نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 121 به 128 از 151
  1. #121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ayd آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۸
    محل سکونت
    کره خاکی
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    1077
    پسند کرده
    3317
    من همیشه توی پلوپز درست میکنم خیلی راحت و خوب درمیاد
    نرگس خانوم و Mahsa81 این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
  3. #122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    629
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    6168
    پسند کرده
    4459
    ته چین شیرازی با گوشت چرخ کرده عالی شده بود عالی
    نام: 100520111042.jpg نمایش: 1081 اندازه: 104.6 کیلو بایت

    نام: 100520111044.jpg نمایش: 1115 اندازه: 104.4 کیلو بایت

    نام: 100520111045.jpg نمایش: 1083 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    فعلا رژیم هستم
     
    تریوا, مامان غزل, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #123
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تریوا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2440
    پسند کرده
    1343

    ته چین ساده

    بعضی وقت ها که می خوام برنج ساده درست کنم ...اگه از شب قبل مقدار کمی برنج مونده باشه ان رو به عنوان ته چین زیر برنج درست میکنم ...بدین ترتیب یک تخم مرغ کامل و یک زرده ....با دو قاشق سر پر ماست سفید و نمک و فلفل ..زعفرون ...سسی رو درست میکنم و برنج مونده رو با ان قاطی میکنم .....روغن رو در قابلمه گرم میکنم بعد سس ته چین رو زیر برنج ساده میریزم و بعد برنج سفید ...خدود یک 45 دقیقه میزارم برنج دم بکشه ....برنج دم کشیده رو به ارامی از قابلمه روی دیس میکشم وبعد قابلمه رو دمر میکنم روی یک دیس گرد دیگه ...ته چین قالبی جدا میشه ...
    نام: 10525695_10202604665819400_7011772253415065390_n.jpg نمایش: 1041 اندازه: 81.3 کیلو بایتنام: 1907726_10202604125605895_5393427257559203796_n.jpg نمایش: 1052 اندازه: 79.2 کیلو بایتنام: 10533372_10202604126405915_7511878344659937933_n.jpg نمایش: 1041 اندازه: 103.1 کیلو بایتنام: 10570348_10202604127685947_5932312443235830561_n.jpg نمایش: 1044 اندازه: 102.6 کیلو بایتنام: 1546006_10202604128005955_4741047226495387832_n.jpg نمایش: 1033 اندازه: 103.6 کیلو بایتنام: 10533372_10202604128485967_6921938874573195351_n.jpg نمایش: 1060 اندازه: 107.4 کیلو بایتنام: 10423690_10202604129045981_2338173056541811349_n.jpg نمایش: 1050 اندازه: 104.5 کیلو بایتنام: 10505274_10202604129565994_6001971511764804795_n.jpg نمایش: 1032 اندازه: 108.4 کیلو بایت
    elina_s, m1361, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تریوا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2440
    پسند کرده
    1343

    ته چین گوشت با بادمجان ……...

    دوعد پیاز رو خلالی کردم با روغن کم تفت دادم ....سبک که شد بهش زردچوبه ...فلفل سیاه و قرمز ...کمی رب اضافه کردم و با همدیگه تفت داده شدند ..بعد گوشت ها رو اضافه کردند ...گوشت که باپیاز جسابی تفت خورد ...بهش برگ بو ...چوب دارچین . هل سیاه ....اب چوش اضافه کردم ودو ساعتب روی حرارت کم گذاشتم که گوشت بپزه و ابی داخل قابلمه نمونه ....به گوشت نمک زدم .. یک مقدار ادویه خورشتی. بعد از نیم ساعت زیرش رو خاموش کردم ...سرد که شد. .استخون ها و برگ بو و هل رو از گوشت جدا کردم .... سه زرده تخم مرغ...یک تخم مرغ کامل ...چهار قاشق سر پر ماست سفت. . 6 قاشق چایخوری زعفران اب کرده ...نمک ..فلفل رو با هم مخلوط کردم .... 3/4 برنج اب کش شده رو با بااین سس مخلوط کردم ...قابلمه چدنم رو مقداری کره و روغن مایع ریختم گرم که شد .. از برنج زعفرونی داخل قابلمه ریختم ... یک کفگیر برنج سفید بعد با دمجونی که از قبل سرخ کردم + گوشت های اماده شده + پیاز داغی که اماده کرده بودم ازقبل به ترتیب رو برنج چیدم ....اخر سر مابقی برنج زعفرونی بعد بقیه برنج سفید ....مقداری به محتوی قابلمه فشار دادم تا مواد داخل قابلمه یک دست بشه ...حدود یک ساعت و 15 دقیقه رو حرارت کم بود که اماده شد ...البته این ته چین یک مقدار برشته تر شد که فکرکنم اساعت کافیه …..نام: 10530850_10202641399697724_5299155981202635522_n.jpg نمایش: 992 اندازه: 101.3 کیلو بایتنام: 10385299_10202641401937780_2819745839553983435_n.jpg نمایش: 979 اندازه: 100.6 کیلو بایتنام: 10609662_10202641400297739_2062210371998136275_n.jpg نمایش: 978 اندازه: 102.8 کیلو بایتنام: 10525369_10202641400497744_5994243640643392625_n.jpg نمایش: 981 اندازه: 108.8 کیلو بایتنام: 10590603_10202641400657748_8452286730405962540_n.jpg نمایش: 983 اندازه: 106.5 کیلو بایتنام: 10537432_10202641402457793_464245119872993005_n.jpg نمایش: 994 اندازه: 107.9 کیلو بایتنام: 59760_10202641403417817_940474571423766899_n.jpg نمایش: 978 اندازه: 111.0 کیلو بایتنام: 10537441_10202641402977806_5029153808493128478_n.jpg نمایش: 978 اندازه: 86.8 کیلو بایتنام: 10301429_10202641403697824_8627806587055651721_n.jpg نمایش: 974 اندازه: 103.3 کیلو بایتنام: 10562972_10202641403977831_7451362722455709111_n.jpg نمایش: 982 اندازه: 99.6 کیلو بایتنام: 10590565_10202641404377841_2879245747027430881_n.jpg نمایش: 975 اندازه: 113.1 کیلو بایتنام: 10519530_10202641405537870_8877292385054558187_n.jpg نمایش: 983 اندازه: 108.9 کیلو بایت
    -sania-, نويامه, mitra40 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان نینی تپل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    516
    پسند کرده
    326
    ته چین با گوشت گوسفندی

    نام: IMG_۲۰۱۴۰۸۲۴_۲۱۱۲۳.jpg نمایش: 887 اندازه: 108.6 کیلو بایت
    elina_s, m1361, .Bita. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    132
    پسند شده
    3011
    پسند کرده
    1092
    ته چین ساده

    برنج اب کش شده + ماست + تخم مرغ + زغفران + روغن مایع + نمکو فلفل

    نام: ته چین.JPG نمایش: 864 اندازه: 51.4 کیلو بایت
    گیلاس من, m1361, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    268
    پسند شده
    19483
    پسند کرده
    36831
    ته چین قالبی
    با دستور مامی رایحه عزیز(شهلا خانم)
    این دستور به نظر من دقیقا مثل تهچین رستوران ها میشه...
    ته چین قالبی برای 4 پیمانه برنج
    مواد لازم
    زغفران به میزان لازم روغن مایع 2/1 پیمانه برنج 4 پیمانه
    ماست 2/1 پیمانه زرده تخم مرغ 2 عدد


    طرزتهیه
    برنج را درزمان جوشیدن مغزدار میکشیم..
    زرده تخم مرغ + ماست + روغن + مایع+ زعفران راخوب می زنیم که باهمزن بهتراست.
    این موادرا بابرنج مخلوط میکنیم ..قالب دلخواه که من ستاره رو انتخاب کردم رو آماده میکنیم
    برنج رادرقالب فشرده میکنیم
    روی آن کاغذ روغنی و فویل میکشیم و درفر 180 درجه می گذاریم تا دم کند
    نکته ها
    باید یک کاغذ چرب ته قالب بگذاریم بعد مواد بعد کاغذ روی مواد بعد کاغذ آلومینیوم بعدهم با چاقو 3 تا خط روی کاغذ آلومینیم می زنیم..
    اگرقالب تفلون بود فقط چرب می کنیم ولی اگرقالب آلومینیم بود چرب بعد کاغذ میگذاریم
    برنج را یک مقدار زنده برمیداریم ولی آنقدر که زیر دندان صدا ندهد
    وقتی که خواستیم ازقالب جداکنیم یه ظرفی روی قالب میگذاریم تا عرق کند بعداز5 دقیقه ازقالب جدا میکنیم
    تمام مواد بالا را به کل برنج اضافه میکنیم
    این مدل ته چین کاربرد زیاد دارد... میتوان برش زد درکنار برنجهای رنگی استفاده کرد.
    و انواع گوشت یا کباب درکنارش باشد..





    مال من یک پیمانه برنج بود برای همین تو قابلمه کوچیک ریختم ارتفاعش کم شد ولی مزه اش خوب بود من داخل مایه تخم مرغی کمی نمک زدم.
    آتامان, najiepenhonet, elina_s و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    37
    سلام
    دوستای عزیز میشه این ته چین گوشت رو از یه شب قبل آماده کنم بزارم یخچال و فرداش فقط تو فر گرم کنم یا خراب میشه؟
    ممنون

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما