نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 137
صفحه 9 از 18 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    561
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1706
    پسند کرده
    1527

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    اینم ته چین گوشت و بادنجان من با دستور شف طیبه عزیز
    post117983.html#p117983


    فوق العاده عالی بود .من با 1/3 مواد درست کردم . ظرف تفلون یا نچسب به این کوچیکی نداشتم به همین خاطر ته قابلمه ای که استفاده کردم کاغذ روغنی انداختم . روی قابلمه رو فویل کشیدم چندتا سوراخ زدم و توی فرم با دمای 175 برای 45 دقیقه گذاشتم .خیلی عالی دم کشیده بود .برنجش هم ایرانی بودش .
    راستش رفتم مابقی تزیین رو بیارم ، سرم رو که برگردوندم اهل منزل حسابشو رسیده بودند . واسه همین از قاچ خوردش عکسی ندارم .
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Ayshin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    251
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1318
    پسند کرده
    763

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین گوشت و بادمجان





    ته چین بادمجان و قارچ


    مواد لازم:
    برنج 2 لیوان
    ماست 1 لیوان
    تخم مرغ ۲عدد
    قارچ خرد شده 2 لیوان
    بادمجان حلقه شده 2 لیوان
    پیاز 1 عدد
    روغن 5 قاشق غذا خوری
    نمک و زعفران بمیزان دلخواه
    آب لیمو ترش به میزان دلخواه
    زرشک به میزان دلخواه




    طرز تهیه


    * بادمجون رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و با کمی روغن سرخ کنید


    *پیاز رو هم خرد کنید و با کمی روغن سرخ کرده بعد زرشک رو بهش اضافه کنید

    *بعد قارچها رو خرد کنید و با کمی نمک و آب لیمو ترش تفت بدید


    *برنجی را که از قبل خیس کردید, آبکش کنید

    *بعد ظرفی که می خواهید با اون سرو بشه رو کمی چرب می کنید

    * ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و برنج رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف چرب شده بریزید
    * حالا حلقه های بادمجون رو بچینید و بعد قارچ,پیاز سرخ شده و زرشک و درنهایت بقیه برنج رو بریزید

    * طریقه پخت در مکروفر : ظرف راو با درپوش (می تونید شبیه همین مرغ خوری رو بعنوان در استفاده کنید )به مدت 6-5 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو بذارید بعد در ظرف رو برداشته و مخلوط روغن و زعفرون رو روی ته چین بمالید بعد ظرف رو بدون درپوش روي سه پايه فلزي قرار بدید و دستگاه رو به مدت 6-5 دقيقه با تركيب گريل و قدرت 60% (كليد تركيبي) روشن کنید

    * طریقه پخت روی گاز : قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده ، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.(من روی گاز درست نکردم ولی برای اینکه اگه به مکروفر دسترسی ندارید دنبال بهونه نگردید )




  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    710

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین گوشت و بادمجان عاااااااااااااالی
    http://mamisite.com/forum/tahchin/to...9.html#p117983








  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    سلام دوستان عزیزم َ؛ من کلا هنگیدم، اگه بخوایم توی فر درست کنم با دستور طیبه عزیز ، بازم باید روغنم خیلی داغ شه ،َ لطف کنید خیلی واضح توضیح بدین ،حتی واو هم جا نیفته، آخه ما بی تجربه هستیم، میخوام برا مهمونی درست کنم، کمککککککککککک
    خداوند تو می دانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است ،چه زجری می کشد انکس که انسان است و از احساس سرشار

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط کپل و مپل
    سلام دوستان عزیزم َ؛ من کلا هنگیدم، اگه بخوایم توی فر درست کنم با دستور طیبه عزیز ، بازم باید روغنم خیلی داغ شه ،َ لطف کنید خیلی واضح توضیح بدین ،حتی واو هم جا نیفته، آخه ما بی تجربه هستیم، میخوام برا مهمونی درست کنم، کمککککککککککک

    من اکثرا ته چین را داخل فر درست میکنم وهیچ وقت هم نمیذارم روغن داغ بشه.چند روز پیش هم با دستور شف طیبه ته چین درست کردم فقط روغن ظرف باید به اندازه ای بشه که با تکون دادن ظرف روغن جا به جا بشه فکر کنم برا ظرف پیرکس مستطیلی 5تا قا شق روغن کافیه.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    همه برام دست بزنید اولین ته چین عمرم!! من چون خوشم نیومد با گوشت چرخ کرده درست کنم گوشت خورشتی و با پیاز و نمکی و زردچوبه پختم! بعد 3 تا زرده تخم مرغ با زعفرون و یه لیوان ماست قاطی کردم و برنج آبکش ریختم توش و قاطی کردم. بعد ریختم کف قابلمه روش بادنجان حلقه ای سرخ کرده و گوشت ریختم بعد دوباره یه لایه برنج زعفرونی. بعدم یه لایه برنج سفید و یه لایه گوشت و پیاز و آب پوشت بعد بازم برنج سفید (که به دلیل کج برگشتن لایه ی برنج سفیدش پشت اونطرفه و تو عکس نیافتاده) اما عالی شده بود جای همتون خالی!!!

    [url=http://lilypie.com]

  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    5

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    سلام
    خسته نباشید
    چرا من هر وقت ته چین درست میکنم با اینکه گاهی فقط زرده تخم مرغ استفاده میکنم
    بو تخم مرغ میده
    این باعث میشه شوهرم نخوره
    شما چه پیشنهادی دارید؟چی کار کنم؟

  9. #72
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1802
    پسند کرده
    292

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    درنگ جان همه بوی تخم مرغ به خاطر زرده است سفیده که بو نمیده عزیزم !!
    به نظر من به جای دو تا زرده از یه تخم مرغ کامل استفاده کن وخوب با زعفرون همش بزن بعد ماست رو بهش اضافه کن
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 9 از 18 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما