نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree152Likes

موضوع: رب آلو-آلوچه(گوجه سبز)

نمایش نتایج: از 9 به 15 از 15
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1234
    پسند شده
    20122
    پسند کرده
    12672
    آلو طلایی وقرمز با مقداری آب روی حرارت تا پخته شده بعد پخت یک شب داخل یخچال گذاشته روز بعد صاف کرده روی حرارت تا آب احتمالیش کشیده بشه رب آلو وترررش ما آمادس
    نام: IMG_8807.jpg نمایش: 1287 اندازه: 35.8 کیلو بایت
    نام: IMG_8820.jpg نمایش: 1209 اندازه: 35.9 کیلو بایت
    ...
     
    saeedeh mansoori, pooneh 007, hengamehh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86523
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    رب آلو





    رب آلو از جمله رب هایی هست که در گذشته در آشپزی به کار میرفته و اکنون کما بیش فراموش شده.
    از جمله رب های دیگر این مجموعه رب به،رب آلوچه،رب گوجه سبز و رب خرمالو هستند.

    از همه ی این میوه ها لواشک هم درست میکنند.
    لواشک نوعی رب سفت است و آن را میتوان در آب حل کرد و به جای رب به کار برد.
    این رب ها معمولا در بازار عرضه نمیشوند . ان ها را باید با جوشاندن آب صاف کرده ی این میوه ها در خانه تهیه کرد.

    **
    برای تهیه ی رب آلو که از آلوی قطره طلا تهیه میشه دقیقا به شیوه ی شرح داده شده در تهیه ی لواشک کار میکنیم.
    میوه رو پاک کرده میشوییم و با مقدار کمی اب روی حرارت قرار میدیم تا کاملا پخته و له بشه.
    بعد از اینکه کاملا خنک شد از صافی رد کرده و پوره ی حاصل رو مجددا روی حرارت قرار میدیم.

    از این مرحله به بعد مثل تهیه رب گوجه هست
    حرارت میدیم و مرتب حواسمون بهش هست و هم میزنیم و تا وقتی که کاملا غلیظ بشه

    بعد از خنک شدن،رب رو داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنین.

    از این رب برای چاشنی بسیاری از غذاها میتونین استفاده کنین.
    میتونه در کنار رب گوجه استفاده بشه و تامین کننده ترشی خورش ها و غذاهاتون باشه


    لینک آموزشی طرز تهیه لواشک:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)

    zahra113, قلب صورتی, میس مهسا و 31 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,574
    میزان امتیاز
    938
    پسند شده
    25505
    پسند کرده
    20929
    آوچه های قرمز وترش به به گذاشتم کمی با آب پخت بعداز صافی رد کردم پوستهاش را هم داخل میکسر له کردم بهش اضافه کردم +نمک اومممممممممم ترش خوشمزه خالی ای خوردمش
    ❤ خورش هویج ❤
     
    باران67, ELAHE_ABAN, شمعدونی68 و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samadgh آواتار ها
    سما
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    435
    پسند کرده
    115

    رب آلو

    الوهارو گذاشتم پخت وله کردم وصاف باکمی نمک گذاشتم سفت شه
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ترنم63, باران67, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

  6. #13
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86523
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    رب آلو





    چقد خوبه که بتونیم از نعمات خوب خداوند بهره ی کافی رو ببریم.
    این روز ها که فصل این خوشمزه های خوشرنگه،میتونین از اون ها برای تهیه ی چاشنی فوق العاده برای غذاهاتون استفاده کنین.


    رب آلو از جمله رب هایی هست که در گذشته در آشپزی به کار میرفته و اکنون کما بیش فراموش شده.
    از جمله رب های دیگر این مجموعه رب به،رب آلوچه،رب گوجه سبز و رب خرمالو هستند.

    از همه ی این میوه ها لواشک هم درست میکنند.
    لواشک نوعی رب سفت است و آن را میتوان در آب حل کرد و به جای رب به کار برد.
    این رب ها معمولا در بازار عرضه نمیشوند . ان ها را باید با جوشاندن آب صاف کرده ی این میوه ها در خانه تهیه کرد.

    **
    برای تهیه ی رب آلو که از آلوی قطره طلا تهیه میشه دقیقا به شیوه ی شرح داده شده در تهیه ی لواشک کار میکنیم.
    میوه رو پاک کرده میشوییم و با مقدار کمی اب روی حرارت قرار میدیم تا کاملا پخته و له بشه.
    بعد از اینکه کاملا خنک شد از صافی رد کرده و پوره ی حاصل رو مجددا روی حرارت قرار میدیم.

    از این مرحله به بعد مثل تهیه رب گوجه هست
    حرارت میدیم و مرتب حواسمون بهش هست و هم میزنیم و تا وقتی که کاملا غلیظ بشه

    بعد از خنک شدن،رب رو داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنین.

    از این رب برای چاشنی بسیاری از غذاها میتونین استفاده کنین.
    میتونه در کنار رب گوجه استفاده بشه و تامین کننده ترشی خورش ها و غذاهاتون باشه


    لینک آموزشی طرز تهیه لواشک:

    جشنواره ی لواشک(طرز تهیه ی لواشک)


    **نکته)من این رب رو با آلو سیاه درست کردم.
    جای شما خالی بسیار بسیار خوشمزه هم هست
    zakizadeh, fateme.mazhab1365, میس مهسا و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,965
    میزان امتیاز
    1234
    پسند شده
    20122
    پسند کرده
    12672
    رب آلو قرمز

    نام: IMG_8704.jpg نمایش: 260 اندازه: 33.9 کیلو بایت

    آلو قرمز را شسته داخل قابلمه ریخته مقدار کمی آب اضافه کرده روی حرارت ملایم گذاشته تا پخته و پوست رویه آن جداشود
    بعد از حرارت برداشته کنار میگذاریم تا از حرارت بیفته

    از صافی رد میکنیم تا پوست وهسته آن از پوره گوشتی جدا شود

    بعد دوباره روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد فقط مراقب باشید ته نگیرد

    در صورت تمایل میتوانید بعد از اینکه به غلظت رسید با کمی روغن آن را سرخ کنید( البته من اینکار رو نکردم)
    وقتی که خنک شد در ظرف شیشه ای تمیزی ریخته در یخچال نگهداری کنید

    نام: IMG_8708.jpg نمایش: 254 اندازه: 66.7 کیلو بایت

    این رب برخلاف رب گوجه در طبخ غذا رنگ دهی ندارد ولی طعم دهنده بسیارخوبی می باشدمخصوصا برای گوشت مرغ.

    کسانی که منع مصرف نمک دارند از این چاشنی به راحتی می توانند استفاده کرده وغذای خود را طعم دار کنند.
    ...
     
    *هما*, H@DI, nora1 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shaparia_m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    73
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    266
    پسند کرده
    62
    سلام. من تابستون رب آلو درست کردم. آلو ها رو شستم و لک هاشو گرفتم. بعد ریختم توی قابلمه و زیرشو حسابی کم کردم. خودش آب مینداره. بعد که خوب پخت و نرم شد هسته هاش رو جدا کردم و با گوشتکوب برقی حسابی زدم تا پوستاش هم نرم بشه. بعضیا از صافی رد میکنن ولی من میخواستم پوستاش هم باهاش باشه چون ترش تر میشه اونجوری.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من میتوانم ...

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما