نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree601Likes

موضوع: انواع ته چین

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 151
صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 512131415161718 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    2992
    پسند کرده
    1092
    ته چین ساده = برنج نیم پز + ماست + تخم مرغ + روغن مایع + زعفران دم کرده + نمک و فلفل

    نام: ته چین.JPG نمایش: 1561 اندازه: 50.5 کیلو بایت
    m1361 و خرسند این نوشته را پسندیده.

  2. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    ستاره جان میشه بگی چه مدت و با چه دمایی تو فر گذاشتی؟
    تو فرگذاشتی دیگه؟
    چونکه رو شعله بالایی گاز که نمیشه
    تو ضیح بدی ممنون میشم
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  3. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامانی مهتا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    13
    نقل قول نوشته اصلی توسط icegirl نمایش پست ها
    خانوما من بذای اولین بار ته چین درست کردم اما نتونستم قالبی جداش کنم
    تو پیرکس درست کرده بودم تو فر
    ته ظرف رو چرب کردم
    بعدش هم تو آب سرد گذاشتم
    اما چرا از هم پاشید؟؟؟؟
    میشه بگید شما تو چه ظرفی ته چین درست می کنید؟؟


    من تو پیرکس گذاشتم البته قبل اینکه مواد رو بریزم گذاشتم پیرکس داغ بشه خوبم جدا شده.

  4. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    مرغ لا پلو نازنین:ته دیگش،1 پیمونه ماست ترش+ 1 زرده+نمک فلفل زعفرون+برنج آبکش شده.
    تکه های درشت مرغو پختم.روی مواد ته دیگ گذاشتم و برنجو با هل کوبیده و پودر گل محمدی و زعفرون روی این مواد ریختم و دم گذاشتم.
    البته من این غذا رو با ته دیگ ماستی هم درست می کنم.

    نام: 20140508_221640.jpg نمایش: 1136 اندازه: 106.0 کیلو بایت

    نام: 20140508_222130.jpg نمایش: 1130 اندازه: 107.5 کیلو بایت
    mami mahdis, zardin, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  5. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4044
    پسند کرده
    2298


    مرغها چند ساعت مزه دار شدن با آبلیمو نمک زردچوبه و پیاز ! برنج آبکش کردم مرغها و پیازها و زعفران !!!!!


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  6. #118
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    376
    پسند کرده
    32
    خانومای عزیز خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه من هم تو فالب آلومینیومی درست کردم هم سیلیکونی ولی هیچکدوم درست از قالب جدا نشدن اشکال کارم کجاست فوت کوزه گری این کار چیه؟ من قالبمو یه عالمه هم چرب کرده بودم و گذاشتم تو فر

  7. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خرسند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۹
    محل سکونت
    شهر امام رضا(ع)
    نوشته ها
    537
    میزان امتیاز
    89
    پسند شده
    6632
    پسند کرده
    10844
    نقل قول نوشته اصلی توسط nahall نمایش پست ها
    بچه ها شما توی تابه های دوطرفه تا حالا تهچین درست کردید؟خوب در میاد ؟
    دوست عزیز سلام من بیشتر موقع ها توی ماهیتابه دو طرفه درست میکنم خیلی خوب میشه
    نرگس خانوم این نوشته را پسندیده.

  8. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1098
    پسند کرده
    650
    لواش رو چیدم و حالت حصیری ته قابلمه گذاشتم
    نام: ۲۰۱۴۰۶۲۳_۲۲۰۶۴&#17.jpg نمایش: 873 اندازه: 92.0 کیلو بایت


    اینم یه نمونه نه چین که من خودم تازه یاد گرفتم. یک و نیم ق غ ارد سفید+3 ق غ ماست مخلوط کردم طرح رو کف قابلمه ایی که چرب کردیم میکشیم برای 1 دقیقه روی حرارت زیاد میذاریم بعد برنج ابکش شده رو اروم با قاشق میریزیم که روی طرح رو بپوشونه بعد با دست یا قاشق یکم برنج رو فشرده میکنیم و بعذ روغن میدیم رو برنج و دمش میکنیم 5 مین با شعله بالا و بعد شعله پخش کن میذاریم و حرارت رو کم میکنیم بعد از دم کشیدن مثل برنج قالبی عمل میکنیم . من کمی زعفرونن ریختم داخل همون قابلمه و قشنگ بت برنجم مخلوظ کردم بعد کمی با دست فشردش کردم و برش گردوندم توی دیس
    تجربیات:
    من دفعه اول یه گل کشیدم و طبق مراحل بالا عمل کردم ولی برنجم ته دیگ نشده بود اصلا که طرح رو به خودش جذب کنه بنابراین گلم جداشد دفعه بعدی چون توی ذوقم خورده بود الکی یه چیزی کشیدم و طبق مراحل بالا رفتم فقط شعله پخش کن نداشتم شعله رو بیشتر کردم و خیلی روغن ریختم ایندفعه برنجم ته دیگ شد و طرح بهش چسبید ولی زیادی ته دیگ شد و پر روغن بود به نظرم باید از اول بدون شعله پخش کن و با حرارت کم گذاشت



    نام: ۲۰۱۴۰۶۲۴_۱۳۵۲۲&#17.jpg نمایش: 947 اندازه: 100.6 کیلو بایت

    اینم نمونه هایی از طرح

    نام: 1.jpg نمایش: 858 اندازه: 98.0 کیلو بایتنام: 2.jpg نمایش: 863 اندازه: 94.4 کیلو بایتنام: 3.jpg نمایش: 863 اندازه: 100.9 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 861 اندازه: 93.5 کیلو بایتنام: 925_tahdig.jpg نمایش: 863 اندازه: 92.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط زهره ن : ۱۳۹۳/۰۴/۱۴ در ساعت ۱۱:۱۲ قبل از ظهر

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 512131415161718 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما