نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 537 به 544 از 950
صفحه 68 از 119 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  1. #537
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    دقیقا با دستور سامره جون
    ته چین مرغ
    البته در تابه رزیمی و برش زده شده!!!

    paksima, -sania-, zardin و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما هدا نمایش پست ها
    سلام دوست من تا اونجا که من شنیدم ( از اشپزها ومربیانی که در تلویزیون ) که تخم مرغ کامل باعث سفتی ته چین میشه وفر باعث سفتی ته چین نمیشه موفق باشی

    در کل میشه گفت زرده تخم مرغ برای تهچین مناسبتره.یعنی از قدیم همیشه اشپزهای قدیمی شنیدیم اینو میگن.و اغلب دستورهای قدیمی هم با زرده فقط کار میکنن.یکی از دلایلش اینه که سفیده خشک میکنه تهچین رو.و دلیل دومش اینه که وقتی سفیده توش باشه باعث میشه بعد که بخواهیم دوباره گرمش کنیم بوی سفیده بده.
    ولی من خودم معمولا تخم مرغ کامل میزنم.زعفرون خوب بشتر میزنم تا بوی تخم مرغ نده.چون بعدش با اون همه سفیده باقی مونده نمیدونم چی درست کنم(یعنی میدونمها.ولی خب همیشه نمیشه استفاده اش کرد) و یا اگر خواستین خیلی بهتر کار کنین توصیه میکنم سفیده رو با برنجی که تو ته قابلمه میریزین مخلوط کنین تا ترد تر بشه تهدیگ تهچینتون.و زرده رو با قسمت اصلی برنج.

    و در مورد فر: اتفاقا تهچین داخل فر بهتر از تهچین روی گازه.به خاطر حرارتی که توی فر میگیره.منتها باید توی فر حتما حرارت کم و مدت زمان طولانی باشه.کمی از اب مرغتون رو نگه دارین.قد نصف یه فنجون و بریزین روی برنج یا مخلوط کنین با باقی مواد تهچین تا خیلی خشک نشه تهچینتون.

    این اطلاعات ناقص من بود.ایشالا که مفید باشه براتون.
    ویرایش توسط nazgol joon : ۱۳۹۲/۰۹/۱۱ در ساعت ۰۸:۳۹ بعد از ظهر دلیل: کاملتر کردن پست
    ... رضوان ..., سامره, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #539
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    من ته چین رو فقط با زرده درست می کنم و همون روز که مهمون دارم و ظهرش دارم ته چین درست می کنم همه سفیده هارو نیمرو می کنم می شه ناهارمون!!! دونه ای 20 کالری!!! ریخت و پاش و نگرانی اینکه روز مهمونی حالا ناهار چی بخوریم هم نداریم!
    nazgol joon, ... رضوان ..., *سیندرلا* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    503
    پسند کرده
    181
    برای ته چین فقط لایه ی اول که میره ته ظرف باید با تخم مرغ باشه یا کل برنج با تخم مرغ مخلوط میشه؟
    zohre.a این نوشته را پسندیده.
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  5. #541
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    اینو پارسال واسه مسابقه اشپز انلاین پختم


    - - - Updated - - -
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ویرایش توسط elikhanoomi : ۱۳۹۲/۰۹/۱۱ در ساعت ۱۱:۵۸ بعد از ظهر
    *شمیم*, beverly, akram. و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17053
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط MAMAN ZAHRA نمایش پست ها
    برای ته چین فقط لایه ی اول که میره ته ظرف باید با تخم مرغ باشه یا کل برنج با تخم مرغ مخلوط میشه؟
    مامان زهرا جون،در اصل باید تمام برنج با تمام مواد ماستی و تخم مرغی مخلوط بشه.و نیمی از برنج مخلوط شده با موادو میریزیم کف ظرف چرب شده،بعد مرغ یا گوشت یا هر چی که دوست دارید.بعد باقی مواد برنجی که روی ته چینو کامل بپوشونه!
    ولی مامان من مقداری از برنجو با مواد تخم مرغی قاطی میکنن و ته قابلمه میریزن.بعد برنج ساده و مرغ یا گوشتو لا بلا روی این ته دیگ می ریزن.در ضمن لابلاش پودر گل محمدی هم میریزن!اونم بینظیره!ولی ته چین اورجینال همونه که اول گفتم!
    MAMAN ZAHRA این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #543
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    glad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    36
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    132
    پسند کرده
    200
    سلام بچه ها بالاخره موفق شدم یه ته چین باب میلم درست کنم که هم نرم بود و هم بوی تخم مرغ نمیداد و ماستش هم به اندازه بود . حالا چه طوری بهتون میگم (البته دارم درس پس میدم پیش هنرمندان). برای دو پیمانه برنج دو تا زرده تخم مرغ رو با زعفران حسابی با همزن برقی زدم و نصف لیوان ماست چرب سون ریختم و نصف لیوان روغن مایع و بعد برنج آبکش شده رو اضافه کردم البته خیلی زنده برنداشتم فقط یک جوش .ته قابلمه چدن رو با کره کمی چرب کردم و نصف مایه رو ریختم روش مرغ پخته و زرشک و خلال پسته و دوباره بقیه مواد برنج رو و رویش هم کره گذاشتم و فویل کشیدم و روی فویل رو هم چند تا سوراخ زدم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 160 درجه سانتیگراد به مدت 1/5 ساعت گذاشتم .تقریبا یک ربع آخر بدون فویل بود .این روش رو از سایت ایده های لازیکا برداشتم .
    (ziba), *سیندرلا*, ... رضوان ... و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narbella آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    431
    پسند کرده
    2030

    ته چین مرغ

    اینم ته چین مرغ قالبی در فر با دستور سامره عزیز
    zardin, .Bita., nooshin&yasaman و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 68 از 119 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما