رب آلو قرمز

نام: IMG_5846.jpg نمایش: 44 اندازه: 52.9 کیلو بایت

دستور مثل چند پست بالاتر که گذاشتم

بعضی اوقات با اینکه آب آلو کاملا کشیده میشه ممکنه رب شما کپک بزنه یک راه حل ساده داره

همین که کمی سفت شد از حرارت برداشته خنک که شد در قالب ریخته فریز کنید کامل که خودش را

گرفت از قالب جدا کرده در زیپ کیپ ریخته هواگیری کنید در فریزر نگهداری کنید

(آلو بعد پخت و عبور از صافی)
نام: IMG_5688.jpg نمایش: 42 اندازه: 104.9 کیلو بایت

(در حال جوش برای آماده شدن)
نام: IMG_5697.jpg نمایش: 43 اندازه: 92.9 کیلو بایت

به هنگام مصرف چند تکه از رب فریزر شده را به غذا یا سس موردنظر اضافه و مخلوط کنید

(در عکس ظرف جلو مربوط به رب آلو آماده ای هس که کاملا آبش کشیده شده و عکس پشت همون قالبهای فریزی هس)