نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 545 به 552 از 950
صفحه 69 از 119 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  1. #545
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    ته چین مرغ
    سینه مرغ رو قبل از پختن مکعبی 1/5 سانتی خرد میکنم . پیاز داغ نگینی رو در حد طلایی شدن تف میدم و زرد چوبه و ادویه دلخواه بعد سینه خرد شده رو اضافه میکنم در تابه رو میبندم تا در آب خودش بپزد چند بار در حین پخت هم میزنم وقتی پخت یه عصاره مرغ بهش اضافم میکنم و خاموش میکنم . درست شکل جوجه کباب اما ریز تر . بعد یه ردیف بین برنج مخلوط شده با مواد ته چین میریزم خیلی عالی میشه .
    البته اینبار خوب نشد چون برای اولین بار تو قالب سلیکونی و در فر درست کردم وسطشون چند تکه جوجه گذاشتم تو برگردوندنشون مشکل داشتم . با تزیین جوجه کباب و گوجه گیلاسی
    این عکس دسته جمعی


    اینم عکس تکی تنها ته چینم که خوب شده بود



    اینم عکس قالبم
    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۲/۰۹/۱۳ در ساعت ۰۵:۱۴ بعد از ظهر
    Behnush, (ziba), akram. و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  2. بانک بند ناف
  3. #546
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28913
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ تو قالب پاپیونی



    خیلی مزه داده این قالب اینقدر راحت و تمیز در میاد که آدم ذوق میکنه
    سه تا تخم مرغ+6 ق غ ماست سون+زعفران+1 ق غ گلاب+روغن مایع و نمک
    برای قسمت پاپیونی هم کمی آب لبو به مواد ته چین اضافه کردم
    یه قسمت از پاپیون رو یادم رفته برنج رنگی بریزم
    مرغ پخته و ریش ریش شده برای وسط ته چین
    قالب رو اولش چرب کردم و بعد از ریختن مایه ته چین روش چند تکه کره گذاشتم و تو فر 175 درجه بمدت یک ساعت گذاشتم چون مهمونهام زود اومدن زیاد برشته نشد
    قالبم فلزیه و قبل از گذاشتن تو فر روی قالب فویل کشیدم و با چنگال سوراخ کردم بخارش بیرون بیاد. برنج هم 2 تا لیوان ریختم...
    ویرایش توسط Behjat : ۱۳۹۲/۰۹/۱۶ در ساعت ۰۱:۰۶ بعد از ظهر
    sepide56, ماما هدا, beverly و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #547
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Behnush آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    1456
    سلام بهجت خانم همه قالب سیلیکونیارو میشه تو فر گذاشت؟ از کجا بفهمیم کدومارو میشه؟خراب نمیشن؟
    شما روی قالبو تو فر با چیزی پوشوندین؟
    ﻧـــﮕﺎﻫــﺖ ﺑـــﻪ ﺁﻥ ﺑـــﺎﻻ ﺑـــﺎﺷـﺪﺗـــﺎ ﺩﻟـــﺖ ﺍﺯ ﺁﺩﻡ ﻫـــﺎی ﺍﯾـــﻦ ﭘــــﺎﯾــﻴــﻦ ﻧــــﮕـــﻴـﺮﺩ…

  5. #548
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28913
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnush نمایش پست ها
    سلام بهجت خانم همه قالب سیلیکونیارو میشه تو فر گذاشت؟ از کجا بفهمیم کدومارو میشه؟خراب نمیشن؟
    شما روی قالبو تو فر با چیزی پوشوندین؟
    بهنوش جان قالب من فلزی هستش .ولی چند صفحه قبل سامره جون تو قالب سیلیکونی ته چین پخته بود.مارک دارها رو که حتما میشه تو فر گذاشت و بقیه رو هم من چون خودم تا حالا تو فر نذاشتم نمی تونم چیزی بگم.
    یادم رفته بنویسم روی قالب رو فویل کشیدم و تو فر گذاشتم.
    Behnush, *شمیم*, maryfatima و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #549
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    ته چین مرغ تو قالب پاپیونی



    خیلی مزه داده این قالب اینقدر راحت و تمیز در میاد که آدم ذوق میکنه
    سه تا تخم مرغ+6 ق غ ماست سون+زعفران+1 ق غ گلاب+روغن مایع و نمک
    برای قسمت پاپیونی هم کمی آب لبو به مواد ته چین اضافه کردم
    یه قسمت از پاپیون رو یادم رفته برنج رنگی بریزم
    مرغ پخته و ریش ریش شده برای وسط ته چین
    قالب رو اولش چرب کردم و بعد از ریختن مایه ته چین روش چند تکه کره گذاشتم و تو فر 175 درجه بمدت یک ساعت گذاشتم چون مهمونهام زود اومدن زیاد برشته نشد..
    سلام بهجت جون ..چه ته چین زیبایی!!!میشه میزان برنج هم بگی ؟؟؟
    Behjat و live این نوشته را پسندیده.

  7. #550
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28913
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط espano نمایش پست ها
    سلام بهجت جون ..چه ته چین زیبایی!!!میشه میزان برنج هم بگی ؟؟؟
    مرسی دوست عزیز
    ای وای من چرا یادم رفته بنویسم 2 لیوان برنج ریختم
    الان میرم پستم رو ویرایش میکنم .شرمنده مدیر های نازنین که حواس پرتی من باعث سوال برای دوستان شده
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #551
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnush نمایش پست ها
    سلام بهجت خانم همه قالب سیلیکونیارو میشه تو فر گذاشت؟ از کجا بفهمیم کدومارو میشه؟خراب نمیشن؟
    شما روی قالبو تو فر با چیزی پوشوندین؟
    عزیزم روی جعبه ی مارک دارها! معمولا نوشته +230 و -40 یا +260 و -60 ! روی غیر مارکدارها هم که جعبه ندارن روی خود سیلیکون حک شده معمولا
    اما در کل همه رو میشه گذاشت اما شاید اینایی که مارک نیستن مثلا تا 200 درجه باشن! من واسه کیک چه ارزون چه مارک رو گذاشتم، ارزونتر ها از لحاظ شل و ول بودن ممکنه طرح کیک یا ... رو کمی خراب کنن یا مجبور باشین تو سینی قرار بدین و بذارین تو فر همین

    اما بازم چک کنین من حتی سیلیکون 2500 هم خریدم (قبلنا :) ) که تو فر هم میذارم
    کلا خاصیت سیلیکونه فکر کنم که طاقت گرما و سرما رو تا حدود خودشون دارن!! فقط مستقیم رو شعله نباید باشن
    (ziba), Behjat, zardin و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  9. #552
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956
    سه پیمونه برنج + دو تا سفیده و یک تخم مرغ کامل که با دارچین زده شدن + نصف پیمونه روغن + یک پیمونه ماست زعفرانی + ادویه
    وسطش هم مرغ ریز شده + زرشک + خلال پسته + پیاز داغ
    روی گاز در تابه دو طرفه پخته شده .

    ویرایش توسط sh_capr : ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ در ساعت ۱۰:۵۹ بعد از ظهر
    Behnush, حسرت الملوک, fateme67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 69 از 119 نخستنخست ... 596667686970717279 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما