نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2441Likes

موضوع: سالاد ماکارونی

نمایش نتایج: از 497 به 503 از 503
صفحه 63 از 63 نخستنخست ... 5360616263
  1. #497
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,688
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2232
    پسند شده
    93491
    پسند کرده
    79048

    ویترین مدال ها

    سالاد ماکارونی در جامبو شلز





    سالاد ماکارونی در جامبو شلز با ظاهری شیک و زیبا

    سالاد ماکارونی اگه خوب درست نشه و نکاتش رعایت نشه نتیجه ش دل درد و نفخ و خاطره بد خواهد بود
    البته در کل ماهیتش جوری هست که حتی به رعایت همه نکات باز هم اگه زیاد خورده بشه همون مشکلات رو به وجود میاره
    در مورد موادی که داخلش میتونین استفاده کنیم هم بستگی به طبع و ذائقه داره و مواد موجود


    *میتونین این غذا رو از ساعت ها قبل تهیه بفرمایین و بذارین داخل یخچال،
    به همین دلیل گزینه ی بسیار خوبی برای مهمانی هاست و پیش غذایی بسیار خوشمزه خواهد بود



    آماده سازی جامبو شلز:

    من از جامبو شلز مارک زر ماکارون استفاده کردم و به نظرم هم خوبه و هم به صرفه تر از مارک های خارجی

    به نظر من،مهمترین نکته در پخت این غذا ،روش اماده سازی جامبو شلز هست
    در واقع انقدری باید اون ها رو بجوشونین که نه وا برن و نه داخلش خام باشه
    دقت کنین چون کلیه ی مواد داخلی جامبو شلز پخته هستن و مرحله ی نهایی پخت فقط برای آب شدن پنیر روی اونهاست،پس پاستاها رو در حدی حرارت بدین که بپزه (مثل وقتی که برای سالاد ماکارونی میپزیم)
    مدت زمانی که روی جعبه نوشته به نظر من حساب شده ست و خوبه
    من هر بار یکی از پاستاها رو از اب میگیرم و تست میکنم.
    پاستا رو وقتی با دست پاره میکنین نباید وسطش سفید باشه


    -من موقع جوشاندن پاستاها نمک و روغن و زردچوبه داخل اب میریزم.
    زردچوبه رو برای اینکه پاستاها رنگ بگیرن میزنم


    -دقت کنین که ماکارونی رو در حدی بجوشونین که خوب پخته بشه ولی خیلی هم له و خمیر نشه
    در واقع وقتی دیدین داره تغییر شکل میده و وا میره یا پاره میشه ینی خیلی جوشوندین و خمیر میشه و خیلی بد هضم و سنگین میشه
    وقتی ماکارونی به حد قابل قبول رسید آبکش کنین با آب سرد و بذارین خوب آبش در بره
    هر از چند گاهی آبکش رو گهواره کنین به اصطلاح تا اگه آبی بین ماکارونی ها هست خارج بشه




    طرز تهیه ی سایر مواد سالاد ماکارونی یا فیلینگ داخل جامبو شلز:

    من برای سالاد ماکارونی هم مواد رو به همون ترتیب و با همون نکاتی که برای سالاد الویه ذکر کردم اماده میکنم.

    لینک آموزشی سالاد الویه

    منتها با تفاوت هایی که در ادامه عرض میکنم خدمتتون:

    -تمامی مواد رو نگینی خرد میکنم.حتی مرغ رو
    و البته برای اینجا که قصدم پر کردن داخل پاستا ها بود وان ها رو ریز تر از حالت معمول هم گرفتم تا ظاهرش زیبا تر بشه

    -خیار شور رو خیلی خیلی کم میزنم

    -سیب زمینی رو یا نمیزنم و یا خیلی کم میزنم.
    معمولا به سالاد ماکارونی،سیب زمینی نمیزنم چون ماکارونی داره ولی اینجا زدم چون تکمیل کننده ی مواد میانی پاستاها بود

    -من داخل سالاد ماکارونی کلم سفید میزنم.
    کلم رو با چاقو تکه تکه میکنم و داخل کاسه ی آبی میگذارم برای 10-15 دقیقه بمونه.
    بعد از اون تکه های کلم رو آبکشی کرده و داخل یه سبد میریزم.

    سپس با کمک تخته و چاقو اون ها رو ریز ریز خرد میکنم.

    حالا چرا کلم میزنم؟
    چون حس خوبی میده موقع خوردن ،یه جورایی طراوت و خنکی میبخشه به آدم
    دیدم بعضی ها کاهو استفاده میکنن ولی به نظر من کاهو تردی و طراوت خودش رو از دست میده بین مواد و اب هم میندازه
    منتها کلم همچنان استوار اصالت خودشو حفظ میکنه

    البته من تمامی مواد رو آماده میکنم.
    طبق توضیحاتی که در پست سالاد الویه دادم بهشون سس میزنم و میگذارم داخل یخچال
    و
    نزدیک سرو باقی سس و کلم رو به مواد اضافه میکنم.


    *میتونین از کالباس،ژامبون ،سوسیس،پیازچه و جعفری ساطوری هم داخل سالادتون استفاده کنین.
    و هر چیز دیگه که دوست دارید

    من کمی جعفری موقع سرو با سالادم مخلوط میکنم و یا برای تزیین روی سالاد استفاده میکنم .

    شخصا اعتقادی به استفاده از سوسیس کالباس و .. ندارم.


    hengamehh, marie, najmehkhatoon و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #498
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,688
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2232
    پسند شده
    93491
    پسند کرده
    79048

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط monir11 نمایش پست ها
    من یه سوال از دوستان عزیز داشتم چرا سالادم وقتی درست میکنم یه حالت ماسیده روش پیدا میکنه زیاد سس نمی زنم دلیلش چیه یا شاید من ایراد گیرم ممنون
    گلم من چند دلیل به ذهنم میرسه:

    -ماکارونیت رو بیش از حد جوش میدی و حالت خمیر میگیره
    -موادت داغن و ترکیب میکنی و یا اینکه ابدار هستن

    پیشنهاد میدم یه بار کلیه ی نکاتی که در پست قبل و خصوصا لینک سالادالویه گذاشتم بخونین شاید براتون مفید باشه و ایراد کار رو پیدا کنین.



    ممنون باران جون حتما لینک سالاد الویه رو الان میخونم دستت درد نکنه
    monir11, kurosh1 و سادن این نوشته را پسندیده.

  4. #499
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    639
    پسند کرده
    146
    سلام
    سالاد ماکارونی جدید من با بچه ماکارونی. این مدلی خیلی پرطرفداره
    نام: 20160730_1200441.jpg نمایش: 1060 اندازه: 55.1 کیلو بایت
    m1361, منا ., mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #500
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,939
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    617
    پسند شده
    20314
    پسند کرده
    30913
    سالاد ماکارونی

    مواد لازم :
    ماکارونی گوش ماهی یا صدفی نصف بسته
    سیب زمینی متوسط یک عدد
    نخود فرنکی نصف فنجان
    خیار شور 100 گرم
    کالباس 300 گرم
    فیله گوجه فرنکی یک عدد
    ذرت نصف پیمانه
    قارچ نصف پیمانه
    سبزیجات معطر من اینجا نعناع خشک استفاده کردم
    سس: مایونز +روغن زیتون + آب یک عدد لیموترش تازه+کمی سس گوجه +فلفل

    نام: 20161117_202247.jpg نمایش: 1115 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    ترش شامی
     
    zakizadeh, باران67, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #501
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1364
    پسند شده
    22771
    پسند کرده
    13980

    ویترین مدال ها

    نام: DSC03859.jpg نمایش: 964 اندازه: 100.1 کیلو بایت

    سالاد ماکارونی
    مواد داخل سالاد ماکارونی سلیقه ایه و سالاد ماکارونی من شامل این مواد میشه:
    ماکارونی فرمی ما هرچی ظریف تر باشه سالاد زیباتر میشه من اونو میپزم تا جایی که خوب نرم شه ولی باز نشه.
    سر سینه مرغ رو میپزم وقتی سرد شد با قیچی چهار گوش خرد میکنم.
    ژامبون گوشت که همیشه به فروشنده میگم 7 میل برش بزنه تا بتونم راحت ویک دست چهار گوش و نگینی خردش کنم.
    نخود فرنگی پخته.
    کنسرو ذرت.
    هویج پخته و نگینی خرد شده.
    خیارشور نگینی خرد شده.
    فلفل دلمه رنگی زرد و قرمز و سبز .
    جعفری ساطوری شده که روی سالاد میریزیم هم برای تزئین و هم برای عطر و بوش.
    نمک و فلفل و سس مایونز و آبلیمو.
    حالا چند نکته برای خوشمزه تر شدن سالادمون:
    نخود فرنگی و هویج رو همراه با مرغ بپزید تا مزه مرغ به خوردشون بره و خوشمزه تر بشن و برای اینکه له نشن کمی که از پخت مرغ گذشت اونا رو بهش اضافه کنید یه پیاز درسته هم توش بیاندازید و بعد خارج کنید هویج رو درسته بپزید و بعد خرد کنید.
    آب مرغ رو بذارید کاملا بجوشه و فقط نصف استکان باقی بمونه و این آب خوشمزه رو توی سالادتون بریزید.
    تمام موادتون رو ریز و یک دست خرد کنید.
    و بعد از آماده شدن سالاد ماکارونی 7 تا 8 ساعت بهش استراحت بدید بعد سرو کنید تا مزه مواد به خورد هم برن.
    مینا.ک, m1361, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #502
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    155
    پسند شده
    1252
    پسند کرده
    1205
    نام: PicsArt_12-07-07.52.20.jpg نمایش: 931 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    سینه مرغ پخته شده، هویج پخته، خیار شور، پاستا فرمی، نمک،فلفل، آویشن، پودر سیر، مایونز، آبلیمو اگه برای مهمان درست کنم نخود فرنگی و ذرت هم میزنم ولی بچه هام نخود فرنگی رو زیاد نمیخورن
    باران67, m1361, monir11 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #503
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,688
    نوشته های وبلاگ
    1069
    میزان امتیاز
    2232
    پسند شده
    93491
    پسند کرده
    79048

    ویترین مدال ها

    سالاد ماکارونی در جامبو سندانو




    جامبو ها نسل جدید ماکارونی در ایران هستن که شرکت زر ماکارون سه نمونه ی اون رو تولید میکنه:

    جامبو پیپه لیسکی-جامبو سندانو-جامبو شلز


    قبلا براتون روش تهیه ی سالاد ماکارونی در جامبو شلز رو گذاشته بودم.

    سالاد ماکارونی در جامبو شلز

    روش کار و نحوه ی طبخ و اماده سازی غذا دقیقا یکسان هست و فقط تفاوت اون در نوع جامبوی مورد استفاده ست که ظاهر غذا رو متفاوت میکنه.

    این غذا به خاطر ظاهر زیبا و امکان اماده سازی از قبل میتونه گزینه ی خوبی برای میزهای مهمانیهاتون باشه
    امیدوارم درست کنین و لذت ببرین
    مامان سیدکوچولو, mitra40, سارا(: و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 63 از 63 نخستنخست ... 5360616263
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما