نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 950
صفحه 9 از 119 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    مامان هومنی جون میشه بگید توی ماکرو با چه قدرتی و چند دقیقه گذاشتین تا دم بکشه


  2. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    پرپرک عزیزم با دکمه مایکرو پاور متوسط (یعنی اگه بالاترین درجه 1000 باشه نصف ) و فکر کنم 14 دقیقه . مایکرو فر من پاناسونیک و تو سی دی آموزش داده .چون مدل های مختلف قدرت و دکمه های مختلف داره اگه همون مارک رو داری بگو برات دوباره 100 در 100 نگاه کنم و دقیقه شو مطمئن تر بگم
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  3. #67
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamanhoomani
    پرپرک عزیزم با دکمه مایکرو پاور متوسط (یعنی اگه بالاترین درجه 1000 باشه نصف ) و فکر کنم 14 دقیقه . مایکرو فر من پاناسونیک و تو سی دی آموزش داده .چون مدل های مختلف قدرت و دکمه های مختلف داره اگه همون مارک رو داری بگو برات دوباره 100 در 100 نگاه کنم و دقیقه شو مطمئن تر بگم

    نه عزیزم مال من بوتان ه
    البته من کته توش درست کردم.ولی تا به حال برنج رو دم نکردم.
    حالا با همین روش شما درست میکنم ببینم نتیجه اش چی میشه
    لطف کردی


  4. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۳
    محل سکونت
    تبريز
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام كسي تا حالا ته چين رو تو قالباي الومينيومي امتحان كرده؟ من مي خواستم درست كنم اما نميدونم به قالب ميچسبه يا نه .ميشه سالم دراورد يا نميشه؟

  5. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۳
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین ما:ته چین مرغ

    سینه مرغ رو پختم...ریش ریش کردم..باکمی کره وزعفرون خیلی کم تفت دادم..فقط کره آب شه!

    بعد این مواد رو لابه لای برنج سفید وبرنج زعفرانی ریختم..بعد پخت هم ،هم زدم!

    راستش ما اینجوری میخوریم!

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    faranbanoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    545

    انواع ته چین

    سلام به همه خانمهای کد بانو و خوش سلیقه
    من تازه ازدواج کردم و راستشو بخواید اصلا ته چین تو عمرم نپختم ولی با دیدن این همه ته چین خوشمزه هوس کردم که منم دست به کار شم
    قبلش چند تا سوال دارم از خانمهای متخصص و اهل فن و هنر آشپزی اونم اینکه:
    قالبم باید چه جنسی باشه که مشکل نچسپیدن رو نداشته باشم ؟
    دیگه اینکه روی گاز به خوبی فر در میاد؟ من علاقه ای به فر ندارم و مایکروویو هم چون از مضراتش آگاه شدم نمیخوام از اون استفاده کنم.
    دیگه اینکه ماستش باید چه جوری باشه
    به عبارتی ماست چکیده باشه؟
    یا همین ماست های پر چرب سوپری کافیه؟
    ممنون میشم کمک کنید


  7. #71
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط banooo
    سلام به همه خانمهای کد بانو و خوش سلیقه
    من تازه ازدواج کردم و راستشو بخواید اصلا ته چین تو عمرم نپختم ولی با دیدن این همه ته چین خوشمزه هوس کردم که منم دست به کار شم
    قبلش چند تا سوال دارم از خانمهای متخصص و اهل فن و هنر آشپزی اونم اینکه:
    قالبم باید چه جنسی باشه که مشکل نچسپیدن رو نداشته باشم ؟
    دیگه اینکه روی گاز به خوبی فر در میاد؟ من علاقه ای به فر ندارم و مایکروویو هم چون از مضراتش آگاه شدم نمیخوام از اون استفاده کنم.
    دیگه اینکه ماستش باید چه جوری باشه
    به عبارتی ماست چکیده باشه؟
    یا همین ماست های پر چرب سوپری کافیه؟
    ممنون میشم کمک کنید

    بانو جون طبیعتا قالب تفلون بهتر جواب میده.در دسترس نبود میتونی دسته های قابلمه رو اگر میشه باز کنی و داخل فر بذاریش.
    فر من مشکل داره و همون یکباری که درست کردمروی گاز بود.به نظرم خوب شده بود.
    ماست معمولی خوبه فقط اگر اب داشته باشه سعی می کنم اون رو جدا کنم تا مایه شل نشه.ماست پر چرب حتما خوبه
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  8. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۳
    محل سکونت
    تبريز
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    بانو جان من عاشق ته چينم هميشه رو گاز درست ميكنم و تا به حال هم نچسبيده و همه تعريف ميكنن.من اينطوري درست ميكنم: برنجو آبكش ميكنم. 1 ليوان ماست پرچرب رو كه آبكي نباشه رو با 2 تخم مرغ كامل و نمك و زعفران حل شده در آب مخلوط ميكنم و برنج آبكش شده رو داخل مخلوط ميريزم .ته قابلمه كمي كره ميريزم و ميذارم حسابي داغ بشه بعد يه لايه برنج ميريزم و فشرده و صاف ميكنم بعد مواد وسطي رو ميريزم بعد باقي برنج رو كه باز هم با كفگير فشارده و صاف ميكنم و تا 5 دقيقه با شعله متوسط و بعد تا 75 دقيقه با شعله خيلي كم ميذارم بپزه.و بعد از پخت قابلمه رو تكون ميدم كه جداشه بعد برميگردونم رو ديس
    من روغن اضافه نميكنم.مواد وسطش هم اكثرا مرغ تكه تكه شده پخته+ پياز سرخ شده + زرشك + هويج

صفحه 9 از 119 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما