نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 745 به 752 از 950
صفحه 94 از 119 نخستنخست ... 8491929394959697104 ... آخرینآخرین
  1. #745
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    renoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    197
    پسند کرده
    462
    #971 renoo

    عضو خانواده بزرگ مامی سایت




    سلام به هنرمندان عزیز
    ته چین پلو دیروز من
    از شب قبل مرغ را آب پز کردم و با ماست و زعفران زیاد .نمک و فلفل مخلوط کردم و در یخجال گذاشتم تا صبح حسابی مزه دار بشه.
    برنج را آبکش و با مواد آماده شده مخلوط کردم.
    قابلمه را چرب و برنج را درون قابلمه ریختم و دم گذاشتم.
    ویرایش توسط renoo : ۱۳۹۳/۰۶/۰۹ در ساعت ۱۱:۵۵ بعد از ظهر
    هستی ساغر, ZR79, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #746
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ

    با این دستور همیشگی خودم
    ته چین مرغ

    سینه مرغ یک عدد کامل - ماست چکیده یک و نیم پیمانه - برنج آبکش 4 پیمانه - زعفران دم کرده نصف لیوان - روغن به اندازه کافی - تخم مرغ 2 عدد

    کف ماهی تابه تفلون روغن ریخته و مواد را لایه ای ریختم و با فویل ظرفو پوشانده و چندتا سوراخ با چنگال زدم و با شعله کم دم کردم .

    آتامان, باران67, m1361 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  4. #747
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    ته چین مرغ**
    مهمانی خونه دوستم
    بینش مرغ و قارچ
    کنجد هم زیرش پاشیده بود حسابی برشته شده بود
    عالی
    نام: 20140903_214443.jpg نمایش: 1090 اندازه: 100.8 کیلو بایتنام: 20140903_214612.jpg نمایش: 1921 اندازه: 96.4 کیلو بایتنام: 20140903_214804.jpg نمایش: 1091 اندازه: 84.1 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    elina_s, samin93, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  5. #748
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasrin_63 آواتار ها
    نسرین
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۲
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    967
    پسند کرده
    186
    ته چین مرغ

    برنج ایرانی 3 پیمانه-ماست 1 لیوان-تخم مرغ 1عددکامل-زعفران خشک 1 ق م-روغن مایع-مرغ نصف یک عدد-پیاز درشت 2 عدد-فلفل نمک ادویه مرغ-زرشک
    1-یکی از پیازها را خرد کرده و در روغن تفت داداه و مرغ را افزوده تا سفید شود و بعد ادویه جات را ریخته و با آب کم میگذاریم تا مرغ ها بپزندو بعد مرغ ها تکه تکه می کنیم2 -ماست و زعفران دم کرده غلیظ و تخم مرغ و نمک وکمی روغن را باهم مخلوط کرده و نصف مرغ ها را با نصف سس ماستی مخلوط کرده و 1 ساعت کنار میگذاریم3- در این فاصله پیاز دیگر و مابقی مرغ ها و ادویه جات و اگر دوست داشتین دارچین مخلو ط کرده و تفت می دهیم4- برنج خیس خورده را آبکش کرده5-ته ظرف مورد نظر را خوب چرب میکنیم6-برنج را با نصف سس بدون مرغ قاطی کرده و ته ظرف مقداریش را میریزیم و خوب فشار می دهیم و از مواد مرغ وسطش ریخته و دوباره برنج سسی و در اخر سس با مرغ را ریخته و زرشک میریزیم 7-در فر در دمای 180 درجه گذاشته و بعد از اینکه ماست روی برنج سفت تر شد فویل را سوراخ سوراخ کرده و روی ته چین می کشیم8-اگر ظرفتان پیرکس بود میتوانید از مقدار سرخ شدن کف ته چین متوجه پخت آن شوید9-و در غیر این صورت تقریبا 50 تا 60 دقیقه منتظر پخت شوید.
    نام: DSC_2203.jpg نمایش: 1362 اندازه: 73.0 کیلو بایت
    samin93, hasti, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #749
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    152
    پسند کرده
    21
    برنج 2.5 لیوان دسته دار
    ماست ا لیوان سر خالی
    روغن نصف لیوان آخر روش یه کره 50 گرمی تکه کردم گذاشتم
    زرده تخم مرغ 4عدد +1تخم مرغ کامل

    باران67, *Afsaneh*, زهره خاتون و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #750
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,151
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86494
    پسند کرده
    75734

    ویترین مدال ها

    ته چین طبقاتی

    سلام دوستای گلم
    ته چین طبقاتی برا مهمونیم که دستور زیر رو 3 برابر کردم
    ته چین مرغ

    تو 3 سایز سرویس قابلمه هام ریختم و گذاشتم تو فر
    و برا تزیینشم ماست رو روی پارچه پهن کردم(چون فرصتم کم بود و وقت برا اویز کردن نداشتم)
    و بعد به راحتی از روش جمع کردم
    انقده سفت بود و ابش کشیده شده بود که خودش لایه ای بلند میشد از رو پارچه
    با ماسوره 1 جی شکوفه زدم
    فقط 1 نکته ای
    سایز قالبا رو حتما با هم چک کنید و جوری تنظیم کنید که منظره نهایی زیبا بشه
    من متاسفانه خیلی وقتم کم بود(6 عصر قرار شد مهمون برام بیاد برا شب)و دقت نکردم
    اگه طبقه اولم بزرگر بود سایزش جلوه قشنگ تری داشت
    نام: 079.jpg نمایش: 1686 اندازه: 112.2 کیلو بایتنام: 070.jpg نمایش: 2508 اندازه: 108.6 کیلو بایت
    asma shiraz, *Afsaneh*, malihejoon773 و 37 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #751
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    487
    پسند شده
    9713
    پسند کرده
    6470
    نکات پخت ته چین و علت حضور ماست و زرده ی تخم مرغ و روغن در ترکیبات این غذا


    زرده ی تخم مرغ به دلیل داشتن چربی و لسیتین خاصیت امولسیون کنندگی داره (یعنی باعث حل شدن دو تا مایع داخل همدیگه میشه).

    به همین دلیله که موقع استفاده از زرده در محصولات بیکینگ و گاهی هم سس ها و کرم ها، با مخلوط کردن زرده با مواد مایع (مثل آب و یا شیر) به یه بافت نرم و کرم مانند می رسیم، چون در حالت عادی چربی با آب ترکیب نمیشه و این زرده تخم مرغه که اینجا به کمکمون میاد.

    اما سفیده با حرارت لخته میشه و حالت بریده بریده و گوریده گوریده میشه که توی ته چین ها و پودینگ ها خیلی نا مطلوبه

    پس از زرده استفاه میکنیم که

    هم قالبی بشه و موقع برش آش و لاش نشه

    . هم گوریده گوریده نشه

    . و هم غلیظ و خوشمزه بشه.

    هم بافت ته چین نرم و یکنواخت باشه و خشک و سفت نشه

    روغن میریزیم توی ترکیباتش چون نمیخواهمی برنجی که به علت وجو ماست نرم شده شفته بشه و به جای پلو یک تیکه خمیر پخته تحویل بگیریم

    پس روغن میریزیم برا ی اینکه دونه های برنج نرم شده به هم نچسبه. و روغن طعم برنج رو بهتر میکنه.

    کره هم که خوب برای خوش طعم شدنش میریزیم.



    ماست هم چون ترشه یه جورایی جالت چاشنی رو داره. طعم ته چین رو متعادل میکنه. اگر ماست نباشه با وجود کره و زعفرون و برنج و این چیزا بیشتر طعم دسر میگیره تا غذا


    ته چین با ماست شیرین خوشمزه نخواهد شد

    و البته باعث میشه برنج کمی نرم بشه ودونه ها برنج کمی به هم بچسبند و ته چین خوب قالبی بشه
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۳/۰۶/۱۸ در ساعت ۰۳:۴۵ بعد از ظهر
    باران67, ... رضوان ..., aydaa و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  9. #752
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540
    ته چین مرغ.. گوشت مرغ رو که من از سینه وبال مرغ استفاده کردم رو با یه حبه سیر وزردچوبه ونمک وبیاز بختم بعد کمی خوردش کردم.
    دو نیم تا سه بیمانه برنج رو هم بختم وابکش کردم.یه تخم مرغ کامل و+یه زرده رو با چنگال خوب هم زدم وزعفرون حل شده +دو ق گلاب+کمی بودر حل روریختم وکاملا مخلوط کردمبعد یه لیوان ماست وچهار ق روغن مایع روغن رو اضافه کردم و هم زدم .بعد نصف برنجمو تو این مایع ریختم و زیر ورو ش کردم تا کامل مخلوط بشه..کف ظرفو روغن ریختم از مخلوط برنج وزعفرون ریختم وکامل صافش کردم +بعد مرغ رو روش بخش کردمو زرشک هم ریختم بقیه برنج سفید رو هم اضافه کردم وبا بشت قاشق اروم فشردش کردم وروشو کمی روغن دادمو وتو فر 180 مدت یکساعت وربع.



    shahla-324, باران67, m1361 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 94 از 119 نخستنخست ... 8491929394959697104 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما