نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 633 به 640 از 950
صفحه 80 از 119 نخستنخست ... 707778798081828390 ... آخرینآخرین
  1. #633
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    7
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara6493 نمایش پست ها
    عزیزم با خیال راحت میتونی توی ظرف پیرکس درست کنی
    من همیشه توی ظرف پیرکس درست میکنم و کفشو چرب میکنم و میزارمش توی فر حدود 1.5 ساعت میمونه و حسابی طلایی میشه.روشم که فویل میکشم
    راستش از اندازه ظرفت هیچ تصوری ندارم و در این مورد نمیتونم راهنماییت بکنم شرمنده
    از كجا بفهميم پيركس واقعا پيركسه و تو فر نميشكنه؟
    sara6493 این نوشته را پسندیده.

  2. #634
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara6493 آواتار ها
    سارا رجایی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    485
    نقل قول نوشته اصلی توسط srahas نمایش پست ها
    از كجا بفهميم پيركس واقعا پيركسه و تو فر نميشكنه؟
    عزیزم ظرف پیرکس ساخت فرانسه هست و معمولا ته ظرفت درج شده made in france
    اما من از ظرفهای پیرکس ترک هم استفاده کردم و هیچ مشکلی به وجود نیومده تاحالا
    سپیده6666 و s@h@r این نوشته را پسندیده.

  3. #635
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zh_dadvar آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۱
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    162
    ته چین مرغ بسیار خوشمزه
    نام: ته چین.jpg نمایش: 927 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    با تشکر از نجما جون
    dream.star, zardin, elina lotfipuor و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادی زمان و مکان نمیخواد، فقط دل میخواد

  4. #636
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    7
    بچه ها ته چینم دو ساعت شد که تو فر گذاشتم...هنوز برشته نشده...چکارش کنم؟!!یعنی خراب شده؟..لطفا زودتر کمک کنید

  5. #637
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara6493 آواتار ها
    سارا رجایی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۳
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    32
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    485
    نقل قول نوشته اصلی توسط srahas نمایش پست ها
    بچه ها ته چینم دو ساعت شد که تو فر گذاشتم...هنوز برشته نشده...چکارش کنم؟!!یعنی خراب شده؟..لطفا زودتر کمک کنید
    خانمی درجه فرت چقدره؟
    تو فر معمولا زمان پتش طولانیتره
    من همیشه که توی فر میزارم حدود 2 ساعت طول میکشه تا برشته بشه

  6. #638
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    7
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara6493 نمایش پست ها
    خانمی درجه فرت چقدره؟
    تو فر معمولا زمان پتش طولانیتره
    من همیشه که توی فر میزارم حدود 2 ساعت طول میکشه تا برشته بشه
    خدارو شکر درجه ی فرو بردم بالا و خیلی خوب و خوشمزه شد.فر من ی جوریه که بالاترین درجه هم بذاری بعد از ی مدت درجه ش خود به خود کم میشه

  7. #639
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    296
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    296
    پسند شده
    7003
    پسند کرده
    4087

    ویترین مدال ها

    ته چین قالبی

    این ته چین قالبی که تو قالب مافین درست کردم.
    دو پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد یک تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست نمک و فلفل و کمی هل اسیاب شده رو با هم مخلوط کرده و با برنج مخلوط میکنیم.
    من حتما تخم مرغ رو با همزن میزنم.
    ما بینش هم تکه های مرغ همراه با زرشک گذاشتم.
    روی قالب رو فویل کشیدم و تو فر گذاشتم.
    نام: DSC03293.JPG نمایش: 2832 اندازه: 82.6 کیلو بایت
    مهدیه, zardin, Negara و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #640
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    سینه مرغ رو قبل از پختن مکعبی 1/5 سانتی خرد میکنم . پیاز داغ نگینی رو در حد طلایی شدن تف میدم و زرد چوبه و ادویه دلخواه بعد سینه خرد شده رو اضافه میکنم در تابه رو میبندم تا در آب خودش بپزد چند بار در حین پخت هم میزنم وقتی پخت یه عصاره مرغ بهش اضافم میکنم و خاموش میکنم . درست شکل جوجه کباب اما ریز تر . بعد یه ردیف بین برنج مخلوط شده با مواد ته چین میریزم خیلی عالی میشه .
    قبل از ریختن ته چین نون لواش برش داده شده گذاشتم ته تابه با کمی روغن مخصوص سرخ کردنی
    نام: SAM_0620.jpg نمایش: 855 اندازه: 98.4 کیلو بایت
    nora1, pooneh 007 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 80 از 119 نخستنخست ... 707778798081828390 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما