نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 713 به 720 از 950
صفحه 90 از 119 نخستنخست ... 8087888990919293100 ... آخرینآخرین
  1. #713
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    مرغ لاپلو با ته دیگ ماستی ته چین مرغ

    نام: 20140603_145914.jpg نمایش: 788 اندازه: 107.8 کیلو بایت

    نسوخته بودااااااا!
    نیکی گل, m1361, zardin و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #714
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    41
    ممنونم نیکی جون
    نیکی گل این نوشته را پسندیده.

  4. #715
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,791
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56350
    پسند کرده
    62669

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ با دستور خوب شف طیبه جانم
    برنج 2 ونیم پ=من بیشتر ریختم
    مرغ خورد شده 2 پیمانه=من چشمی ریختم
    ماست 1 پیمانه
    تخم مرغ 4 عدد=من دوتا گذاشتم
    ابلیمو 2 ق غ
    روغن 2 ق غ
    اب مرغ 3 ق غ=من بیشتر ریختم
    زعفران
    نمک
    مرغ رو با پیاز وزردچوبه ودارچین ابپز کردم
    وقتی سرد شد با دست خوردش کردم
    مرغ را باماست وابلیمو وکمی نمک وزعفرون مخلوط کردم
    تخم مرغ وروغن رو ویسک کردم تا کف کنه
    زعفرون رو بهش اضافه کردم اجازه دادم رنگ بده
    دوسوم برنج نیم پز رو توی تخم مرغ ریختم وهم زدم تا مخلوط شه
    کف قابلمه رو کمی روغن ریختم ودیواره هاشو خوب با قلمو چرب کردم
    گذاشتم تا گرم بشه روی حرارت
    نصف برنج زعفرونی رو ریختم تو قابلمهوصافش کردم-نصف مرغ رو هم ریختم روش وپهن کردم
    بقیه برنج رو روی مرغ ریخته وصافش کردم
    بقیه مرغ ودر اخر باقیمونده برنج رو هم اضافش کردم خوب با پشت قاشق صافش کردم وفشردش کردم
    روش کمی اب مرغ ریختم.
    بمدت حدودا یک ساعت گذاشتم با حرارت کم دم بکشه.

    من روی در قابلمه کاغذ فویل کشیدم وچندتا سوراخش کردم ودرشم گذاشتم
    عااالی وخوشمزه
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۳/۰۴/۲۰ در ساعت ۰۵:۰۸ بعد از ظهر دلیل: نوشتن دستور شف طیبه
    m1361, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, nora1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #716
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ و بادمجون

    سینه مرغ یک عدد کامل - ماست چکیده یک و نیم پیمانه - برنج آبکش 4 پیمانه - زعفران دم کرده نصف لیوان -
    تخم مرغ 2 عدد - بادمجان حلقه شده سرخ کرده به مقدار لازم

    با این دستور
    ته چین مرغ

    سینه مرغ پخته را ریش ریش کرده ، برنجو دونه زنده آبکش کرده ، تخم مرغو خوب زده با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم تا رنگ و بوی زعفران به خورد تخم مرغ بره ، ماستو زده با مخلوط زعفران و تخم مرغ مخلوط می کنیم و برنجو اضافه کرده و کف و دیواره ماهی تابه را روغن مالی کرده و یک لایه از مخلوط برنجو زعفران و ... کف قالب ریخته و ردیف بعدی مرغ ریش ریش شده و بعد یک ردیف بادمجان و مجددا مقداری مرغ ریخته و لایه بعد برنج تا موادمون تمام بشه و 2 قاشق روغن هم اضافه کردم و سرشو با فویل گرفتم و با چنگال چند تا سوراخ کردم تا بخارش خارج بشه و بمدت یک ساعت و نیم تا حدود دو ساعت روی حرارت ملایم دم کردم . ته چین با ته دیگ کرانچی تحویل گرفتم .
    تجربیات :
    1- موقع چیدن مرغ دقت می کنم اصلا مرغ به دیواره قالب نچسبه و فقط مخلوط برنج و ماست و ... باشه چون مرغ اگر به بدنه بچسبه رنگش تیره می شه و خیلی هم خشک می شه .
    2- ته چین با مرغو بیشتر می پسندم تا با مرغ و بادمجون ( البته سلیقه ایه )
    3- جدیدا از تخم مرغ کامل استفاده می کنم که باعث می شه موادمون کاملا منسجم بشه و برش ها شکیل تر و کامل دربیاد .



    2- برش مرغ و بادمجون هم مشخصه .

    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    elmira.t, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, nora1 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  6. #717
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilo0far آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    لاهیجان یزد عایا
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    139
    سحری دیشب..راستی آب مرغمم آخرش ریختم روش..

    نام: 20140721552.jpg نمایش: 779 اندازه: 74.0 کیلو بایت

    نسوخته هاا فقط یکمی برشته شده..
    mamienazi, *Afsaneh*, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر روز تکراریست..
    صبح هم ماجرای ساده ایست..
    گنجشک ها بیخودی شلوغش
    می کنند...


  7. #718
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    ته چین
    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:
    ته چین معمولا از دو بخش تشکیل میشود:اول یک قشر کلفت ته دیگ زعفرانی که مقداری گوشت یا مرغ پخته شده در ان قالب گیری شده .دوم چلو سفید که روی ته دیگ ریخته میشود و هنگام کشیدن غذا زیر ته دیگ یا در کنار ان قرار میگیرد.بخش چلو سفید قابل حذف است.
    ظرفی که در پخت ته چین به کار میرود باید سطح وسیعی داشته باشدچون مقدار ه یگ طبعا به وسعت کف ظرف بستگی دارد .ته چین پلو دار را باید در دیگ درست کنیم بدین ترتیب که پس از چیدن مواد ته دیگ در دیگ باقی چلو ابکش شده را روی ان میریزی م و دم میکنیم.
    برای ته چین بدون چلو یک تابه لبه بلند د دار کافی است .در هر صورت ظرف ته چین بهتر است یا اندود تفلون داشته باشد یا از مس سفید شده صاف و بدون ناهمواری باشد تا ته دیگ براحتی از ان خارج شود.
    هنگام کشیدن ته چین باید ته دیگ را چند دقیقه در اب سرد گذاشت تا ته چین از ته دیگ جدا شود.
    دیگ ته چین در فر برای ته چین بدون چلو مناسب تر است زیرا که در فر دیواره ها هم میبندد .در فر 180 تا 200 درجه به مدت 90-95 دقیقه
    برای ته چین قالبی در پلوپز هم در ادامه توضیح خواهیم داد.
    مامان غزل, shahla-324, ♥️reihane♥️ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #719
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    برنج ته چین:
    6 پ برنج خیسانده
    نیم ق ماست چکیده
    2 تخم مرغ
    زعفرون
    روغن
    نمک
    برنج را ابکش کنید
    ماست تخم مرغ زعفران نمک را مخلوط کنید و اگه مایه سفت بود اب اضافه کنید
    نیمی از برنج را با مایه مخلوط کرده
    نیم پ روغن در دیگ داغ کرده و وقتی بوی روغن بلند شد چند کفگیر از برنج را روی ان پهن کنید
    مرغ یا گوشت را روی ان بچینید و سپس باقی برنج مخلوط را روی ان پخش کنید و با دست کمی فشار دهید.
    در نهایت باقی برنج ابکش شده را ریخته و دیگ را با شعله پخش کنروی اتش تیز گذاشته
    بعد از ده دقیقه اتش را کم کنید.نیم پ اب رون داغ هم روی برنج بدهید و دم کنی بگذارید.بعد از 90-95 دقیقه اماده است.
    مامان غزل, shahla-324, ♥️reihane♥️ و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #720
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86562
    پسند کرده
    75936

    ویترین مدال ها

    قبلا روش پخت مرغ و گوشت طبق کتاب مستطاب رو گذاشته بودم
    لینک هاشو میذارم
    باقالي پلو
    باقالي پلو

    ته چین قالبی
    مقدار ماست و تخم مرغ و زعفران و.. را دو برابر کنید و کل برنج را ابکش کرده با ا مخلوط کنید.
    این ته چین را باید در تابه در دار تفلون یا پلو پز درست کنیم.
    اگر در فر گذاشته شود دیواره ها هم برشته میشود.
    shahla-324, ♥️reihane♥️, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 90 از 119 نخستنخست ... 8087888990919293100 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما