نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 769 به 776 از 950
  1. #769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    ته چین مرغ
    2/5 پیمونه برنج-2 پیمونه ماست-1/2 پیمونه روغن-زعفرون-2 تا زرده تخم مرغ-کمی آب مرغ و کره-مرغ پخته و تکه شده.
    برنجو آبکش کنید. کمی زنده بردارید.
    بقیه موادو با هم مخلوط کنید.بعد برنجو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید. در قالب بریزید.روشو فویل بکشید و در فر 175 درجه به مدت 90 دقیقه طبخ کنید.

    نام: 20140925_221346.jpg نمایش: 889 اندازه: 74.5 کیلو بایت
    m1361, دنی من, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #770
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    440
    پسند شده
    7049
    پسند کرده
    47805

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ با این دستور:
    برنج 4 پ
    تخم مرغ کامل 2 عدد
    ماست 1 لیوان
    روغن مایع 3/4 لیوان
    مرغ پخته دلخواه
    کشمش و زرشک سرخ شده دلخواه
    زعفران دلخواه

    برنج رو آبکش می کنیم
    تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب می زنیم تا حجم آن دو برابر شود بعد روغن رو به آن اضافه می کنیم و باز با همزن می زنیم وقتی که مخلوط شد ماست را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم و سپس زعقران را اضافه کرده تا به رنگ دلخواهمان برسیم بعد از این مایه کمی برداشته و بقیه مایه رو با تمام برنج مخلوط می کنیم
    سپس یک ظرف رو خوب چرب کرده و از برنج نه آن ریخته و روی آن مرغ می ریزیم
    من به خاطر اینکه دیواره ته چینم صاف بشه اطراف ظرف چیزی نمی ریزم

    نام: 141277248507061.jpg نمایش: 789 اندازه: 65.1 کیلو بایت
    بعد روی آن زرشک و کشمش می ریزیم

    نام: 141277248515723.jpg نمایش: 815 اندازه: 78.7 کیلو بایت
    حالا روی آن برنج ریخته و باز مرغ و مخلوط کشکش و زرشک می ریزیم

    نام: 141277248525565.jpg نمایش: 785 اندازه: 73.6 کیلو بایت

    سپس باقیمانده برنج را ریخته و رویش را صاف می کنیم
    سپس از مایه که کنار گذاشته بودیم دور ته چین می ریزیم

    نام: 141277248535797.jpg نمایش: 785 اندازه: 53.5 کیلو بایت

    نام: 141277248539959.jpg نمایش: 783 اندازه: 46.5 کیلو بایت
    سپس در ظرف را گذاشته و به مدت 2 ساعت با در بسته و نیم ساعت با در باز در فر 200 درجه می گذاریم تا بپزد

    نام: 141277248511472.jpg نمایش: 784 اندازه: 60.4 کیلو بایت

    نام: 141277248520544.jpg نمایش: 785 اندازه: 68.2 کیلو بایت

    ببخشید دیگه انقدر خانواده گشنه بودن که نتونستم تزئین کنم
    این هم از برش خوردش

    نام: 141277248531246.jpg نمایش: 787 اندازه: 59.4 کیلو بایت
    باران67, shahla-324, الی65 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    20249
    پسند کرده
    17479
    سینه مرغ رو ریز خورد کردم با آب کم پیاز و ادویه پختم
    بعد 2تا تخم مرغ کامل- 3تا زرده- زعفران و یه لیوان ماست پرچرب رو مخلوط کرم مرغ 2 ساعت گذاشتم توش.
    5 پیمانه برنجو آبکش کردم با مواد ماست و تخم مرغ مخلوط کردم
    زرشک رو با کره و شکر تفت دادم
    ته پلوپز رو کره ریختم و مرغ و برنج زعفرونی و زرشک رو ردیف ردیف تو پلو پز ریختم
    یه ردیفم برنج سفید ریختم
    نام: 20141010_113627.jpg نمایش: 1255 اندازه: 101.6 کیلو بایتنام: 20141010_114026.jpg نمایش: 1249 اندازه: 101.9 کیلو بایتنام: 20141010_130407.jpg نمایش: 1243 اندازه: 73.6 کیلو بایتنام: 2014-10-10 16.18.47.jpg نمایش: 1249 اندازه: 87.3 کیلو بایت
    ....
     
    راضیه.ن, یاس کبود, mitra40 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #772
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    تهچین
    نام: 20141013_190338.jpg نمایش: 1177 اندازه: 99.8 کیلو بایتنام: 20141013_204019.jpg نمایش: 1172 اندازه: 92.8 کیلو بایتنام: 20141013_204024.jpg نمایش: 1154 اندازه: 101.0 کیلو بایتنام: IMG-20141009-WA0018.jpg نمایش: 2396 اندازه: 103.9 کیلو بایت
    نام: IMG-20141005-WA0002.jpg نمایش: 1140 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    ویرایش توسط marziyeh.ali1 : ۱۳۹۳/۰۷/۲۲ در ساعت ۰۱:۰۱ قبل از ظهر
    زینب سادات۲, یاس کبود, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  6. #773
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11053
    پسند کرده
    4034
    ته چین با رون درسته

    ران مرغ و با ادویه و پیاز پختم و سرخ کردم

    3 کفگیر برنج آبکش شده+زعفران و هل و گلاب+ماست چکیده +2 زرده تخم مرغ

    بین ته چین ران رو گذاشتم خیلی عالی بود..



    نام: ته چين  مرغ.jpg نمایش: 1124 اندازه: 21.1 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    پرناک, باران67, افسونی و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khatoon khabha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    660
    ته چین مرغ



    خوب روز قبل مهمونی فهمیدم میخوان فردا گاز رو قطع کنن
    در نتیجه همه کارارو روز قبل انجام دادم.
    برای این مقدار 8 پ پلوپز برنج خیس کردم
    و تقریبا 1 مرغ ولی چون تیکه بود دقبق نمیدونم با کره و زعفرون و اب بسیار کم پختم .وقتی سرد شد باماست وزعفرون ونمک خوابوندم
    برنج رو ابکش کردم .توی کاسه بزرگ 4 تا تخم مرغ کامل بنظرم بهتر از زرده خالیه وماست و زعفرون وروغن حیوانی و روغن مایعفراوون مخلوط کردم و برنجا رو هم ریختم کف پیرکس اول برنج رو خوب فشرده کردم بعد مرغ و روشم زرشک و کشمش تفت داده شده با کره وزعفرون و خلال پسته ریختم
    و دوباره برنج حسابی فشرده اش کردم روشو الومینیوم گذاشتم و چند تا سوراخ رفت تو یخچال تا فردا
    نیم ساعت قبل از فر دراوردم دوباره کره و روغن دادم روش و 3 ساعت گذاشتم تو فر با 180 درجه تا کامل طلایی بشه
    مقدار ماست رو ننوشتم چون چشمی ریختم
    برای تزیین هم از چیپس گل رز و خلال پسته و ماست چکیده استفاده کردم
    http://mamisite.com/forum/t1110-p120...ml#post1207252

    اینم لینکش

    یه نکته
    ده دقیقه زودتر پیرکسا رو دربیارید تا راحت از قالب جدا بشه و همچنین وقتی با ماست شکوفه میزنید ماست اب نشه
    زینب سادات۲, سوهی, گیلاس من و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عزیز دلم.....
    کمی کمتر مهربان باش!
    کمتر خوب
    بگذار من هم خودی نشان دهم!

  8. #775
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36072
    پسند کرده
    54950
    ته چین با آب مرغ کاملا رژیمی بدون روغن



    برنج یک و نیم پیمانه
    تخم مرغ ۱ عدد خیلی درشت یا ۲ عدد ریز
    ماست ۱ پیمانه
    مرغ پخته شده ۲/۱ پیمانه
    زرشک به میزان لازم
    نمک و فلفل به میزان لازم
    زعفران آب کرده ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
    آب مرغ ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری تا ۱۰ قاشق غذاخوری
    پودر گل سرخ ۱ قاشق چایخوری ( من نداشتم برای همین استفاده نکردم)
    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال زده و بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم.

    ۲- حال ماست را با تخم مرغ ها و آب مرغ مخلوط کرده و مرغ پخته و زعفران و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنمی می گذاریم نصف روز بماند.

    ۳- بعد برنج را به مواد اضافه می کنیم.
    ۴- کف ظرفتان را چرب کرده و مواد را ظرف می ریزید و رویش را صاف می کنید.
    ۵- حال روی ظرف آلومینیوم کشیده و با چنگال روش چند تا سوراخ می کنیم و در فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت قرار می دهیم.
    نکته ۱: روش اصلی این بود که ۲۰ دقیقه اول در فر بدون درب بگذارید و ۲۰ دقیقه با درب آلومینیومی اما من فرم برقی بود چون گرما کامل داخل را فرا می گیرد رویش خشک می شد. از روش دوم استفاده کردم.
    رویش را با زرشک مغز پسته و پودر گل سرخ و یا هرچه دوست دارید تزئین می کنید.
    نکته ۲: اگر فر نداشتید و خواستید روی گاز درست کنید می توانید یک قابلمه بزرگ را روی گاز گذاشته و یک آجر کف آن بگذارید و ظرفتان را روی آجر قرار دهید و درب قابلمه را ببندید. به مدت ۴۰ دقیقه الی یک ساعت قرار دهید. از ۴۰ دقیقه به بعد چک کنید.

    این بار من برای اینکه یک کم چرب و چیلی بشه 3 قاشق روغن مایع ریختم و سه قاشق آب مرغ

    اینقدر هم همسر جان عجله برای خوردن داشت که زود از فر درآوردم و فرصت برشته شدن بیشتر داده نشد .

    ماستش هم ماست محلی پرچرب ریختم فقط ترش نبود هرچی ماست ترشتر باشه خوشمزه تر می شه

    اولش از قالب در نیامد فکر کردم بازم خرابکاری کردم اما با کمی صبر خودش راحت در آمد پس اگر مثل من تو قالب خواستید درست کنید باید کمی صبر کنید خنک بشه راحت در میاد

    نکته اخر اینکه همیشه مرغ را زودتر می پزم و با مواد قاطی می کنم می گذارم تو یخچال یک چند ساعتی بمانه به خوردش مواد بره و گاهی هم وسط کار برنج ابکش شده هم بهش اضافه می کنم اینطوری خیلی خوشمزه تر خواهد شد .

    نام: tahchin.jpg نمایش: 1074 اندازه: 87.5 کیلو بایت
    باران67, samin93, *Afsaneh* و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  9. #776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8967
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها


    کمک کمک کمک کمک کمک


    خانوم گل ها دارم برا ناهار ته چین گوشت و بادمجان درست میکنم . دستورشو عینه همین ته چینه گوشت رعایت کردم . اما میخوام رو گاز درست کنم ، چون ظرفه مناسبه فر ندارم . برا ساعت 1 میخوام آماده بشه ، از کی بزارم رو گاز ؟؟؟ همه چیزش اماده است .
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما