی خوری دلبخواهی


    پنیر موزارلا نصف پیمانه یا ۱۰۰ گرم


    پنیر پارمسان ۵۰ گرم


    پنیر ریکوتا یا پنیر خامه ای نصف پیمانه یا ۱۰۰ گرم


    شیر نصف پیمانه


    آب نصف پیمانه


    روغن به مقدار کافی


    نمک به مقدار کافی


    سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی ۱ پیمانه


    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری




    خوب اول از همه مایه گوشتمونو درست میکنیم خیلی بهتره که ی روز قبل مایه گوشت رو آماده کرده باشید و روز بعد فقط برید واسه آماده کردن لایه های لازانیا به خصوص زمانی که مهمان دارید بهتره ی روز قبل مایه لازانیا رو آماده کرده باشید




    من خیلی مختصر این قسمت رو توضیح میدم بهتون چون میدونم همتون استادید تو درست کردن مایه گوشت واسه ماکارونی این هم دقیقا مثل همونه


    پیاز و سیرو فلفل دلمه رو سرخ میکنیم و بعدش گوشت رو اضافه میکنیم و حسابی تفت میدیم و وقتی آب گوشت ی مقدار کشیده شد ادویه و نمک رو اضافه میکنیم و رب گوجه فرنگی و در نهایت ۵ دقیقه مونده به پایان پخت قارچ هارو که حلقه حلقه برش زدیم رو اضافه میکنیم
    اگه دوست نداشتید میتونید که رب گوجه فرنگی اضافه نکنیم چون بعد قرار سس به لا به لایه لازانیا اضافه کنیم


    خوب مایه گوشتون آمادست میزاریم کنار مریم واسه مرحله بعدی














    خوب همونطوری که گفتم من ورقه های لازانیا رو تو آب نجوشوندم و به صورت خشک استفاده کردم

    تصویر ۱ ورقه های لازانیا رو روی حوله یا ی پارچه نرم میزارم و با یک چاقو از واسط نصف میکنم چون این کار موجب میشه که ورقه های لازانیا درست و تمیز از وسط نصف بشه

    تصویر ۲ قالب رو با فویل میپوشونم و اطرافشو گریس کاری میکنم وی مقدار کم آرد میپاشم یا میتونید اطراف و کف قالب رو سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی بمالید ی مقدار آب به اندازه چند قاشق غذاخوری کف قالب میریزمو ورق های لازانیا رو میچینم تو قالب و روش روغن مایه یا زیتون میریزم و بازی مقدار آب به ندازه چند قاشق غذاخوری روش میریزیم







    تصویر ۳ روی ورق لازانیا رو سس گوجه فرنگی میمالیم

    تصویر ۴ مایه گوشت رو اضافه میکنیم و روش اگه دوست داشتید مقداری آویشن میپاشد و دارچین





    تصویر ۵ پنیر خامه رو با ی مقدار شیر قاطی میکنم یعنی شیر در اندازه ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری تاپنیر خامه ی مقدار از حالت سفتی در بیاد و روی مایه گوشت میریزم

    تصویر ۶ پنیر پارمسان و موزارلا رو هم میپاشیم رو پنیر خامه ای







    تصویر ۷ باز لایه بعدی ازلازانیا رو میزاریم و همینطور ادامه میدیم به صورت لایه گذاری طبق مراحل بعدی تا زمانی که ورقه های لازانیا تموم بشه فقط ی نکته مهم یادتون نره روی همه ورق لازانیا که میزارید چند قاشق آب بریزید

    در لایه آخر هیچ مواد گوشتی نمیریزیم یعنی فقط ورق لازانیا رو میچینیم و و روش کمی آب میریزیم
    حالا از اطراف قالب اون نصف پیمانه آب و شیر رو اضافه میکنیم طوری که آب و شیر بره کف قالب نفوذ کنه

    تصویر ۸ حالا با فویل کاملا روی قالب رومیپوشونیم
    به مدت ۷۵ دقیقه میزاریم تو فر رو درجه حرارت ۳۵۰ درجه سانتیگراد یا ۱۷۵ درجه فارنهایت تا بپزه ممکنه ی مقدار بیشتر از این زمانی که گفتم بمونه تو فر و شاید هم ی مقدار کمتر میتونید با یک چاقو تست کنید اگه دیدی راحت فرو رفت یعنی پخته شده و اگه دیدی به سختی فرو رفت یعنی هنوز نیاز داره که پخته بشه ۱۰ دقیقه مونده به پایان پخت ورق المینیومرو بر دارید و روش پنیر موزارلا و پارمسان بریزید و بزارید دوباره تو فر تا این پنیر آب بشه

    من در نهایت همونطوری که میبینید مقدار روش سس کچاپ ریختم و با زیتون سیاه تزیین کردم روشو

    معمولا با همون قالب برده میشه واسه سرو شمامیتونید لازانیا روتو قالب پیرکس یا سرامیک هم بپزید

    با یک چاقوی تیز خودتون برش بدید به لازانیا تا به راحتی هر کسی بتونه واسه خودش سرو کنه ترجیحا بهتره خودتون هم سروش کنید تا لازانیا از هم نپاشه چون خیلی خیلی مهمه که لازانیا قشنگ برش بخوره بدون این که فورمشو از دست بده

    نوش جان شما و خانوادتون
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anjelina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    44
    پسند شده
    1166
    پسند کرده
    4851

    Re: لازانيا

    لازانیا با سس سفید غلیظ تو ماکروفر.دستورش رو تو نت دیدم مواد و که میدونید لازانیا روآبکش میکنیم بعد 12دقیقه با قدرت 50 درصد(450 وات) و بعد 5 دقیقه گریل خیلی راحت تر از فره.تازه من که اصلا فر ندارم اگرم بخوام از فر ماکروفر استفاده کنم خیلی برق میسوزونه


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    هر شامگاه با خود بخوانيد:
    هر روز.....همه چيز....از هر جهت بهتر ميشود
    و من در تمام زمينه هاي زندگي غني تر ميشوم


  8. #79
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    1,897
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    513
    پسند شده
    16903
    پسند کرده
    2490

    ویترین مدال ها

    Re: لازانيا

    برای لازانیا از خمیرلوله شکل استفاده کردم. هر خمیر را ۲ قسمت کردم داخلش را از مواد پور کردم و در قالب قالب چندم و در فر گزاشتم. ضمنا من لازانیارا رژیمی و با پنیر بسیار کم و سویا مخلوط با گوشت درست میکنم .


    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه يخي
    خيلي عالي بود لازانياي روز عشقت pink girlجانولي من زيادمتوجه نشدم از خمير لوله اي گفتي استفاده كردي يعني همون دستوره لازانيا لقمه اي بود؟سواله ديگه اينگه گفتي گذاشتي قالب توي فر آيا از قالبش بر گردوني توي ظرف؟خوبه نچسبيده؟
    من ایران نیستم و از مارکهای ایران زیاد خبر ندارم . ولی لازانیا (یا شاید باید بگم پاستا) که من اینجا استفاده کردم ایتالیایی هستش و در هر بسته چند لوله پهن داره که من آبکش کردم و هر لوله را از وسط نصف کردم و داخلش را پر کردم از مواد لازانیا . بعد ته قالب قلب را کاغذ آلمینیوم پوشوندم به طوری که کمی بلندتر از قالب باشه لوله ها را داخل قالب چیندم و بینشون را پنیر دادم.. بعد از پخت از قسمت بلندتر آلمینیوم گرفتم و آروم درش آوردم . بعد داخل ظرف میزاریمش . هم می تونید آروم برگردونید ش داخل ظرف و کاغذ را بردارید یا اینکه آروم وبدون وارونه کردن با احتیاط کاغذ امینیوم را از زیرش بیرون بکشید .
    Andrew, mitra40 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #80
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3819
    پسند کرده
    2794

    Re: لازانيا

    لازانیای دوست داشتنی مثل همیشه با مواد ماکارونی


    باقالی پلو با
    مرغ
     
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 10 از 76 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما