نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 625 به 632 از 950
صفحه 79 از 119 نخستنخست ... 697677787980818289 ... آخرینآخرین
  1. #625
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط &yeganeh& نمایش پست ها
    چطور میشه شماها بعضیاتون تو ته چین هاتون هل و گلاب نمیزنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    یگانه جان حالا برای من سئوال بود که چطور میشه که دوستان داخل ته چین هل و گلاب میزنند ؟
    من هم تا حالا نه در بین آشنایان و نه ته چین رستورانها ندیدم از هل و گلاب در ته چین استفاده کنند.
    ته چینهایی هم که میگم عالی و خوش عطر و بو هست و اصلا بوی تخم مرغ نمیدن .
    ته چینهای خودم هم " مورد پسند سختگیر ترین ذائقه ها قرار گرفته از نظر طعم وعطر وبو " بدون هل و گلاب
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, elina lotfipuor و taniya این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  2. #626
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۵
    نوشته ها
    1,044
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    17224
    پسند کرده
    18836
    سلام دوستان من هم در ته چین از زعفران برای رنگ وعطر وطعمش استفاده میکنم .

    واصلا تخم مرغ کامل برای ته چین استفاده نمی کنم چون طعمش را دوست ندارم

    ولی برای مهمونی هام زعفران / زرده تخم مرغ / ماست استفاده میکنم وتا انجا که من اطلاع دارم معمولا فقط زرده در ته چین می زنند نه با سفیده .

    حالا شاید دوستان نظری دیگردارند .
    elina lotfipuor و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #627
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    من قبلا به دوستان گفتم که دانه های داخل هل را تو تهچین می ریزم اینو از رستوران هانی یاد گرفتم وچون من کلا از هل خوشم میاد اینو پسندیدم وهمیشه می ریزم ولی کلا ته چین های من بوی تخم مرغ نمیدن ولی با هل خیلی خوش بو میشن

  4. #628
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۷
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    165
    پسند کرده
    60
    سینه مرغ پخته شده ریش ریش شده رو با پیاز تف میدم+زرشک
    برنج ابکش شده رو با تخم مرغ و ماست و زعفرون نمک مخلوط میکنم
    برای از بین بردن بوی تخم مرغ حتما تخم مرغ با زعفرون و مقدار کمی نمک حسابی بزنید.
    هر دو پیمانه برنج یک تخم مرغ و دو ق ماست چکیده
    نام: IMG_1012.jpg نمایش: 829 اندازه: 104.1 کیلو بایت
    نام: IMG_1779.jpg نمایش: 832 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    قیمه
     
    m1361, dream.star, raheleh_fenel و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #629
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۶
    نوشته ها
    2,645
    میزان امتیاز
    84
    پسند شده
    29142
    پسند کرده
    14912
    m1361, dream.star, pooneh 007 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #630
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    دوستای خوشگلم راست میگید همتون اصل ته چین هل و گلاب نداره ولی آخه بو و عطری که داره با هل و گلاب آدم و روانی میکنه البته خیلی خیلی کم ...شاید 1 ق چ هل و 1 ق غ گلاب
    سبزی پلو با ماهی
     
    کوئین این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #631
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nima.roza آواتار ها
    فریده
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۴
    محل سکونت
    خانه مهر
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5284
    پسند کرده
    2373
    من همیشه توی ته چین دانه های هل میریزم که عالی میشه
    اتفاقا ته چین بدون هل اصلا عطر و بو نداره

  8. #632
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    7
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59 نمایش پست ها
    ته چين قالبي
    يک تخم مرغ کامل رو با سه قاشق ماست و مقداري ونمک و زعفرون با همزن دستي کاملا مخلوط کردم و برنج رو بعد از آبکش کردن به مايه اضافه کردم .ته قالب را چرب کردم و مواد رو ته قالب ريختم فشار خيلي کم دادم و روشو برنج سفيد ريختم.روي قالب رو با فويل پوشوندم و چند تا سوراخ روش ايجاد کردم.تو فر 180 درجه حدود 1:20 دقيقه موند.چون يادم رفته بود تو مواد ته چين روغن بريزم.روغن رو داغ کردم و روي برنج دادم.و توي ظرف برگردوندم.مرغ رو هم با پياز ونمک آبپز کردم و موقع سرخ کردن بهش آب زعفرون زدم.اينطوري مرغ خيلي خوشرنگ ميشه
    فایل پیوست 34465

    اگه فويل نداشتيم چي ؟

صفحه 79 از 119 نخستنخست ... 697677787980818289 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما