نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree307Likes

موضوع: حلقه دارچینی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 38
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    حلقه دارچینی



    حلقه دارچینی
    آرد 300 گرم
    نمک 2/1 قاشق چای خوری
    کره ذوب شده سرد 30 گرم
    شیر ولرم 120 میلی لیتر
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    مخمر 10 گرم
    شکر 1 قاشق غذا خوری

    مواد میانی
    کره نرم 50 گرم +دارچین 3 قاشق چای خوری+شکر 4 تا 5 قاشق چای خوری

    مخمر و شکر را با شیر ورلم مخلوط کنید با در پوش 10 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا عمل اید .
    در ظرفی زرده تخم مرغ+کره اب شده +نمک را مخلوط کنید .مخمر عمل امده را اضافه کنید و ارد را هم مخلوط کنید..هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.خمیر را به صورت توپ شکل داده با دست روغن مایع به سطح خمیر بمالید.
    خمیر را با پوشش در جای گرم به مدت حدود 1 ساعت استراحت دهیدتا حجمش 2 برابر شود.
    فررا روی 200 درجه گرم کنید
    مواد میانی را با هم مخلوط کرده.خمیر عمل امده را روی میز ارد پاشی شده به قطر 1 سانت باز کنید.مواد میانی رو روی خمیر مالیده و رول کنید. و مثل شکل زیر برش زده و پیچ کنید.




    میتونید قبل از اینکه داخل فر بگذراید 2 قاشق کره اب شده و کمی دارچین و شکر را مخلوط کنید و روی خمیر بزنید این کار باعث میشه لبه خمیر برشته بشه... من این این قسمت رو نپسندیدم.
    خمیر را داخل سینی فر به مدت 10 دقیقه با درجه 200 سپس 20 دقیقه با درجه قرار داده تا طلایی شود.



    zeinabrad, خانوم گلی, Elsanaa و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۰
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    2

    Re: حلقه دارچینی

    سلام چرا قسمت اخر گفتین نمیپسندین؟شیرینی لطیفی میشه یا خشکه؟

  3. #3

    Re: حلقه دارچینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط z110
    سلام چرا قسمت اخر گفتین نمیپسندین؟شیرینی لطیفی میشه یا خشکه؟
    شیرینی لطیفی هست...چون شکر میخوره و میره تیو فر باعث میشه از حالت نرمی خارج بشه و کمی برشته بشه...
    خانواده دوست داشتن به نظر من این کارباعث میشه لبه هاش کمی سفت بشه
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #4
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: حلقه دارچینی

    بسیار لذیذ :))

    mary524, marziyeh.ali1, sh_capr و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۲
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    18

    Re: حلقه دارچینی

    فاطمه خانوم منظور از مخمر همون مایه خمیره یا چی؟
    جائی در پشت ذهنت به خاطر بسپار ، که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست . . .

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۳
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: حلقه دارچینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazin
    فاطمه خانوم منظور از مخمر همون مایه خمیره یا چی؟
    منم دقیقا همین سوالو دارم

  7. #7

    Re: حلقه دارچینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط yaldaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazin
    فاطمه خانوم منظور از مخمر همون مایه خمیره یا چی؟
    منم دقیقا همین سوالو دارم
    بله منظور همون مایه خمیر هست
    مایه خمیر = مخمر
    mary524 و مينوش* این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,159
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    11119
    پسند کرده
    8978

    Re: حلقه دارچینی

    رول دارچینی من (البتتت رول نکردم :دی ) آخه دفعه دومم بود که با خمیر کار میکردم ..فک کنم باید قطرش رو کمتر میگرفتم ..
    به هر حال هیچ مشکلی تو مراحلش نداشتم ..خیلی عالی و خوشمزه ! تا 3 روز هم تو یخچال نگه داشتم بازم عالی بود ...

    آهان فقط یه چیزی من شکر مواد میانی رو بیشتر زدم که شیرین تر باشه .... ممنون بهارگل جووون :*















    من فک کردم تو یاد داشتم درجه رو جا انداختم ..با همون درجه 200 کار رو ادامه دادم بهار گل جون 20 دقیقه بعد با چه
    درجه ایه ؟



    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol

    خمیر را داخل سینی فر به مدت 10 دقیقه با درجه 200 سپس 20 دقیقه با درجه قرار داده تا طلایی شود.


    mary524 این نوشته را پسندیده.
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما