نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 137
صفحه 8 از 18 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    من دوست ندارم همه برنجی که میخورم همه اش ته چینی باشه به نظرم زیرش ته چینی کنی بالاشوبرنج معمولی بریزی بهتره من خودم اینطوری ته چین درست می کنم یه لایه برنج ماست وزعفرانی میریزم بعد گوشت وبادمجون بعدش برنج ساده وکمی ازمواد ماست وزعفران هم دورتادوربرنج می ریزم که موقع برگردوندن برنج وانره ودورش هم خوشگل بشه همه میخورن دوست دارن خواستین امتحان کنین نتیجه اشو بذارین مرسی ایندفعه اگه تونستم ازش عکس میگیرم براتون میدارم

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46948
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    اینم شام امشب ما با دورچین فلفل دلمه ای زرد و قرمز



    اینم یک عکس داغون دزدکی از برش خورده ش

    قیمه احتمالا :-x
     

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    رشــت
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین مرغ و گوشت . با ادغام چند دستور از دوستای عزیز
    برنج و دوساعت خیس خورد که برای خوش رنگ شدن تو آب برنج زرد چوبه ریختم که تو این دو ساعت رنگ بگیره .
    بعد 3 لیوان ماست و 4 تخم مرغ و یه کم آب مرغ به همراه زعفرون و نمک وفلفل درست کردم و برای مواد وسطش گوشت چرخ کرده و پیاز و با هم سرخ کردم و رب و گوجه محلی بهش زدم و بادمجون ها رو که تو آب گذاشته بودم که تلخیش بره و سرخ کردم.
    بعد برنج و یه کم زنده برداشتم و به خاطره اینکه ته دیگ بیشتری داشته باشم به جای دیگ از ماهی تابه بزرگ و در دار استفاده کردم و تهش و چرب کردم و روغن و زرد چوبه زدم بعد یه لایه برنج ریختم و بعد مایه رو ریختم و هم زدم و بعد یک لایه مایه گوشت و ریختم و روش بادمجون چیدم و بعد برنج و بعد بقیه مواد ماستو ریختم تا آخر . بعد برای روش زرشک و خلال پسته سرخ کردم و تزیین کردم


    به خودم می بالم که در آغوش تو زندگی کرده ام ...
    مادر...

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین مرغ وبادمجان که موقع برگردوندن وارفت ولی خیلی خوشمزه بود!

    زندگی مثل راندن دوچرخه است ....برای حفظ تعادل باید حرکت کرد...!
    "انیشتین"

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    سلام دوستان
    کمک فوری!!! من واسه 3نفرمون وقتی بخوام پلوخورشت درست کنم 2 پیمانه برنج میذارم؛ حالا برای ته چین این مقدار برنج برای 3 نفرمون کافیه؟ چقدر ماست و تخم مرغ بزنم؟ همه ی برنج و مایه ی تهچین بزنم یا فقط لایه ی زیری؟ کدوم بهتر میشه؟ راستی ماستمم از این ماستای لبنیاتی هاست نه از این کارخانه ای ها(رقیق تره) چکیده اش کنم؟ اگه چکیده شه چقدر بزنم تو ته چین؟
    --------------------
     
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    baran_68_mn آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد مقدس
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    3158
    پسند کرده
    391

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین مرغ و بادمجان و قارچ
    2 پیمونه برنج 1 پیمونه ماست 1 عدد تخم مرغ زمان حدودا 1 ساعت با شعله ی کم و فاصله
    برنج و کمی زنده تر برداشتم نصف برنج و زعفرون و نصف ماست و 1 دونه تخم مرغ زدم ریخم کف دیگ که روغنش کمی داغ شده بود با پشت کفگیر فشرده اش کردم بعد هم مایه ی ته چین دوباره بایمونده ی برنج و با باقیمونده ی ماست مخلوط کردم ریختم روی مواد و فشرده کردم



    --------------------
     
    دنیا بدون مادرم چه سرد و تاریکه

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چين گوشت و بادمجون با اين دستور: http://mamisite.com/forum/t2257-p26149.html#post26149

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fao_83 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    مهرشهر
    نوشته ها
    727
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1257
    پسند کرده
    3257

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چين بادمجان كه مثل ته چين مرغ بود فقط بجاي مرخ گوشت چرخكرده و بادمجان حلقه اي داشت

    امضا بدلیل مغایرت با قوانین انجمن توسط مدیریت ویرایش شد.

صفحه 8 از 18 نخستنخست ... 567891011 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما