نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 151
صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط marzak
    نقل قول نوشته اصلی توسط شبنم
    marzak عزیز ته چین شما دستور نداره احیانا؟ لینکی !؟ توضیحی!؟ اندازه ای!؟
    منو عفو بفرمایید شبنم جونممن غذاهامو چشمی درست میکنم.و ته چین هم از این قاعده مثتثنی نیست.دیگه نمیدونم چی بگم.
    قرارمون این نبودا عزیزم

    در اینصورت منم شرمندتون میشم ونمی تونم از این قاعده حذف عکسهای بدون توضیح مستثنی تون کنم در حد یکی دو خط توضیح درباره اندازه مواد مصرفی و طرز پخت فکر نمیکنم زیاد زمانبر و سخت باشه.
    دیدن عکس خالی لطف چندانی برامون نداره ولی به اشتراک گذاشتن تجربه هاتون کلی می تونه مفید باشه.
    مرسی از توجهتون گلم
    آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۹
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام
    من همیشه ته چین رو توی قابلمه میپذم
    دوست دارم توی قالب هم امتحان کنم ولی فر ندارم
    به نظرتون توی ماکروفر میشه گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یه چیز دیگه.....
    قالب سیلیکونی همین قالب شل و ولایی هست که لق میزنن؟؟؟

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245

    Re: انواع ته چین

    golbarg7111خانم
    بله قالب سيليكوني همين قالبهاي شل ول كه لق ميزنن
    اما براي ته چين من با اينكه فر دارم 90 درصد توي قابلمه ميپزم.
    اتفاقا يه ماهي تابه تقريبا عمق دار مربع هم دارم كه گاهي توي ان هم ميدرستم.و راحت برميگرده
    اگه ماكروفرت را روي برنامه فر بزاري
    مثل فربرقي عمل ميكنه.و باهاش هر غذاي ميشه درست كرد

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۳
    محل سکونت
    شهر ری
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    19

    Re: انواع ته چین

    دوست جونا شما تخم مرغ کامل میزنین؟اخه من فقط زرده میزنم!
    خواهش میکنم بجوابین واسه مهمونی میخوام اونجوری که تخم مرغ کامل میریزین بوی بد نمیگیره؟

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین من..دو پیمانه ونیم برنج.یک استکان ماست یک عدد تخم مرغ وزعفران دم کرده...لاش هم مرغو با ماست وکره وزعفرن پختم وبازرشک گذاشتم لای ته چین..
    .

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۳۰
    نوشته ها
    300
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    242
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین


    ته چین با دستور شف طیبه ی نااااازنین
    اللهم عجل لولیک الفرج

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3168
    پسند کرده
    1314

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ با دستور لادن جون صحفه اول

    قانع این نوشته را پسندیده.

  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    1

    Re: انواع ته چین

    ته چین بادمجان... خیلی خیلی لذیذ هستش امیدوارم که خوشتون بیاد...


    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]مواد لازم:[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    • سینه مرغ: 600 گرم[/*:m:10nn90nx]
    • لپه: 150 گرم[/*:m:10nn90nx]
    • پیاز: 3 عدد[/*:m:10nn90nx]
    • بادمجان: 500 گرم[/*:m:10nn90nx]
    • برنج: 4 پیمانه[/*:m:10nn90nx]
    • روغن مایع: یك پیمانه[/*:m:10nn90nx]
    • زرده تخم*مرغ: 4 عدد[/*:m:10nn90nx]
    • ماست: یك پیمانه [/*:m:10nn90nx]
    • زعفران: 2 قاشق سوپ*خوری[/*:m:10nn90nx]
    • رب گوجه*فرنگی: 4 قاشق سوپ*خوری[/*:m:10nn90nx]
    • دارچین، زردچوبه، نمك و فلفل: به میزان لازم[/*:m:10nn90nx]
    • خلال پسته، بادام و زرشک: برای تزیین[/*:m:10nn90nx]

    • [/*:m:10nn90nx]
    • روش تهیه:

      پیاز را نگینی خرد كرده و سرخ كنید. گوشت را بعد از خرد كردن به پیاز اضافه كرده، سپس لپه*ای را كه از قبل خیس كرده بودید به گوشت اضافه كنید. زردچوبه و 4 پیمانه آب*جوش را ریخته تا گوشت بپزد.
      [/*:m:10nn90nx]
    • در اواسط پخت رب گوجه*فرنگی را سرخ كرده و اضافه كنید. در اواخر پخت یك قاشق چای*خوری دارچین، مقداری جوز هندی و زعفران را بیفزایید. برنج را كه همراه نمك خیس كرده*اید، جوشانده و آبكش كنید. [/*:m:10nn90nx]
    • بادمجان*ها را بعد از پوست كندن و حلقه*حلقه كردن نمك پاشیده تا تلخی آن گرفته شود. [/*:m:10nn90nx]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]پس از یك ساعت بادمجان*ها را بشویید، خشك و كمی سرخ كنید. ماست، زرده تخم*مرغ، زعفران و روغن مایع را با هم مخلوط كنید.[/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]

    • كف ظرف نسوز را اول چرب كرده، برنج را با مواد مخلوط كنید و كف ظرف بریزید،
      [/*:m:10nn90nx]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][JUSTIFY][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]
    • [/*:m:10nn90nx]
    • سپس بادمجان*ها را روی برنج بچینید و از مواد گوشتی روی بادمجان*ها بریزید، مقداری دارچین بپاشید و باقی*مانده برنج را روی گوشت قیمه*ای ریخته و بعد 4 قاشق سوپ*خوری روغن روی برنج بدهید و روی ظرف را بپوشانید.
      [/*:m:10nn90nx]

    • [/*:m:10nn90nx]
    • اینك ته چین را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی*گراد به*مدت یك*ساعت*ونیم بپزید تا دم بكشد و ته*دیگ آن طلایی شود.[/*:m:10nn90nx]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY]ته چین را در ظرف مناسب برگردانده و با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین نمایید.[/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff]

    • [/*:m:10nn90nx]
    [/HIGHLIGHT][/JUSTIFY][JUSTIFY][HIGHLIGHT=#ffffff][/HIGHLIGHT][/JUSTIFY]
    قانع این نوشته را پسندیده.
    زندگی لبخند خداست....از لبخند خداوند لذت ببرید....

صفحه 8 از 19 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما