نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 689 به 696 از 950
صفحه 87 از 119 نخستنخست ... 778485868788899097 ... آخرینآخرین
  1. #689
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    96
    ته چین مرغ
    سینه مرغ- برنج-زعفران-زرشک-پیاز داغ-ماست چکیده-تخم مرغ-ویه مقدار خیلی کم کشمش

    مامان غزل, nora1, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #690
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    4
    نیکی جون ممکنه بگی مرغش رو با چی ابپز کردی خیلی رنگش سفید شده مال من همیشه تیره میشه

  4. #691
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط marjan y نمایش پست ها
    نیکی جون ممکنه بگی مرغش رو با چی ابپز کردی خیلی رنگش سفید شده مال من همیشه تیره میشه

    من بیشتر از سینه مرغ برای ته چین استفاده می کنم و کار خاصی نکردم . مرغو تو پیازداغ و نمک ، فلفل و زردچوبه تفت دادم و آب اضافه کردم و با حرارت ملایم هم پخت .
    marjan y, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, glabella و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  5. #692
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    شما چقد ته دیگ هاتو خشگلند ادم دلش میخواد .دوستان میشه بکید ایرادکار من جیه که ته چینم قالبی در نمیاد .برنجام دون میشه فقط یه کوچلو ته دیک میده .شاید ماستش زیادبوده؟اخه من نمیدونم پیمانه های شما جه جورین ؟میشه عکس پیمانه هاتون بذارید؟از یه لیوان ماست پرچرب و زعفرون و د وتخم مرغ استفاده کرده بودم خیلی ممنون میشم کمک کنید مث شما ته چین ها ی خشکلی در بیارم
    glabella این نوشته را پسندیده.
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  6. #693
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    بعد همه تو فر میذارین؟یا روگاز میشه؟
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  7. #694
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilufari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    732
    نوشته های وبلاگ
    56
    میزان امتیاز
    1001
    پسند شده
    15753
    پسند کرده
    10645

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    شما چقد ته دیگ هاتو خشگلند ادم دلش میخواد .دوستان میشه بکید ایرادکار من جیه که ته چینم قالبی در نمیاد .برنجام دون میشه فقط یه کوچلو ته دیک میده .شاید ماستش زیادبوده؟اخه من نمیدونم پیمانه های شما جه جورین ؟میشه عکس پیمانه هاتون بذارید؟از یه لیوان ماست پرچرب و زعفرون و د وتخم مرغ استفاده کرده بودم خیلی ممنون میشم کمک کنید مث شما ته چین ها ی خشکلی در بیارم
    چند حالت وجود داره که ته چین شما اینجوری میشه.
    1. برنجتون اگه نسبت به ماست و تخم مرغ کم باشه ، حالت دیگی پیدا میکنه و نازک میشه. من خودم با 2 تخم مرغ و 2/3 لیوان ماست ، 2 لیوان برنج استفاده میکنم و خیلی خوب و اندازه است. البته 2 لیوان برنج خام که بعدا آبکش میشه یا کته دون .

    2.ممکنه ظرفی که توش ته چینو درست میکنین خیلی بزرگه نسبت به موادتون. بنابراین نازک میشه.برای مقادیری که بالا نوشتم ، ماهیتابه سرویس قابلمه مناسبه.یا بزرگترین قابلمه.

    3. روغن ته چین اگه کم باشه ، قالبی در نمیاد . روغن باید زیاد بریزین برای ته چین.

    روی شعله وسط گاز همون ماهیتابه که گفتم با شعله ملایم 45 دقیقه تا 1 ساعت باید بمونه تا ته چین خوشرنگ و قهوه ای بشه.
    atoosa92, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, Zarzare babaee و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام کاظم ع میفرمایند:
    هرگاه شخصی غمناک شود ، سر خود را به سوی آسمان بگیرد و
    3بار بگوید :
    بسم الله الرحمن الرحیم

    خداوند غم و اندوه او را برطرف میکند.



  8. #695
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    بعد همه تو فر میذارین؟یا روگاز میشه؟


    پیرو توضیحات نیلوفری عزیز ، می خواستم بگم می تونی توی ظرف پیرکس مستطیلی هم ته چین درست کنی که خیلی هم عالی می شه دراینصورت خوب چربش می کنی و از مواد ته چین کف ظرف می ریزی البته لایه اول بدون مرغ و با پشت قاشق یه کوچولو فشار بده تا منسجم بشه و بعد بقیه مواد و ... و با فویل سرشو می پوشونی و با نوک چنگال چندتا سوراخ روی فویل می زنی تا بخاراش بیرون بیاد و داخل فر می ذاری و راحت می تونی چکش کنی رنگ ته دیگ که رنگ دلخواه شد آماده هست . اما داخل قابلمه تفلون هم به همین شکل من درست می کنم و سرشو هم فویل می کشم و روی شعله گاز و ته دیگش هم بسیار خوشرنگ و کرانچی می شه .
    Zarzare babaee, *Afsaneh*, samin93 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  9. #696
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    نیلوفری جان این مقداری گفتین برای جند نفر مثلا برای 4 نفر خوب میشه؟

    بعد شما مثلا اگه 2 تا مهمون داشته باشین درکنار ته چین مرغ، برنج جدا هم دم میدین یا ته چین فقط؟
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

صفحه 87 از 119 نخستنخست ... 778485868788899097 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما