نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 137
صفحه 7 از 18 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    483
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین سنگسری

    این ته چین محلی هست که خیلی خوشمزه میشه اول برنجو آبکش میکنیم و بعد گوشت خامو میزاریم لای برنج و میزاریم برای 3 ساعت تا گوشت خوب بپزه برای ته دیگش میتونیم از نون و یا رب گوجه استفاده کنیم که کمی روغن میریزیم و بعد کمی رب و تفت میدیم برنجو روش میرزیم برای گوشت هم اصلش به این شکله که باید سیر خامو توی ماست رنده کنیم با نمک و فلفل و گوشتو خوب با ماست مخلوط کنیم بعد از توی ماست در میاریم و لای برنج میزاریم ولی من فقط نمک میزنم یعنی بدون سیر ماست و در نهایت روغن داغ کرده رو روی برنج میریزیم ضمنا" از گوشتهایی هم که چربی دارند میشه استفاده کرد . بادمجان سرخ کرده کدوی سرخ کرده سیب زمینی آلو اسفناج تفت داده که با نمک و آبغوره مزه دار شده تمام این موادو میتونیم 1 ساعت قبل از پخت کامل برنج روی اون بذاریم و در نهایت یه ته چین خیلی خوشمزه .





    BAHAR 87 این نوشته را پسندیده.
    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    467
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    خوب من این ته چینو برای ته دیگش دو تا تخم مرغ رو با ماست سون کاله و زعفرون و نمک همرو باهم زدم برنج یک کفگیر اضافه کردم روغن کره تو قابلمه ریختم داغ که شد این مایع رو ریختم تو قالب بعد بقیه برنجامو من با ماستو تخم مرغ قاطی نکردم دوست ندارم
    یککم هم برنج سفید ریختم بعد بادمجون رو که با پوست حلقه حلقه کرده بودم و گوشت چرخکرده که پیازداغ قاطیش کردم و ادویه رو حالت لایه روی بادمجونام ریختم و بعد دوباره برنج سفید چون من امتحانی برا خودمون درست کردم با سه پیمانه برنج نمیشه چند لایه درست کرد وبرنج هارو که ریختم با کفگیر فشرده کردم فویل کشیدم گذاشتم کف فر ولی ته دیگش عالی شد و سفت موادمم هم قالبی در اومد هم دون دون اگه هم بخوام ته دیگش نرم تر شه باید اول بزارم طبقه وسط بعد چند دقیقه اخر بزارم کف فر
    برا مهمونی شیک مخصوصا فامیلهای شوشو که همه ته دیگ خورن خوبه همه غذاهامو باید اینجوری ته چینی درست کنم اینجوری برا همه ته دیگ فراوون هست دیگه دعوا نمیشه سر ته دیگ

    اینم برش زدش
    ترجیح میدهم حقیقتی مرا ازار دهد:تا اینکه دروغی ارامم کند

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    این بار ته چین را داخل ماهی تابه ر ژیمی درست کردم ووسط ته چین هم پیاز. گوشت پخته و تفت داده شده قارچ. نمک وفلفل وزرشک +دارچین ریختم.مزیت ماهیتابه اینکه ته چین حدود 40 دقیقه اماده شد و نیازی به برداشتن وسایل از تو فر نیست.


    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجون خییییییییییییلی خوشمزه و عالی برای اولین بار درستیدمش همه خیلییییییییییییییییی خوششون اومد


  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    دو بسته سویا مکسوی یکی دودی یکی ساده داشتم .چون بچه ها و همسری سویا دوست ندارن مونده بودم با چی درستش کنم امروز طی یه عملیات انتهاری یه ته چین من دراوردی درست کردم اسمشو گذاشتم ته چین دودی پیاز و سویا و فلفل دلمه ای رو سرخ کردم و لا به لای برنج گذاشتم همگی خوردن واقعا عالی شده بود شما هم درست کنید پشیمون نمیشید و این هم ته چین دودی من

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجون



    با این دستور http://mamisite.com/forum/t2257-p26149.html#post26149

    فقط من از زرده تخم مرغ تنها استفاده کردم



    عالی بود شیرین ترین قسمتش جاییه که یه مریخی بد غذا کلی ازش تعریف کنه
    با تشکر از شف طیبه عزیز و نوشین عزیز
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۱۰:۲۸ بعد از ظهر
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجان خوشمزه با دستور شف طیبه عزیز





  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین گوشت و بادمجان با دستور شف طیبه عزیز :

    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

صفحه 7 از 18 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما