نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 151
صفحه 4 از 19 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: انواع ته چین

    اولین ته چین من


    ته چین مرغ بود خیلی عالی و خوشمزه

    من برنجو قبلا خیس کردم و مرغ رو هم جدا با پیاز و نمک و کمی زعفران پختیدم .

    تو یه ظرف زعفران و ماست و یک عدد تخم مرغ کامل و دو قاشق هم روغن مایع زدم کاملا مخلوط کردم و نصف برنج ابکش شده رو بهش اضافه کردم

    همین برنج رو کف قالب ریختم و با قاشق فشرده کردم و روش مرغ ریش شده رو ریختم و بعد هم بقیه برنج رو زعفرانی کرده روی همش ریختم و خوب با پشت قاشق فشرده تر کردم و رفت توی فر با حرارت تقریبا 170 حدود 45 دقیقه باید بمونه ولی به علت گشنگی و زود امدن اقای همسر نیم ساعته درش اوردم

    تجربه ها : این بار فویل نداشتم ولی با فویل فکر کنم بهترباشه و زیاد خشک نشه
    بیشتر باید بمونه تا برشته تر بشه
    بعد هم فکر کنم با زرده تنها بهتر باشه جون با اینکه من حسابی تخم مرغ و با ماست زده بودم ولی باز موقع خوردن اون سفیده ها که پخته بود بازم لابلای برنج مشخص بود و من دوست نداشتم دفعه دیگه با زرده تنها درست میکنم ببینم چی میشه

    از همه دوستان برای بیان تجربیاتشون ممنون
    mah_85mina این نوشته را پسندیده.
    ilovebaking.blogfa.com

  2. #26

    Re: انواع ته چین

    این ته چین عشقولانه رو خودم اختراع کردم از رو ایده ژله سورپرایز بهارجون





    طرز تهیه
    ته چین طرحدار (قلبی)
    برای قلبها برنجو که می جوشوندم توش یه عالمه زردچوبه زدم.
    بعد موقع ابکشی حسابی اب ریختم که طعم زردچوبش بره و فقط رنگش بمونه بعد تو یه ماهیتابه 2 ق رب گوجه رو تفت دادم با یه کم ادویه پلویی گذاشتم سرد شد بعد مثل ته چین تخم مرغ و زعفران فراوان و نمک که البته چون برنج حسابی اب ریخته بودم نمکش باید بیشتر باشه و ربم اضافه کردم با برنج مخلوط کردم تو قالبای مافین قلبی که چربشون کرده بودم ریختم روشو فویل کشیدم. گذاشتم تو فر 180 درجه به روش بن ماری تقریبا نیم ساعت که خودشو بگیره.
    اگه قالب قلبی نداشتید می تونید تو یه ماهیتابه درستش کنید بعد با قالب قلبی یا هر شکل دیگه ای که دوست دارین قالب بزنید.
    چون برنجمون رب گوجه داره و می دونید ته دیگش یه کم قهوه ای میشه پس برای جلوگیری از تیره شدن و ته دیگ بستن روش بن ماری ضروریه.
    بعد مواد ته چین معمولی رو اماده می کنین نصفشو میریزین تو قالب مستطیلی(لوف) بعد قلبای برش خوره را تنگ هم و به صورت وارونه روش میچینین و کاملا فشار میدین که فضای خای بینشون نباشه بعد بقیه مواد ته چینو میریزین و روشو صاف می کنین و دوباره به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم با فویل در فر 180 درجه قرار می دین بستگی داره به اینکه بخواین ته دیگش چقدر تیره بشه.
    من چون می خواستم فرم قلبیش و برش خوردش خوشگل بشه دیگه تو ته چین مرغ یا گوشت نزدم..با میگوو کباب قلبی سرو کردم که کباب قلبیشم یه مقدار گوشت چرخ کرده با ادویه و یه مقدار آرد سوخاری مخلوط کردم و کف دستم باز می کردم با قالب قلب قالب می زدم و سرخ می کردم.
    میگوها هم از این آماده ها بود که فقط سرخ کردم توی سیخ زدم.
    برای تزیین روی ته چینمم از پوره سیب زمینی حسابی نرم شده استفاده کردم با زعفران و اب لبو رنگش کردم و باماسوره دور ته چین و گلای روشو درست کردم. و با خلال پسته و بادوم و زرشک شیرین شده اطرافشو پوشوندم.
    انقدر آماده کردنش و تزیینش ازم وقت گرفت که یادم رفت مرحله به مرحله عکس بندازم شرمنده!
    من کلا برا درست کردن ته چین زیاد وسواس به خرج نمی دم همیشه هم خوب میشه
    برا سه پیمونه برنج دو تا تخم مرغ و نصف کاسه ماست یه مقدار نمک و فلفل و زعفران فراوان گاهی دارچینم می زنم همه رو خوب مخلوط می کنم این میشه مایه ته چینم. اگه آب مرغ یا گوشت داشتم هم تقریبا نیم استکان داخل مایه میریزم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۸ در ساعت ۰۶:۳۴ بعد از ظهر
    behnoosh, الوين, adriana و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parisa jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۳
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    69
    پسند شده
    1578
    پسند کرده
    245

    Re: انواع ته چین

    behnoosh, mitra40, روزها میگذرند و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    knowledge is power (دانش قدرت است)

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط کندی
    سلام به همه .بچه ها من میخوام واسه یه مهمونی مهم ته چین درست کنم و برای اولین بار میخوام تو قالب سیلیکون و توی فر بذارم.میشه یه کم کمکم کنید؟آخه میترسم خراب بشه و آبروم جلوی قوم شوهر بره!2ساعت قبل از اومدن مهمونا خوبه بذارمش تو فر؟دمای فر چند باشه؟شعله بالای فر هم باید روشن کنم که روش برشته بشه؟اگه بخوام برش گردونم چیکار کنم که به ته قالب نچسبه؟
    کندی جون دو ساعت خوبه من تو فر با 160 میزارم تقریبا یکساعت و نییم میپزه اما چون شوهرم برشته دوس داره گریلش میکنم و میزارم ی کم خشک تر بشه من ته چین رو توی سیلیکون درس کردم قالبم پهن و بزرگ بود نچسبید چون کامل چربش کردم ولی ی مشکل داشت به نظرم ی کم بوی پلاستیک میداد گلم واسه همین بهت توصیه نمیکنم .ی بار دیگه هم تو قالب سیلیکون به شکل گل رز درس کردم خیلی کلفت بود و وسطش نپخته بود
    marie این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق
    راستی اگر خواسته باشم تو قالبهای مافین بزارم تو فر چکار باید بکنم ؟
    عزیزم مایه ته چین رو که درس کردی ته قالبت رو چرب کن و بزار توی فر .درس مثل ته چین تو ظرف معمولی اگه میخوای روش برشته نشه میتونی فویل بکشی اگه هم ی کم طلایی بشه که بازم خوشگله
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق
    راستی اگر خواسته باشم تو قالبهای مافین بزارم تو فر چکار باید بکنم ؟
    عزیزم مایه ته چین رو که درس کردی ته قالبت رو چرب کن و بزار توی فر .درس مثل ته چین تو ظرف معمولی اگه میخوای روش برشته نشه میتونی فویل بکشی اگه هم ی کم طلایی بشه که بازم خوشگله
    عزیزم چند ساعت باید بمونه توفر با چه دمایی بعد من یک جا خوندم میگن روی فویل را چند تا سوراخ کنین درسته
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: انواع ته چین

    عزیزم ته چین رو باید تست کنی یعنی من این کار رو میکنم از یکساعت که گذشت دیگه تستش میکنم اخه به نظرم پخت ته چین به قطر و اندازش خیلی ربط داره .و دیگه اینکه من گاهی وقتا از برنچ کاملا پخته شده استفاده میکنم که نسبت به برنج نیم پز زمان کمتری میخواد .من تا حالا از فویل استفاده نکردم گلم
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    485
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین قالبی تک نفره

    واسه این ته چین من مرغو که از قبل پخته بودم از شب قبلش با نمک فلفل سیاه ماست و زعفران آبکرده باضافه سه تا زرده تخم مرغ مخلوط کردم و گذاشتم تا خوب مزه دار بشه برنجو که آبکش کردم ته ظرف مافینم که 12 تاییه یه کم با قلمو دورتادورشو چرب کردم توی یه ظرف دیگه 3 تا زرده تخم مرغو با کمی روغن و دو ملاقه از ماستی که گوشتو توش خوابوندیم مخلوط کردم کمی برنج توش ریختم خوب مخلوط کردم و از این مخلوط ته ظرفم ریختم باندازه یک سوم قالب روش مرغ ریختم و دوباره برنجی که با مواد ماستی مخلوط کرده بودم ریختم روشو فویل کشیدم و چند تا سوراخ هم گذاشتم تا خیلی بخار نکنه توی فر نزدیک به 1 ساعت گذاشتم چک میکردم که خوب برشته بشه و نسوزه در نهایت هم روغن آب کرده روش ریختم که با یه چاقو که دور قالب کشیدم ته چینا به راحتی جدا شد توی ظرف پیرکس گذاشتم و موقع شام هم گذاشتم توی فر تا گرم بشه .



    روزها میگذرند, niloufar 77 و marie این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

صفحه 4 از 19 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما