نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 950
صفحه 7 از 119 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    من ته چينو انجوري ميپزم. فوق العاده ميشه موادش مرطوبه و اصلا خشك نيست و ته ديگش عاااااالي
    براي 4 تا ازين برش ها:
    1 پيمانه برنج با 3 پيمانه آب و نمك دلخواه كته ميشه.
    يه ليوان سر خالي ماست (هر چي پر چرب تر بهتر)+3 عدد تخم مرغ كامل+زعفران دم شده+نمك به هم ميزنيم
    برنج رو به مواد بالا اضافه ميكنيم البته بايد خنك شده باشه تا تخم مرغ ها نبنده
    روغن رو تو ماهيتابه خوب داغ ميكنيم و مواد رو داخلش ميريزيم(مثل كوكو)
    بعد گوشت مرغ يا بوقلمون (من بوقلمون استفاده كردم) -كه قبلا با پياز پخته و خورد شده- و زرشك رو روش ميريزيم و كمي به داخل ته چين فرو ميبريم تا وقت سرو از روي ته چين نريزه.دقت كنيد زرشك دور ماهيتابه نباشه چون ميسوزه
    يه كم با شعله زياد و در باز ميذارم تا همه مواد داغ و آبش كمي جمع بشه بعد در ماهيتابه رو ميبندم و شعله رو كم ميكنم وقتي كاملا ته ديگيش سرخ بشه برش ميزنم و سرو ميكنم

    سه تاره این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: انواع ته چین

    ته چین ساده
    برنج رو آبکش کردم بعد یه تخم مرغ کامل و یه دونه زرده رو زدم و ماست و زعفرون زدم و برنج رو ریختم توی مایع .
    یه لایه از برنج زعفرونی ریختم ته دیگ و روش رو مرغ پخته شده که استخونش رو گرفته بودم و تکه تکه شده بود ریختم و بعدش دوباره بقیه برنج رو ریختم روش و گذاشتم دم بکشه .
    البته مرغهاشو بم بم زحمتشوکشید و بی استخون کرده بود .

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  4. #51
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: انواع ته چین



    بین همه ی ته چین هام، این دستور از همه خوشمزه تر در اومد.. در کل ته چین پر ماست خیلی خوش طعمه


    مواد لازم :
    برنج : چهار پیمانه
    یک عدد سینه و دوعدد ران مرغ کامل
    ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان)
    روغن : 350 گرم (من کرمانشاهی مصرف میکنم)
    زرده تخم *مرغ : چهار عدد
    زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري
    نمك و ادويه به مقدار مورد نياز

    طرز تهيه :
    گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند,استخوان های مرغ را جدا میکنیم و مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم میکنیم. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط میکنیم و مرغ پخته شده را حداقل به مدت یک تا دو ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال میگذاریم.
    برنجي را كه از قبل خيس كرده*ايد بجوشانيد و آبكش میکنیم.
    دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط میکنیم و در ته ديگ يا قابلمه میریزیم ، با ته قاشق آن را صاف میکنیم. مرغ را به صورت لايه نازك روي ته ديگ چیده و روي آن نیم دیگر برنج را که با بقیه مایع ماست مخلوط کرده ایم میریزیم
    آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.
    سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است.
    دمای فر 190 درجه

    نوش جان
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام دوستان عزیز .

    من چندین بار سعی کردم ته چین رو درست کنم اما هر دفعه یا خیلی نرم شد یا اصلا نرم نشد . رو گاز- فر - ماکرویو تست کردم . هیچ کدام خوب در نیومد . دوستان می تونید کمکم کنید که چی کار کنم ؟

    برا قرار دادن تو ماکرو باید رو چه حرارت و زمانی قرار بدم . در ضمن ماکرو بنده Convection - 2 level Convetion داره .

    باتشکر

  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام دوستان عزیز .

    کسی نبود جواب مارو بده ؟

  7. #54

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط r0ot$harp
    سلام دوستان عزیز .

    من چندین بار سعی کردم ته چین رو درست کنم اما هر دفعه یا خیلی نرم شد یا اصلا نرم نشد . رو گاز- فر - ماکرویو تست کردم . هیچ کدام خوب در نیومد . دوستان می تونید کمکم کنید که چی کار کنم ؟

    برا قرار دادن تو ماکرو باید رو چه حرارت و زمانی قرار بدم . در ضمن ماکرو بنده Convection - 2 level Convetion داره .

    باتشکر
    دوست عزیز باید کمی برنج رو زنده تر از همیشه برداری...وچون ماست و تخم مرغ داره..اگر مثل همیشه ابکشی کن نرم میشه..و حالت شفته پیدا میکنه...
    برای نرم شدن..باید حتما کره اب کرده در اواسط پخت روی ته چین بدی که خودش باعث میشه اگر برنج دون باشه و نپخته باشه دم بکشه و نرم بشه......روی گاز .. اینطوری که معمولی دم میکنی...و دم کنی میگذاری
    توی فر فویل بکش . چند تا چنگال بزن...
    توی پلوپز هم میتوین درست کنی...
    اما توی مایکرویو رو نمیدونم..
    و همه اینها بستگی به نوع برنج هم داره..
    shstar_2008 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۰
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام دوستان عزیز .

    من قبلا سوال کردم اما سوال رو بد بیان کردم .

    من ته چین هایی که رو گاز درست می کنم با این دستور .

    ماست 6 قاشق غذا خوری .
    زعفران کمی .
    زرده تخم مرغ 2 تا .

    بعد مواد رو با برنج آبکش شده مخلوط کردم تا حد که مواد آبکی دیگه نبود و همش صفت شده بود .

    بعد ریختم ته قابلمه و روشم برنج ریختم .
    15 دقیقه گذاشتم برنج دم بکشه .
    ولی اصلا ته چین سفت نشد . و نرم می شه .

    برای بیرون خیلی خشک و ترد . انگار مواد رو کوبیدن خیلی به هم چسبیده یا فشردست .

    باتشکر احسان

  9. #56
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10428
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    آقای احسان عزیز
    برای اینکه ته چینتون خشک و کرانچی بشه، " مقداری از برنج رو فقط با زرده تخم مرغ و زعفران دم کرده مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید و بعد، برای لایه های بعدی میتونید ماست هم به مواد ته چین اضافه کنید. "


    در ضمن مایه ته چین نباید زیاد سفت باشه. آبکی هم نباشه.
    shstar_2008 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 7 از 119 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما