نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 137
صفحه 6 از 18 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت وبادمجون با دستور خاص شف طیبه که عینا در زیر اون رو نوشتم.

    بوی غذا عالی بود همسری وبچه ها خیلی پسندیدند ودرخواست مجدد داشتند اما خودم آن چنان که بخوام راغب باشم برای پخت مجدد نه به دلم نچسبید.


    مواد لازم:

    بادمجان 700 گرم



    برنج 3 ليوان



    تخم مرغ 3 عدد



    ماست 1 ليوان



    گوشت چرخ كرده 300 گرم



    قارچ 200 گرم



    پياز دو عدد



    رب گوجه فرنگي 2 ق غ



    زعفران و نمك و فلفل و ادويه كاري







    من معمولا بادمجون رو پوست نميگيرم و همينطوري حلقه ميكنم. اينجوري رنگ سياه پوستش باعث زيباتر شدن برشها ميشه ولي شما مختاريد پوست بكنيد. كار ديگه ايي كه هرگز انجام نميدم سرخ كردن بادمجونه. من با يه قاشق روغن زيتون گريلشون ميكنم و طعمش عين بادمجون سرخ كرده ميشه با اين تفاوت كه ديگه به خاطر نخوردن روغن زيادي كه بادمجون سرخ كرده جذب كرده؛ افزايش وزن پيدا نميكنم!



    پس بادمجونها رو به حلقه های یک سانتی میبریم و نمک میزنیم و گریل میکنیم.


    در مرحله بعد گوشت چرخ كرده رو با يكي از پياز ها تفت بديد و بعد كه پخت نمك و فلفل و ادويه و رب و آبلیمو رو اضافه كنيد. با پياز دوم قارچها رو تفت بديد. من بهش ادويه كاري زدم ولي بدون ادويه هم ميشه درستش كرد.



    برنج رو براي حداقل يك ساعت خيس ميديم و بعد آبكش ميكنيم. دونه اش نبايد وا بره. مرتب تستش كنيد كه تو دستتون خراب نشه. بعد آبكش كنيد.
    يكي از تخم مرغها رو با كمي زعفرون خوب بزنيد ( مقدار زعفرونش دست خودتونه) و دو کفگیر برنج رو توش بريزيد و مخلوط كنيد تا زعفروني بشه.


    كف ديگ رو روغن بريزيد و گرم كه شد برنج رو با كفگير بريزيد توش . توجه داشته باشيد كه نميخوايم خيس باشه چون ممكنه به جاي ته ديگ ؛ املت تحويل بگيريد. پس تخم مرغ اضافی باید اول بچکه. حرارت حتما بايد كم باشه ولي به اندازه اي هم كم نباشه كه مواد نبنده. يعني شما بايد بتونيد صداي جيليز و ويليز روغن رو بشنويد.

    حالا توي همون ظرف تخم مرغي تون بقيه تخم مرغها رو بشكنيد . اينجوري زعفرون باقي مونده توي ظرف هدر نميره. بعد ماست رو هم اضافه كنيد و با ويسك بزنيد تا كف كنه.



    بقيه برنج رو بهش اضافه كنيد




    نصف برنج رو بريزيد توي ديگ . روش نصف بادمجونها رو بچينيد




    روي بادمجونها هم نصف مخلوط گوشت رو بريزيد

    بعد قارچها رو هم روي گوشت... بعد باقي برنج رو بريزيد


    لايه ها رو تكرار كنيد و در آخر هم برنج رو بريزيد و سطحش رو صاف كنيد و با حرارت بسيار بسيار ملايم بذاريد يك تا يك و نيم ساعت دم بكشه.
    برشش خيلي خوشگل ميشه.

    دليل اينكه من ته ديگش رو بدون ماست درست كردم اينه كه تجربه ثابت كرده كه ماست باعث نرم شدن ته ديگ ميشه و ديگه كرانچي نيست. ولي اينجوري كه من درست ميكنم ديگه ته ديگ زعفروني و ترد و كرانچي ميشه . اگه مثل من عاشق بادمجون باشيد از اين تهچين مثل من لذت خواهيد برد




    یه لفمه نون حلال
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  2. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۳
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    71
    پسند کرده
    136

    Re: انواع ته چین



    ممنون از راهنماييهاتون خيلي خوشمزه هستش .

    ته چيه گوشت و بادمجان .
    بادمجانها در فر گريل شده با روغن زيتون . گوشت و بقيه مواد هم طبق دستور درست كردم .
    ته چين رو توي دو تا ماهيتابه كوچك و بزرگ درست كرد و برگردوندم .
    راستش را بگو
    نکند تو همان " این نیز " هستی که همیشه می گذری ........ ؟

  3. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطمه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2904
    پسند کرده
    1796

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجان با دستور صفحه 3 (aram_khp عزیز)
    طعم فوق العاده ای داره.
    ماکارونی
     
    كنار تو در باران قدم می زنم
    "چتــــر" برای چه؟!
    خیـــــال كه خیس نمی شود!

  4. #44
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجون با دستور خاتون عزیز
    فقط نمیدونم چرا موقع برگردونن اینبار کمی متلاشی شد بیچاره
    ولی مزه مثل همیشه عالیییییییییییییییی



    برنج رو کته میکنم وقتی دون هست یا به قول معروف زنده است هنوز برش میدارم ...
    به اضای هر پیمونه برنج 1 پیمونه ماست و 1 تخم مرغ ...
    یعنی من 4 پیمونه برنج رو 4 تا پیمونه ماست 4 تا تخم مرغ میزنم ...
    میتونی کمتر هم بزنی بعضیا تخم مرغ زیاد دوست ندارن ... روغن یا کره بهش اضافه میکنی و زعفرون ... با چنگال میزنی و بعد به برنجت اضافه میکنی و خوب هم میزنی ...
    بعد گوشت و که تفت دادی با پیازو کمی رب ... بادمجونا رو هم حلقه حلقه کن و سرخ کن ...ادویه هم زدی ...
    حالا توویه قابلمه نچسب
    کمی چربش کنی هم بهتره ...
    یه لایه برنج بریز
    یه لایه گوشت
    یه لایه بادمجون بچین ...
    دوباره به همین ترتیب ... من همیشه یه لایه بیشتر نمیریزم چون برنجم انقدر نیست ...
    بعد لایه اخر هم برنج باشه ...
    بزار روی گاز و زیرشو کم کن تا دم بکشه ... وقتی دم کشید توو ظرف مورد نظرت برگردون و تزئین کن ...
    نوش جون ...
    من برای هر کی پختم خوشش اومده ...
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  5. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    483
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    این هم ته چین گوشت و بادمجان من با دستور شف طیبه و هیون عزیز که روی پرتال سایت گذاشتند .

    http://www.mamisite.com/cooking/interna ... hchin.html

    من بادمجانهارو بعد از اینکه نمک زدم و کمی هم روغن روشون مالیدم توی فر گذاشتم و بقیه رو هم مثل دستور انجام دادم .



    باران باش و ببار ؛ نپرس کاسه های خالی از آن کیست

  6. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    2

    Re: انواع ته چین

    بالاخره بعد از سه بار ته چین درست کردن از نتیجه کارم راضی شدم. البته مریخی سخت گیر هم این بار به تعریف و تمجید پرداخت. خدا همه مامی سایتی ها رو خیر بده که با این عکس های هوس برانگیزشون ، انگیزه بنده رو بالا می برند.
    ته چین گوشت و بادمجان با دستور شف طیبه عزیز

    این هم برش خوردش (عین کیک راحت برش می خورد)

    عکسها بدون فلاش هستند.
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  7. #47

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجان...



    توی قابلمه چدن درست کردم....با زمان حدود 35 دقیقه
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    265
    پسند کرده
    28

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجان





    مواد میانی: گوشت چرخکرده + پیاز سرخ شده + ادویه + قارچ سرخ شده
    ته ظرفم تخم رغ و برنج رو مخلوط کردم و ریختم، بعد هم که مخلوط ماست و تخم مرغ و برنج و مواد میانی و در آخر هم برنج سفید
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

صفحه 6 از 18 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما