نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 151
صفحه 2 از 19 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۸
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط moonika
    ته چین قالبی

    سلام دوستان من اندر کف ته چین قالبی موندم ...یه بار کلی موادم سر ته چین قالبی حروم شد ...قالبم تفلون بود و حسابی هم چربش کرده بودم ولی روش فویل نکشیدم ...یکساعت توی فر موند و افتضاح شد تمامش به قالب چسبید ...باورتون نمیشه دوروز گذاشتم قالبش خیس بخوره تا بتونم بشورمش تکه مرغ و برنج به قالب چسبیده بود ....ولی از اونجایی که روم زیاده بازم میخوام قالبی درست کنم ...آیا باید قالبش حتما سیلیکونی باشه ؟ تفلون نمیشه ؟ باید روش فویل بکشیم حتما ؟ زمان پخت چقدر باشه ؟ ....من کل این صفحات رو خوندم ولی در مورد این قالبهای این شکلی توضیح کاملی نبود لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم ...

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع ته چین

    rai عزیز من همیشه تو تفلون درست می کنم . خیلی وقتها هم تو فر نمیذارم و روی گاز با شعله کم درستش می کنم .
    قبل از ریختن مواد میذارم روغن ته ظرفم داغ بشه .

    حالا نمیدونم اثری داره یا نه .
    ولی هیچ وقت نچسبیده به ظرف .

    کلا خاصیت تفلون اینه که چیزی بهش نچسبه ! شاید تفلونت خراب شده ؟!
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanomi.g آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۲
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    491
    پسند کرده
    53

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط rai

    سلام دوستان من اندر کف ته چین قالبی موندم ...یه بار کلی موادم سر ته چین قالبی حروم شد ...قالبم تفلون بود و حسابی هم چربش کرده بودم ولی روش فویل نکشیدم ...یکساعت توی فر موند و افتضاح شد تمامش به قالب چسبید ...باورتون نمیشه دوروز گذاشتم قالبش خیس بخوره تا بتونم بشورمش تکه مرغ و برنج به قالب چسبیده بود ....ولی از اونجایی که روم زیاده بازم میخوام قالبی درست کنم ...آیا باید قالبش حتما سیلیکونی باشه ؟ تفلون نمیشه ؟ باید روش فویل بکشیم حتما ؟ زمان پخت چقدر باشه ؟ ....من کل این صفحات رو خوندم ولی در مورد این قالبهای این شکلی توضیح کاملی نبود لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم ...
    عزیزم قالب سیلیکونی بخر کارت خیلی راحت میشه

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۴
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط khanomi.g
    نقل قول نوشته اصلی توسط rai
    نقل قول نوشته اصلی توسط moonika
    ته چین قالبی

    سلام دوستان من اندر کف ته چین قالبی موندم ...یه بار کلی موادم سر ته چین قالبی حروم شد ...قالبم تفلون بود و حسابی هم چربش کرده بودم ولی روش فویل نکشیدم ...یکساعت توی فر موند و افتضاح شد تمامش به قالب چسبید ...باورتون نمیشه دوروز گذاشتم قالبش خیس بخوره تا بتونم بشورمش تکه مرغ و برنج به قالب چسبیده بود ....ولی از اونجایی که روم زیاده بازم میخوام قالبی درست کنم ...آیا باید قالبش حتما سیلیکونی باشه ؟ تفلون نمیشه ؟ باید روش فویل بکشیم حتما ؟ زمان پخت چقدر باشه ؟ ....من کل این صفحات رو خوندم ولی در مورد این قالبهای این شکلی توضیح کاملی نبود لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم ...
    عزیزم قالب سیلیکونی بخر کارت خیلی راحت میشه
    سلام عزیزم
    میشه بفرمایید این قالبها رو چه مدت و روی چه درجه ای گذاشتین؟
    روی قالب رو با فویل پشوندین؟

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M!NA آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    251
    پسند کرده
    24

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ
    3 پیمانه برنج * 1 لیوان ماست سفت * 2 تا تخم مرغ * 1 لیوان روغن * زعفران * کمی گلاب * مرغ ریش شده



    behnoosh, zibaye ziba, zh_dadvar و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    مینا جون میششششششششششه عکس قالبت رو بذاری .داخل فر گذاشتی ؟کدوم طبقه؟و چند دقیقه؟با چه حرارتی؟

    اخه خیلی خوش رنگ شده.گفتم ندونسته نمیرم.خیلیییییییییییییییی ییییی هم خوش اب ورنگ شده .دستت درد نکنه.
    خورشت كرفس
     
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    M!NA آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    251
    پسند کرده
    24

    Re: انواع ته چین

    ممنون از لطفت

    طبق دوم فر ، با حرارت 180 و حدود 1/5 تا دو ساعت ، بعد 1/5 که تو فر بود چک می کنم و وقتی به رنگ دلخواه رسید از فر در میارم.روش فویل هم میکشم و رو فویل هم چند تا سوراخ می کنم.

    قالبام ایناست ، البته ته چین دوم از قابلمه تفلون استفاده کردم


    وسط قالب آفتابگردونم با شیرین کاری که انجام دادم رنگش تیره شد روی گاز که روش شعله پخش کن بود گذاشتم و بعد چند دقیقه دود ازش بلند شد

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    630
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    590
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چين يك نفره در قالب سيليكوني

    behnoosh و مارلو این نوشته را پسندیده.
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

صفحه 2 از 19 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما