موضوع: رب آلو-آلوچه(گوجه سبز)
نمایش نتایج: از 17 به 17 از 17
-
۱۳۹۶/۰۷/۲۵, ۱۱:۲۳ قبل از ظهر #17عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- سعیده
- نوشته ها 2,102
- میزان امتیاز
- 1622
- پسند شده
- 23487
- پسند کرده
- 19781
عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴رب آلو قرمز
دستور مثل چند پست بالاتر که گذاشتم
بعضی اوقات با اینکه آب آلو کاملا کشیده میشه ممکنه رب شما کپک بزنه یک راه حل ساده داره
همین که کمی سفت شد از حرارت برداشته خنک که شد در قالب ریخته فریز کنید کامل که خودش را
گرفت از قالب جدا کرده در زیپ کیپ ریخته هواگیری کنید در فریزر نگهداری کنید
(آلو بعد پخت و عبور از صافی)
(در حال جوش برای آماده شدن)
به هنگام مصرف چند تکه از رب فریزر شده را به غذا یا سس موردنظر اضافه و مخلوط کنید
(در عکس ظرف جلو مربوط به رب آلو آماده ای هس که کاملا آبش کشیده شده و عکس پشت همون قالبهای فریزی هس)
والعصر ..........
اخه عزیزم میگن سولازدوم کار فر رو نمیکنه من با فر...
اجاق گاز