نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 705 به 712 از 950
صفحه 89 از 119 نخستنخست ... 798687888990919299 ... آخرینآخرین
  1. #705
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    78
    پسند کرده
    24
    سلام دوستای عزیز یه سوال داشتم اگه ته چینو ظهر آماده کنم بزارم تو یخچال غروب دم کنم خراب میشه؟

  2. بانک بند ناف
  3. #706
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    اینم نه چین الهه بانو

    مرغ رو تو مواد مرینیت جوجه کباب گذاشتم تا مزه دار بشه بعد پختمش و ریش ریشش کردم
    پرنج رو زنده تر برداشتم و یه تخم مرغ و یه عالمه زغفرون و ماست و روغن مایع بهش زدم و تو قابلمه پیرکس ریختم ... بینش رو مرغ گذاشتم و تو فر 180 درجه یک ساعت و نیم حدودا گذاشتم ..نیم ساعت اول درش رو با فویل پوشونده بودم ولی بعدش فویل رو باز کردم

    فقط یه سوال

    چرا فقط ته دیگش برشته شد و بغلاش خیلی برشته نشد؟
    یکی از دوستان نوشته بود به اندازه ای کف ظرف روغن بریزین که وقتی کجش میکنین یه قاشق گوشه ظرف جمع شه ... منم همون قدر ریختم .کمش بود؟
    به خاطر ظرف پیرکسش بود؟



    نیکی گل, محیا خانوم, m1361 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #707
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی النا نمایش پست ها
    اینم نه چین الهه بانو

    مرغ رو تو مواد مرینیت جوجه کباب گذاشتم تا مزه دار بشه بعد پختمش و ریش ریشش کردم
    پرنج رو زنده تر برداشتم و یه تخم مرغ و یه عالمه زغفرون و ماست و روغن مایع بهش زدم و تو قابلمه پیرکس ریختم ... بینش رو مرغ گذاشتم و تو فر 180 درجه یک ساعت و نیم حدودا گذاشتم ..نیم ساعت اول درش رو با فویل پوشونده بودم ولی بعدش فویل رو باز کردم

    فقط یه سوال

    چرا فقط ته دیگش برشته شد و بغلاش خیلی برشته نشد؟
    یکی از دوستان نوشته بود به اندازه ای کف ظرف روغن بریزین که وقتی کجش میکنین یه قاشق گوشه ظرف جمع شه ... منم همون قدر ریختم .کمش بود؟
    به خاطر ظرف پیرکسش بود؟




    دستتون درد نکنه خیلی خوب شده ، دیواره هاشو هم روغن زدی بودی و کاملا منسجم شده بود موادت ؟؟
    من توی ماهی تابه تفلون روی گاز درست کردم و کناره هاش هم خیلی خوشرنگ شده ( صفحه قبل ) و توی پیرکس مستطیلی هم که درست می کنم توی فر اطرافش هم طلایی و کرانچی می شه .

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  5. #708
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    481
    میزان امتیاز
    443
    پسند شده
    7075
    پسند کرده
    47955

    ویترین مدال ها

    الهه جان (مامی النا) ته چینتون خیلی خوش آب و رنگ شده اما برای سرخ شدن خوب دیواره ها من کمی تجربه دارم و اون اینه که اولا مواد وسط رو تا لبه ظرف نزارید تا روی دیواره خوب یکدست باشه و بعد از اون از اون مخلوط ماست و تخم مرغ یکم نگه دارید و بعد از اتمام کار با قاشق دور ظرف بریزید و بزارید یکم خودش بره پایین این کار باعث میشه اطراف ته چین هم خوب رنگ بگیره و سرخ بشه
    hengamehh, mamienazi, تمنای لاله و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #709
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    355
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    3434
    پسند کرده
    1752
    دوستان ممنون از راهنماییهاتون

    من دیواره ظرف رو چرب کرده بودم ولی احتمال زیاد کم بوده و اونم اومده پایین
    تا حالا نشنیده بودم از مواد ماست و زعفرون بشه کنارش ریخت ...خیلی فکر عالی ای هست ...یه دلیل دیگه اش هم همینه که مرغ من تا کناره های ظرفم اومده بود ....

    این ته چینم چقدر ریه کاری داره ها؟
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #710
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **روشنک بانو** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    341
    پسند کرده
    1665
    ته چین:برنج 2پیمانه .سینه مرغ1.ماست3/4لیوان روغن نصفلیوان نمک وزعفرون . تخم مغ 2 عدد.منم برنج را زنده تر بر میدارم تخم مرغ را بانمک وزعفرون با همزن خوب میزنم بعد با ماست وروغن مخلوط میکنم.این بار داخل قابلمه روی اجاق حدود 40 دقیقه طول کشید.,ممنون از المیرا جون بابت اموزش گل.

    نام: 2014-06-20 14.40.32.jpg نمایش: 922 اندازه: 105.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط **روشنک بانو** : ۱۳۹۳/۰۴/۰۵ در ساعت ۱۱:۴۱ بعد از ظهر
    sOhEiLa71, m1361, elmira.t و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #711
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    41
    سلام ذوستای خوبم

    من میخوام ته چین رو توی قالب درست کنم
    به نظرتون قالب تفلون باشه یا آلومینیوم

    چه کار کنم که برجم کف قالب آلومینیوم نچسبه؟؟

  9. #712
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18102
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط feri4khooneh نمایش پست ها
    سلام ذوستای خوبم

    من میخوام ته چین رو توی قالب درست کنم
    به نظرتون قالب تفلون باشه یا آلومینیوم

    چه کار کنم که برجم کف قالب آلومینیوم نچسبه؟؟


    سلام ، صد در صد قالب تفلون بهتره چون دیگه مطمئن هستی که نمی چسبه و ته چینت قالبی درمی یاد ، من شخصا از قالب آلومینیوم استفاده نکردم و تجربه ای ندارم اما توی پیرکس هم درست کردم عالی می شه .
    eli26 و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



صفحه 89 از 119 نخستنخست ... 798687888990919299 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما