نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 151
صفحه 5 از 19 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    اينم ته چين تك نفره من :
    موادش مثل ته چين عادي بود فقط ريختم توي قالب تك نفره و رفت توي فر تا برشته بشه ، فقط وقتي توي فر ميره با اينكه فويل روشه ولي خيلي خشك ميشه ، موقع سرو روش يه كم كره و روغن داغ ميريزم . يه دفعه ديگم بعد اين براي مهموني درست كردم ، روز قبل آماده شد و روز مهموني فقط گرم شد خيلي هم خوب بود

    behnoosh این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21273
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین قالبی خوشمزه

    من به روش یکی از دوستان درست کردم که متاسفانه با این سرعت کم نت نتونستم پستشون رو پیدا کنم
    حتما پیدا میکنم و میذارم که حق تشکر رو به جا اورده باشم

    اینم لینک دستور دوست عزیزم

    ته چین مرغ


    برنج رو بعد از آبکش کردن ریختم داخل مایه اماده شده و قالبم رو چرب کردم و نصف قالبم روبرنج ریختم و بعدئ مایه گوشت و قارچ که زیر توضیحاتم طرز تهیه اش رو نوشتم و خوب فشرده کردم و دوباره برنج که اونم با پشت قاشق فشار دادم که مواد بهم بچسبه تا موقع برگردوندن از هم جدا نشه
    روی قالب رو با فویل پوشوندم و جندتای سوراخ با چنگال زدم و گذاشتم توی فر
    فر من جون از این فر سردهاست دما رو 200 گذاشتم برای 1 ساعت
    ولی چک میکردم که یه وقت نسوزه

    مایه گوشتی:
    پیاز رو تفت دادم تا رنگش طلایی بشه
    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آویشن رو بهش زدم و دوباره کمی تفت دادم بعد گوشت رو ریختم و خوب با پیاز مخلوط کردم که مزه دار بشه و گذاشتم تا تفت بخوره.به مقدار خیلی کم رب زدم و خوب هم زدم تا همه جا یکنواخت بشه(رب رو بیشتر به عنوان چاشنی زدم تا اینکه بخوام رنگ قرمز به مایه ام بده.پس خیلی کم میریزیم.شاید نصف قاشق)در پایان قارچ رو که ورقه ای خرد کردم رو اضافه کردم و به اندازه 1-2 دقیقه هم زدم تا قارچها هم کمی نرم بشن و تمام




  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2829
    پسند کرده
    3847

    Re: انواع ته چین

    ته چین قالبی

    تخم مرغ هارو با زعفران حسابی زدم اونقدر که حجمش 2-3 برابر شد(دیگه بوی زحم نمی ده)
    برنج رو بعد از آبکش کردن با مواد بالا مخلوط کردم

    یکم ریختم توی قالب بعد مرغ های خوشمزه و خوش عطر رو ریختم روش دوباره برنج و مرغ و در آخر برنج
    روی قالب سیلیکونی رو فویل کشیدم و گذاشتم توی مایکروفر روی حالت convection با دمای 180 درجه حدود 1 ساعت آخراش مرتب چکش می کردم بعدش روغن داغ ریختم کامل روش(می تونید کره رو تکه تکه کنید و بزارید روش)یه چند دقیقه دوباره توی مایکرو
    بعدشم سرو شد




    سهيلا2, mitra40 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    [quote=مامای فریده]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "فرفر":12gusbew
    ته چین مرغ واسه حدود 1.5 پیمانه برنج 2 تا تخم مرغ 4 قاشق ماست کمی روغن زعفران نمک وفلفل


    میشششششششششششه عکس قالب و درجه دمای فر و زمانش رو بنویس.مرسی [/quote:12gusbew]




    دوست من شرمنده دیر جوابت رو میدم قالبم که قالب مافین سلیکونی الان عکس ندارم زمان حدود 40 دقیقه(وقتی دیواره های برنجطلایی بشه یعنی اماده شده) و دمای 180 درجه
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  6. #37

    Re: انواع ته چین

    انواع ته چین

    فقط برای من توش مرغ داره..
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۱۰:۳۲ بعد از ظهر
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: انواع ته چین





    ته چین توی قالب سیلیکونی.موادش هم برای 1.5 پ برنج یک عدد تخم مرغ کامل و یه ملاقه متوسط ماست و آبلیمو و زعفران و نمک.
    مواد لایه هم که مرغ ریش شده که با مواد ماستی جدا پختم.
    روزها میگذرند این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    این هم عکس ته چینهایی که من درست کردم.
    behnoosh, روزها میگذرند و قانع این نوشته را پسندیده.

  9. #40

    ته چین قالبی

    ...
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

صفحه 5 از 19 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما