نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 137
صفحه 5 از 18 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2191
    پسند کرده
    626

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادنجان با دستور طیبه عزیز

    هما65, زینب سادات۲ و پرپرک این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    552
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    16

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجون
    فقط یه ذره بادمجوناش تلخی میزد با اینکه تخم هم نداشت میدونید علتش چی بود؟
    از رو دستور شف طیبه درست کردم
    http://www.mamipic.com/share-B78F_4E248BBB.html

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    99

    Re: انواع ته چین

    نوعی ته چین گردن گوسفند!





    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    217
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    28

    Re: انواع ته چین

    ته چین که به خاطر اینکه همسری زیاد بادمجون دوست نداره ، نصفش گوشت و بادمجونه و نصف دیگه ش لوبیا پلو با مرغ:



    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    2

    Re: انواع ته چین

    ته چین گردن گوسفند که تو پلوپز درست کردم. البته زیاد موند و یک کم ته گرفته

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    نصف جهان
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    یه ته چین بادمجووووووووووووووووون بی تزئین از غزلی




    اول بادمجونا رو حلقه کردم سرخ کردم گذاشم کنار
    پیازو سرخ کردم و گوشت چرخ کرده را اضافه کردم با نمک و ادویه و رب یه ذره رب نه خیلی زیاد تفت دادم
    برنجمو مثه همیشه آبکش کردم فقط یه خورده زنده تر برداشتم برنجو بعد 3 قاشق سوپ خوری ماست 1 عدد زرده تخم مرغ و حسابی با همزن زدم زعفرون اضافه کردم توی قابلمه ای که میخواستم دم کنم نصف بیشتر ماستو ریختم و نصف برنجو باهاش مخلوط کردم که کامل زرد خوشرنگ بشه بعد قشنگ کف فابلمه صافش کردم حالا بادمجونا رو میچینیم و بعد گوشتمون بقیه برنجو ماستو با هم مخلوط میکنیم میریزم توی قابلمه و قشنگ صافش میکنیم البته یادتون نره کفه قابلمه روغن بریزید.
    نکته:دفعه دیگه روی برنج کمتر روغن میریزم چون هم بادمجون روغن پس میده هم ماست برنجو چرب میکنه
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    من از دستور شف طیبه جون استفاده کردم . یه غذای خیلی خوشمزه و شیک
    اینجا نوشین جون زحمت کشیده و دستور رو گذاشته
    ته چین گوشت و بادمجان


    من چون قارچ نداشتم استفاده نکردم و خیلی خیلی مزه بادجون رو توی این غذا دوست داشتم . یعنی فک کنم هر چی بیشتر باشه خوشمزه تره



    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۱۰:۲۸ بعد از ظهر
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #40
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,471
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    466
    پسند شده
    19168
    پسند کرده
    26796

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت وبادنجان
    با الهام از شف طیبه و سایر دوستان مامی سایت




    مواد لازم :
    برنج دوپیمانه ونیم پلوپز
    تخم مرغ دوعدد
    ماست نصف لیوان
    زعفران
    گوشت چرخ شده
    پیاز داغ
    رب
    بادنجان نگینی خورد شده وسرخ شده
    برای ته دیگ سفیده تخم مرغ را با زعفران می زنیم من با هم زن این کاروکردم بعد با یه کفگیر برنج مخلوط کردم ته قابلمه روغن ریختم گذاشتم داغ بشه ای یک کفگیر برنج را کف قابلمه ریختم برای ته دیگ
    بقیه برنج را با یک تخم مرغ +زرده تخم مرغ جامانده+نصف لیوان ماست +زعفران مخلوط کردم
    البته برنج را باید کمی زنده تر آبکش کنیم
    نصف برنج باقی مانده را توی فبلمه ریختم رویش گوشتی که مثل مایه ماکارونی آماده کردیم (البته خشک تر ) می ریزیم روی آنها بادنجان سرخ شده دوباره رویش گوشت روی همه هم بقیه برنج
    این وسط ها فشاردادن مواد توی قابلمه با پشت قاشق یادتان نرود
    بعد گذاشتم با شعله کم روی اجاق به مدت یک ساعت ونیم تا دم بکشد
    سیر قلیه
     
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 18 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما