نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 137
صفحه 2 از 18 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: ته چین

    این قرار بود یه ته چین مرغ و بادمجان زیبا بشه


    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام دوست جونیا ببخشید من توی تهچین گوشت و بادنجون شف طیبه چیزی رو متوجه نشدم اینکه همه ی برنج رو ماستی می کنیم؟اینجوری برنجمون شل نمی شه؟و دیگه اینکه چه جوری میشه وقتی تهچین رو روی گاز دم میدین روی برنج هم مثل ته دیگش کرانچی میشه؟دوستایی که درست کردن کمکککککککککککککک.
    حسبنا الله سیؤتینا الله من فضله إنا إلى الله راغبون

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: انواع ته چین

    meisa جون من ماست رو با مواد قاطی نمیکنم . یه لایه مایت و زعفرون میریزم یه لایه برنج یه لایه مرغ . میشه تخم مرغ هم به ماست زد ولی بدون تخم مرغ هم عالی میشه . ابنجوری برنجت شل نمیشه حتی اگه برنج ایرانی باشه
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  4. #12
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: انواع ته چین

    اینم عکس ته چین قدیمی من
    ته چین گوشت و اسفناج

    برنج 3 پیمانه
    زرده تخم مرغ 3 عدد
    ماست 4 ق غ سر پر
    زعفران آب کرده

    گوشت چرخ شده 200 کرم
    اسفناج 1 کیلو
    آلو بخارا چند عدد






    واسه ته چین برنج رو زنده برداشتم.همه برنج رو با زرده تخم مرغ-زعفران-ماست-نمک مخلوط کردم.
    از قبل گوشت رو با پیاز و ادویه سرخ کرده بودم.همچنین اسفناج رو .
    ته قابلمه رو روغن ریختم(ته چین روغن زیادی میخواد پس بیخیال رژیم بشید) یک دوم برنج رو ریختم تو قابلمه و خوب فشارش دادم.بعد یه لایه کوشت - آلوهای شسته شده (که میتونید تفتشون هم بدین)-و یه لایه اسفناج.من چون نصف برنجمو کف قابلمه ریخته بودم دیگه نشد که بین گوشت و اسفناج هم برنج بریزم.شما میتونید اون بین هم برنج بریزید.لایه آخر هم برنج و بازم خوب فشار دادم و سطحشو صاف کردم.بعد باز هم روغن ریختم و گذاشتم رو حرارت تند.همینکه بخار کرد حرارتشو خیلی کم کردم . بعد از 1 ساعت و نیم آماده بود.

    من این ته چین رو از ته چین مرغ بیشتر دوست دارم.هر چند خیلی سنگینه .


    تجربه ها:
    واسه ته چین باید برنج زنده باشه.
    روغن کف قابلمه قبل ریختن برنج باید کاملا داغ باشه.
    بعد از بخار کردن حرارت باید خیلی ملایم باشه.
    استفاده از زرده تنها اصلا بوی تخم مرغ نمیده.
    بعد از پختن و قبل از سرو حداقل 10 دقیقه به ته چینتون اجازه بدین که تو قابلمه اش بمونه.تا ته دیگ بنده خداش !!!بخوبی هر چه تمام تر از ظزفتون جدا شه و خیلی هم خشک نباشه.
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    86
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    41
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت و بادمجان که دستورش در صفحات اول اومده . من برای 1و نیم پیمانه برنج ، یک زرده تخم مرغ و 3 قاشق ماست استفاده کردم .
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    عشق عشق می آفریند ، عشق زندگی می بخشد، زندگی رنج به همراه دارد....

  6. #14

    Re: انواع ته چین




    این ته چین دنده هست که دنده رو با پیاز نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم بعد استخوناشومیکشیم و لابلای برنج میذارم.
    من این ته چینو روی گاز درست کردم و با روغن خیلی کم در حد 3ق غ .
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10424
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چين گوشت و بادمجان
    آقاي همسر گوشت چرخ كرده دوست ندارن (* چون بايد با پياز تفت بخوره، از طعم پياز بدشون مياد ) و من بالاجبار با گوشت قيمه اي درست كردم ... قارچ هم دوست ندارن وحذفش كردم آيا با اين تغييرات عظيم، اين همان تهچين شف طيبه عزيز است؟


    دستور غذا : http://mamisite.com/cooking/local-food/591-tahchin.html




    زینب سادات۲ و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  8. #16
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین گوشت وبادمجان
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

صفحه 2 از 18 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما