نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 151
صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین رژیمی

    برنج و تخم مرغ و ماست و هل و گلاب و زعفرون

    داخلش مواد کباب تابه ای بی روغن

    کلا ته قابلمه روغن نریختم
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ

    برنج+ مرغ + ماست + زعفران و ادویه + زرشک +شکر

    مرغ پخته رو با ماست و ادویه مخلوط کرده و لابه*لای برنج میریزیم و دم میکنیم.
    با این روش برنج شل و کته نمیشه و نیازی به تخم مرغ هم نیست.

    چون مریخی های ما زرشک دوست ندارن ما زرشک رو جدا دم میکنیم و فقط یه کمی داخل برنج میریزیم. کمی هم کشمش سرخ شده تنگش میذاریم. ولی اصلش اینه که زرشک داخل برنج باشه.
    سمنو این نوشته را پسندیده.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eshgheasemani آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    shiraz
    نوشته ها
    993
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    1075

    Re: انواع ته چین

    [


    [/quote]ووی فرگل هلاک ته چین مامان پزت شدم. تو خونه ما هیچ کس به جز من دوست نداره . اوایل به روش مامان شما درست میکرد م و همینجوری توپس میشد اما نه به این برشتگی . چندین باره برنج و با ماست و مواد قاطی کردم .فقط یک بار خوب شد ولی دفع های بعدی ته دیگش کامل تیره و سوخته میشد. الان چون اهالی خونه نمیخورند و همیشه م چون چشمی مواد و میریزم . میخوام از مامانتون بپرسید برای 2لیوا ن پلو پزی برنج .ماست و بقیه مواد چدر نیاز هست ؟ مرسی . بعدش اینکه فقط مرغ و قاطی میکنید و لایه لایه روی برنج میزید ؟ مواد دیگه ای روش میریزید یا ادویه خاصی ؟

    قابل توجه دوستان ته چین پز .: ادویه هایی که من در مایع ته چین و روی لایه های برنج استفاده میکنم: زیره سبز سابیده . دارچین فراوون. زیره سیاه و فلفل سیاه هم تو مایع ماست و.. استفاده میکنم. عطرش محشره و دیوونه کننده .
    سمنو این نوشته را پسندیده.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    261
    میزان امتیاز
    43
    پسند شده
    645
    پسند کرده
    401

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ با دستور مطبخ رویا...دستورش به نظرم قبلا تو سایت بود...

    درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد
    نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار آرد

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط eshgheasemani
    [
    ووی فرگل هلاک ته چین مامان پزت شدم. تو خونه ما هیچ کس به جز من دوست نداره . اوایل به روش مامان شما درست میکرد م و همینجوری توپس میشد اما نه به این برشتگی . چندین باره برنج و با ماست و مواد قاطی کردم .فقط یک بار خوب شد ولی دفع های بعدی ته دیگش کامل تیره و سوخته میشد. الان چون اهالی خونه نمیخورند و همیشه م چون چشمی مواد و میریزم . میخوام از مامانتون بپرسید برای 2لیوا ن پلو پزی برنج .ماست و بقیه مواد چدر نیاز هست ؟ مرسی . بعدش اینکه فقط مرغ و قاطی میکنید و لایه لایه روی برنج میزید ؟ مواد دیگه ای روش میریزید یا ادویه خاصی ؟
    قابل توجه دوستان ته چین پز .: ادویه هایی که من در مایع ته چین و روی لایه های برنج استفاده میکنم: زیره سبز سابیده . دارچین فراوون. زیره سیاه و فلفل سیاه هم تو مایع ماست و.. استفاده میکنم. عطرش محشره و دیوونه کننده .
    [/quote]
    سلام
    ممنووون عزیزم.منم عاشقشم
    برای 2پیمونه برنج یه نصفه سینه مرغ کافیه.
    ما اول ادویه هایی مثل نمک-فلفل-زردچوبه-دارچین-زیره سفید-پودر گشنیز- و هویج و برگ بــو... به مرغ اضافه میکنیم تا بپزه. ولی بعدش تو پلو ادویه خاصی نمیریزیم.
    مرغ رو ریش ریش کرده و با زعفران آب شده و 2قاشق ماست و کمی دارچین خوب مخلوط میکنیم.
    ته قابلمه روغن و زعفرون به دلخواه میریزیم(بستگی داره بخواین چقدر از ته دیگتون زعفرونی بشه) بعد کمی برنجی که دون هست و آبکش کردیم ته قابلمه میریزیم و فشار میدیم. بعد یه لایه از مایه مرغمون میریزیم و روش یه کم برنج سفید و فشاار میدیم و مواد زرشکی رو میریزیم و باز برنج سفید و مرغ... به همین ترتیب لایه لایه میریزیم تا آخر سر روی قابلمه برنج سفید باشه.
    حدود 2-2:30 ساعت رو گاز میمونه تا خوب دم بکشه.

    زرشک: یه مشت زرشک رو با 1پیاز نسبتاً درشت رنده و سرخ شده و کمی شکر تفت میدیم.
    چون تو خونه ما کشمش دوست دارن ما کمی کشمش هم سرخ میکنیم و باهاش مخلوط میکنیم که خوشمزه ترش میکنه.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین


  8. #55

    Re: انواع ته چین

    marzak عزیز ته چین شما دستور نداره احیانا؟ لینکی !؟ توضیحی!؟ اندازه ای!؟
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط شبنم
    marzak عزیز ته چین شما دستور نداره احیانا؟ لینکی !؟ توضیحی!؟ اندازه ای!؟
    منو عفو بفرمایید شبنم جونممن غذاهامو چشمی درست میکنم.و ته چین هم از این قاعده مثتثنی نیست.دیگه نمیدونم چی بگم.

صفحه 7 از 19 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما