نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree352Likes

موضوع: ته چین گوشت و بادمجان

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 137
صفحه 13 از 18 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان






    ته چین مرغ و بادمجان........

    مرغ پخته شده بادمجان حلقه شده و سرخ شده......

    برنج آبکش شده زعفران ماست زرده تخم مرغ کره ..........

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  2. بانک بند ناف
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sommy آواتار ها
    سمیـــــــــه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۹
    نوشته ها
    142
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    850
    پسند کرده
    1783

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین طبق این دستور البته با دخل و تصرف
    tahchin/topic5409.html

    اینم برش خورده ش
    akram. این نوشته را پسندیده.
    امیــــــــــــــــــرالم ومنین علی (ع)
    انسان باهر نفس یک قدم بسوی مرگ پیش میرود

  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20142
    پسند کرده
    12829

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    گوشت پخته شده بادمجان حلقه شده و سرخ شده کمی پیازداغ ادویه رب
    برنج آبکش شده زعفران ماست زرده تخم مرغ کره

    این هم برش خورده

    ..
    ...
     
    akram., زینب سادات۲ و hengamehh این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۲
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین مرغ وبادمجان...ماست یک پ+برنج3پ+تخمرغ یکی ویک عدد زرده+زعفران وکمی نمک


    akram. این نوشته را پسندیده.

  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین با گوشت چرخکرده

    اول سسش که شامل: زرده تخم مرغ- ماست محلی - نمک فلفل- گرام ماسالا - پودر تخم گشنیز- یک قطره گلاب- زعفران دم کرده - پیازداغ (زرده با گلاب زده میشود)

    مواد میانی شامل: پیازداغ- گوشت چرخ کرده- رب تفت داده شده- زعفران دم کردم - ادویه- دارچین- نمک و فلفل-این بار فلفل دلمه ای هم ریخته بودم - زرشک

    برنج آبکش شده رو در سس ریخته آرام مخلوط میکنیم تا برنج خرد نشود بعد در طرف دلخواه به صورت فشرده ریخته از مواد میانی رویش ریخته مجدد برنج و خوب فشرده میکنیم از سسی که درست کرده بودیم چند قاشق کنار گذاشته بودیم دور تا دور ته چین میریزیم تا استحکامش بیشتر بشه و روش رو بت فویل میپوشونیم با چند تا سوراخ بعد در فر با درجه 180 به مدت یک ساعت
    البته طرف رو لب به لب پر نمیکنیم تا برنج جایی برای ری کردن داشته باشد.

    [/IMG]
    [/IMG]
    این هم برش خوردش
    [/IMG]
    فرشته .ب این نوشته را پسندیده.

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    دوستان کمک فوری؛ من یکبار ته چین گوشت و بادمجان رو با دستور شف طیبه درست کردم ولی کمی بادمجان ها آب انداخته بودند و وسط برنج کمی خیس بود، ضمنن زیادی له شده بودند که خیلی خوشم نیومد

    میخوام دوباره درست کنم، به نظرتون چرا اینطوری بود؟ چکار کنم که بادمجونها زیادی نرم و آبکی نشن؟

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    عزیزم بامجونا رو حسابی سرخ کن...بعد روغن اضافش رو بگیر...اب مایه گوشتی رو هم بزار خوب بره...البته من اصلا تو مایه گوشتی اب نریختم..
    از ماست سفت هم استفاده کن..من فکر کنم اون اب انداختن مال ماست هم بوده..اما بادمجونت رو خیلی کلفت برش نزن...خیلی هم نازک برش نزن که خشک شه..نمک زدن به بادمجون هم کمک میکنه هم روغن کمتری بکشه هم ابش بیرون بیاد..اینا چیزایی بود که من میدونستم..حالا دوستان بازم میان راهنماییت میکنن
    akram. این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1360

    Re: ته چین گوشت و بادمجان

    ته چین گوشت و بادمجان با دستور شف طیبه
    tahchin/topic5409.html
    فقط برای اینکه ترجیح می دادم ته چینم نرم تر بشه یکم ماست به مخلوط تخم مرغ و برنجم که قرار بود ته دیگ پهن کنم اضافه کردم و همچنین برای اینکه مطمئن شم قالبی در میاد وقتی همه مواد رو ریختم کمی زرده تخم مرغ و یکی دو قاشق ماست هم زدم و دور تا دور ظرفم ریختم. روی مواد هم چند تا تیکه کره هم گذاشتم.
    چون مهمونامم دیر اومدن ته چینم حدود ۵/۲ روی شعله ملایم بود و گاها روی شعله پخش کن و اتفاقا ته چین خیلی خوبی بهم داد.
    خیلی خوشمزه بود. حتی مهمونایی که بادمجون خور نبودن هم خوردن و ازش تعریف کردن.
    چون جلو مهمونا بود نشد از برش خوردش عکس بگیرم



    akram. این نوشته را پسندیده.

صفحه 13 از 18 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما