نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 649 به 656 از 950
صفحه 82 از 119 نخستنخست ... 727980818283848592 ... آخرینآخرین
  1. #649
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    574
    پسند کرده
    564
    سلام.ممنون از آموزش های عالیتون.
    من هفته پیش که مهمون داشتم ته چین درستیدم با الو و اسفناج و مرغ.
    خیلی خوشمزه بود. مهمونا پسندیدن. خصوصا الوش رو.
    اما یه مشکلی داشت، موقع برگردوندن تو ظرف دو لایه شد، اول لایه تا اسفناجش اومد بیرون ، بعد یه خورده بهش ور رفتم تا لایه بعدی اومد. البته خوشبختانه سر جاش قرار گرفت و چون مهمونا هم تجربه ای تو این زمینه نداشتن متوجه نشدن. شما میدونید مشکل چی بوده؟ چی کم و زیاد بوده؟

  2. #650
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    نقل قول نوشته اصلی توسط salahi نمایش پست ها
    سلام.ممنون از آموزش های عالیتون.
    من هفته پیش که مهمون داشتم ته چین درستیدم با الو و اسفناج و مرغ.
    خیلی خوشمزه بود. مهمونا پسندیدن. خصوصا الوش رو.
    اما یه مشکلی داشت، موقع برگردوندن تو ظرف دو لایه شد، اول لایه تا اسفناجش اومد بیرون ، بعد یه خورده بهش ور رفتم تا لایه بعدی اومد. البته خوشبختانه سر جاش قرار گرفت و چون مهمونا هم تجربه ای تو این زمینه نداشتن متوجه نشدن. شما میدونید مشکل چی بوده؟ چی کم و زیاد بوده؟
    عزیزماحتمالا چسبندگی مواد کم بوده.شما کمی تخم مرغتو بیشتر بریز.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  3. #651
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,327
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    11067
    پسند کرده
    5910
    مامان عاشق عزیز من همیشه با این دستور برای مهمونیام ته چین درست میکنم و عالی میشه : ماست یک لیوان روغن مایع یک لیوان سر خالی برنج 3 پیمانه پلوپز تخم مرغ 3 عدد زعفران دم کرده به میزان دلخواه ( که من حسابی میریزم ) از صبح مایع رو آماده میکنم یعنی تخم مرغها رو با همزن میزنم و یه مقدار از زعفرونو بهش اضاف میکنم که بوشو بگیره در حین هم زدن بعد ماستو اضافه میکنم و بعد روغن رو مرغهامو هم که از قبل پختم و ریشه کردم تو یه ظرف میریزم و حدود 3 تا 4 قاشق ازین مایع روش میریزم و هر دو تا ظرفو میذارم تو یخچال بعد که برنجو آبکش کردم بقیه مایعو روش میریزم و هم میزنم و زغفرونو بهش اضافه میکنم و هم میزنم کف پیرکسو چرب میکنم یه لایه برنج یه لایه مرغ و دوباره برنج باید حسابی با کفگیر یا قاشق فشارش بدی که بهم بچسبه و فشرده بشه من روشو فویل میکشم و تا نیم الی 45 مین میذارم تو فر که توش بخار بپیچه و دم بکشه و بعد فویلو برمیدارم و میذارم کفش طلایی بشه دیگه زرشکو هم که آماده میکنی و بعد از برش تزییین میکنی فقط بگم این دستور برای یه پیرکس بزرگ کافیه شما برای دوتا ظرف دوبرابرش کن هر پیرکسو بنا به میل خودت ببین چند قسمت میتونی بکنی که به همه مهمونات برسه در مورد توی فرگذاشتنش دیگه بستگی به فر خودت داره . مثلا تو فر من دو تا سه ساعت طول میکشه تو فر مامانم 1 ساعت حتمن قبل مهمونی امتحان کن امیدوارم مهمونیت خوب برگزار بشه
    *** صحرا 61 ***, zardin, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  4. #652
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    دو پيمونه برنج آبكش شده و دو تا تخم مرغ خيلي كوچولو و يه پيمونه ماست و مقادير فراوان زعفرون و يه سينه مرغ پخته
    تبديل شد به اين ته چين فوري و فوتي
    نام: ته چين.jpg نمایش: 905 اندازه: 79.3 کیلو بایت
    samin93, live, zohre.a و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #653
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7522
    پسند کرده
    8761
    با این دستور ته چین مرغ ولی موادش رو 2 و نیم برابر کردم و رو گاز پختم که زیاد برشته نشد.نام: CIMG5262.jpg نمایش: 844 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    .............
     
    mitra40, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, nilufari و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  6. #654
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1171
    پسند کرده
    2021
    ته چین شامل ۴ پیمانه برنج یک تخم مرغ کامل ۱.۵ لیوان ماست سفت ،نیم لیوان روغن ،زعفران فراوان .قبلا که با زرده درست می کردم ته چینم بوی تخم مرغ می داد ولی این دفعه عالی بود .تو تابه رژیمی درست کردم .معرکه میشه .اول خیلی کم روغن ریختم .گاز رو تا آخر به سمت راست کم کردم برنج و مرغ و بقیه برنج رو ریختم .درش رو بستم و زیرش رو دم کردن برنج کم کردم .بعد هم برش گردوندم اون طرفش هم برشته شد .روی هم یک ساعت شد .نام: 09042014510.jpg نمایش: 823 اندازه: 75.2 کیلو بایت
    nora1, shabgard313, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت خواهم داشت به همین واژه تبدار قسم به همین قلب گرفتار قسم
    به دل خسته و بیمار قسم


  7. #655
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    97
    پسند کرده
    12
    دوستان ته چین قالبی تک نفره رو تو چه قالبی باید درست کنم؟
    shahla-324 این نوشته را پسندیده.

  8. #656
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29142
    پسند کرده
    14913
    نقل قول نوشته اصلی توسط asina نمایش پست ها
    دوستان ته چین قالبی تک نفره رو تو چه قالبی باید درست کنم؟
    عزیزم معمولا" تو قالبهای سیلیکونی که راحت درمیاد و شکل قشنگی داره

صفحه 82 از 119 نخستنخست ... 727980818283848592 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما