نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 137
صفحه 14 از 18 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین گوشت وبادمجون خوشمزه با دستور شف طیبه عزیز
    tahchin/topic5409.html
    akram. این نوشته را پسندیده.

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: ته چین گوشت و بادمجان



    ته چین بادمجان بسیار خوشمزه.

    برنج نصف پیمانه
    ماست 2 قاشق
    زعفران
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    نمک و روغن
    و بادمجانهای حلقه شده.
    mami 2m, کیجا و akram. این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    5

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    سمانه جون خیلی غذاهات خوشگل شدن! این گل روی ته چینت چیه؟
    ای ساربان آهسته ران...

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    نقل قول نوشته اصلی توسط **فریبا**
    سمانه جون خیلی غذاهات خوشگل شدن! این گل روی ته چینت چیه؟
    مرسی عزیزم چشمات قشنگ میبینه.اون گل قنده عزیزم از مغازه لوازم قنادی خریدم.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hobab آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    387
    پسند کرده
    211

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    تهچین گوشت و بادمجان در قالبهای سلیکونی

    اون یه تیکه که برش خورده تهچین مرغه ببخشید عکس جدا نداشتم و آخر غذا هم فرصت عکسیدن داشتم

    کلا شش تا گل بود که در آخر دوتا ازش موند

    soozii و akram. این نوشته را پسندیده.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چين گوشت و بادمجون بسيار بسيار خوشمزه با تشكر از شف طيبه عزيز و نوشين جان كه دستورشو گذاشتن

    ته چین گوشت و بادمجان

    من با نصف مواد پختم
    تزئينشم نديده بگيريد ماستش آب شد




    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۷/۱۷ در ساعت ۱۱:۴۹ بعد از ظهر
    Behjat, mahi59, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    368
    پسند شده
    5235
    پسند کرده
    3278
    ته چین خوشمزه قارچ و گوشت و بادنجان

    بادنجان حلقه ای رو سرخ کردم قارچ رو با کره تفت دادم گوشت چرخ کرده رو با رنده کمی سیر زردچوبه و نمک تفت دادم بعد رب رو ریختم و تفت دادم و بعدش زرده رو با ماست پرچرب و نمک و فلفل وزعفرون دم کرده رو با همزن برقی خوب زدم و داخل قالب رو چرب و یه لایه برنج و ردیفی از گوشت و بعد بادنجان و قارچ چیدم و بعد دوباره این کارو تکرارکردم.یه جورایی تلفیق دستور شف طیبه و دستوردیگه ای بود.تو دستوری که خودم دارم برای 5 پیمانه برنج 5 تا زرده و یک پیمانه ماست و 1/3پیمانه زعفرون ولی خوب من اینجا به ازای 2/5 پیمانه پلوپز برنج 2 تا زرده نسبتا درشت و نصف پیمانه ماست و1/4 پیمانه زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم.بعدم روش یکم روغن میریزم و فویل میذارم روی قالب و در فر بادرجه 200 سانتی گراد یا در پلوپز به مدت 1/5 تا دو ساعت بستگی داره من هی چکش میکردم.
    ما از طعمش بی نهایت خوشمون میاد.

    نام: DSC02081.jpg نمایش: 940 اندازه: 76.2 کیلو بایت

    نام: DSC02096.jpg نمایش: 925 اندازه: 63.0 کیلو بایت

    خیلی ممنون bibi جون.چشمای قشنگت درد نکنه راستش از برنج هندی،مارکشم این دفعه طبیعت بود،به قول شاعر:
    طبیعته، طبیعته این برنج خوب طبیعته مثل نوبهاره چه عطر و طعمی داره چلوکباب با چلوخورش ....
    انقدر تلویزیون پخشش کرده که همش ورد زبونم شده
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط مونا سادات : ۱۳۹۳/۰۴/۰۸ در ساعت ۰۳:۲۰ بعد از ظهر
    &yeganeh&, گونش, Behjat و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    bibi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    480
    مونا جون خیلییییییی خوشگله دستتون درد نکنه.میشه بگید از چه نوع برنجی استفاده کردین؟؟
    مونا سادات این نوشته را پسندیده.
    کودکیم را دوست داشتم
    روزهایی که بجای دلم , سر زانوهایم زخم بود....

صفحه 14 از 18 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما