نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree49Likes

موضوع: ته چین اسفناج

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 24
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چين چغندر و اسفناج گوشت گوسفند يا گوساله را با پياز وسير وادويه واب بپزيد و بگذاريد تا اب گوشت كاملا خشك شود سپس با كمي روغن و حرارت كم و ابليمو در ماهيتابه تفت دهيد و كنار بگذاريد سپس هويج را حلقه اي نازك ببريد و با روغن ونمك يا اگرتمايل داريد كمي شكر وابليمو تفت دهيد سپس اسفناج جوشيده را با ادويه وابليمو و پيازداغ وروغن كمي تفت دهيد وچغندر را حلقه اي خيلي نازك برش دهيد و پوست ان را هم بگيريد ويك ساعت در اب كم و حرارت كم وبدون شكر بجوشانيد وسپس در روغن با ادويه و نمك تفت دهيد و اين مواد را بصورت لايه اي لابلاي برنج ابكش شده بريزيد و بگذاريد دم بكشد ممكن است غذاي سختي به نظر بياد ولي خيلي خوشگل و خوشمزه است(لايه ها هويج و اسفناج وچغندر و گوشت است)

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ واسفناج



    اسفناج پخته شده"با آب جوش ونمک وآبلیمو"

    مرغ پخته شده "ریش ریش شده"

    برنج آبکش شده


    -------

    مواد رو لایه لایه میچینیم وبعد باکمی آب روغن" زردچوبه وروغن" روی برنج ..برنج رو دم میدیم..

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۸
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین اسفناج



    حدود 200/300 گرم اسفناج از قبل سرخ شده رو با یه پیاز تفت دادم و کمی زرد چوبه زدم. بعد 200/300 گرم گوشت چرخ کرده رو هم با یه پیاز و نمک و فلفل و ادویه حسابی تفت دادم. بعد از این که برنجم رو آبکش کردم و با مایه ته چین مخلوط کردم, اول یه لایه اسفناج و بعد هم یه لایه از گوشت رو به همراه پیاز داغ روش ریختم و بعد هم بقیه برنج رو ریخنم و برای حدود یک ساعت دم گذاشتمش.






  5. #12

    Re: انواع ته چین

    ته چین اسفناج..

    موادش مثل ته چین گوشت یا مرغ..یعنی شما می تونی هم با گوشت گوسفند درست کنید یا با مرغ فرقی نمی کنه.

    اسفناج خرد می کنید و با پیاز تفت می دید خیلی کم.گوشت رو هم که پخته می کنید و آماده.
    مواد ته دیگ ته چین اماده که کردید روش یک لایه اسفناج می ریزید بعد برنج و بعد گوشت.حالا روش گرد غوره می ریزید اگه نداشتید الو برقانی که قبلا یک کمی خیس کردید روش می ذارید دوباره اسفناج و همین طور تا آخر لابه لاش حتما گرد غوره یا آلو بریزید خیلی خوشمزه می شه..در آخر هم از آب گوشت میریزید روش.

    واما نکته مهم هیچ وقت از همسرتون نخواید ته چین برگردونه می شه اینفرفتم سر جلسه و به همسر گفتم ته چین برگردون و ازش عکس بگیر...وقتی اومدم گفت خوشمزه بود و عکسم گرفتم برات

    فرشته 65 این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    استان گلستان
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    90
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین اسفناج

    مواد لازم:
    - برنج، 2 پيمانه
    - زرده تخم*مرغ، 3 عدد
    - ماست، 4 قاشق سوپ*خوري
    - گوشت چرخ*كرده، 250گرم
    - پياز، 2 عدد بزرگ
    - اسفناج، 500 گرم
    - كره، 25گرم
    - روغن مايع به مقدار لازم
    - نمك و فلفل به ميزان لازم
    - پودر زعفران، يك قاشق چاي*خوري سرپر
    توضيح: پودر زعفران را در 3 قاشق سوپ*خوري آب جوشيده داغ حل كرده و سپس روي كتري در حال جوش بگذاريد تا دم بكشد. پس از آن در مراحل پخت، از اين زعفران دم شده استفاده كنيد.

    طرز تهيه:
    1 – ابتدا برنج را شسته و همراه مقداري نمك به مدت حداقل 2 ساعت خيس كنيد. در اين فاصله زماني، اسفناج را پاك كرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد كنيد. سپس پياز را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد.در روغن به اندازه*اي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه كرده و كمي نمك روي آن بپاشيد. پس از اينكه اسفناج نيز سرخ شد، شعله اجاق گاز را خاموش كنيد و مخلوط پياز و اسفناج سرخ شده را كنار بگذاريد.يك عدد پياز را در گوشت چرخ كرده، رنده كنيد و بعد از اضافه كردن نمك و فلفل و يك قاشق سوپ*خوري محلول زعفران، آن را در روغن داغ شده در تابه، تفت داده و بپزيد. پس از آنكه گوشت سرخ شد و آب آن نيز تبخير شد، حرارت را خاموش كنيد.برنج را در آب در حال جوش ريخته و پس از نيم*پز شدن، داخل سبد آبكشي كنيد.اسه بلوري بزرگي آماده كنيد و زرده*هاي تخم*مرغ را در آن بريزيد. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه كنيد و پس از افزودن 2 قاشق باقيمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنيد. حالا برنج آبكش*شده را داخل كاسه بريزيد و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط كنيد تا برنج كاملا به مخلوط ماست و زعفران و تخم*مرغ آغشته شود.در يك تابه گود و نچسب، مقداري روغن ريخته و نيمي از برنج را داخل آن بريزيد. سپس مخلوط اسفناج و پياز داغ را روي برنج ريخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد تا به طور يكنواخت روي برنج پخش شود. گوشت چرخ كرده، لايه بعدي اين ته*چين است؛ بنابراين سطح اسفناج را با گوشت سرخ شده به طور كامل بپوشانيد. در مرحله آخر، باقيمانده برنج را روي گوشت بريزيد و دوباره با پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد. حالا تابه را با در روي شعله متوسط اجاق*گاز قرار دهيد. پس از اينكه بخار از تابه بيرون زد، زير آن را كم كرده و كره را با كمي روغن روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. مدت زمان لازم براي دم كشيدن ته*چين اسفناج، حدود 2ساعت است. پس از اين مدت، يك سيني يا ديس گرد را بر دهانه تابه قرار داده و آن را برگردانيد.

    فرشته 65 این نوشته را پسندیده.
    http://mahboubehbanoo.blogfa.com
    دلخوشی های زندگی

  7. #14

    ته چین اسفناج

    ...
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین اسفناج


    ته چین آلو اسفناج



    ازنمای نزدیک
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین اسفناج

    بسیار بسیار خوشمزه

    آسمان فرصت پرواز بلندی است قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما