نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 441 به 448 از 950
صفحه 56 از 119 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  1. #441
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان سامین
    خانوما واسه 12 تا قالب تک نفره اندازه مواد چقدر میشه؟
    اگه قالب ها به اندازه قالب مافین هستن برای هر 6 قالب، 2 پیمانه برنج کافیه. یعنی برای 12 تا می شه 4 پیمانه. من برای 4 پیمانه برنج 1 سینه کوچیک، 3 تا زرده تخم مرغ و 1 لیوان ماست می زنم.

    توی این پست هم از همین نسبت مواد استفاده شده:

    http://mamisite.com/forum/tahchin/to....html#p1503161

  2. بانک بند ناف
  3. #442
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۳
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    سلام خانومای کدبانو! من پریروز از دستور خانم شانا صفحه 5 همین مطلب ته چین درست کردم. رنگ و بو و مزه اش خیلی خوب بود ولی 2 تا ایراد داشت...یکی اینکه برگردوندنی نصفش موند تو قالب و باقیش تو دیس برگشت!!! و دیگه اینکه یه چیزای سفید به برنجها چسبیده بود که خوشایند من نبود! می خواستم دلیل این دوتارو بدونم... مرسی از پاسختون... آها! 2 پیمانه برنج با 1 زده تخم مرغ و 1 لیوان ماست و ..... و 1 ساعت پخت توی فر!

  4. #443
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط گلرخ1364
    سلام خانومای کدبانو! من پریروز از دستور خانم شانا صفحه 5 همین مطلب ته چین درست کردم. رنگ و بو و مزه اش خیلی خوب بود ولی 2 تا ایراد داشت...یکی اینکه برگردوندنی نصفش موند تو قالب و باقیش تو دیس برگشت!!! و دیگه اینکه یه چیزای سفید به برنجها چسبیده بود که خوشایند من نبود! می خواستم دلیل این دوتارو بدونم... مرسی از پاسختون... آها! 2 پیمانه برنج با 1 زده تخم مرغ و 1 لیوان ماست و ..... و 1 ساعت پخت توی فر!
    گلرخ جان من توی ته چین مجلسی برای 4 پیمونه برنج 3 تا زرده تخم مرغ می زنم و انسجامش خیلی خوب می شه. دلیل برنگشتن ته چین هم می تونه کم بودن انسجامش باشه، هم چرب نبودن ظرف. اگه قالب رو حسابی با روغن چرب کنی خیلی راحت تر بر می گرده.
    اون ذرات سفید هم احتمالاً به این خاطر بوده که برنج رو وقتی توی مخلوط ماست و تخم مرغ می ریختی خیلی داغ بوده و تخم مرغ ها لخته شده. اگه از سرد بودن برنجت مطمئنی (یعنی روش آب سرد گرفته بودی) دلیل اون چیزای سفید احتمالاً کم هم زدن مواد قبل از اضافه کردن برنج بوده. برای اطمینان بیشتر از یک دست بودن مواد،حتماً از ویسک و یا حتی همزن برقی استفاده کن.
    با 1 ساعت پخت، ته چین می پزه اما اگه 1 ساعت و نیم بذاری، هم برشته تر می شه هم بهتر از قالب در میاد. می تونی توی نیم ساعت بعدی حرارت رو کمتر کنی. (البته من همیشه 1/5 ساعت با 180 درجه می پزم)

  5. #444
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945

    Re: ته چین مرغ

    ته چین مرغو بادمجون
    مرغو پختم ریش ریش کردم
    بادمجونارو سرخ کردم
    برنجو اب کشیدم
    ماست وزرده تخم مرغ وزعفرانو باهم قاطی کردم
    یکمش روباروغن ریختم ته دیگ
    یه لایه برنج یه لایه مرغ وبادمجون بعدمواد ته چین تا انتها
    من روی گاز گذاشتم باشعله کم به مدت 1ساعت یکم تهش سوزیده شد


  6. #445
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    4007

    Re: ته چین مرغ

    سلام دوستای گلم .امروز تولدمه اینم ته چین مرغو بادمجون که به افتخار خودم پختم اولین ته چینم بود فک کنم خوب شده مگه نه؟
    موادش هم (مرغ ریش ریش شده +بادمجون حلقه ای سرخ شده 2 عدد)+(ماست +زعفرون+تخم مرغ 4عدد+برنج ابکشی 4 لیوان)توی مرغ ریش ریش شدش( ابلیمو +ادویه کاری+فلفل +پیاز داغ )خوشمزه شده بود
    البته اگه دستورشو دقیق میخاین از ته چین گوشت و بادمجون صفحه اولش استفاده کردم ولی به جای گوشت مرغ ریختم
    البته ی خورده من تغییرش دادم اینم عکساش.



    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  7. #446
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: ته چین مرغ

    ته چین مرغ مهمونی تولدم که روم نشد اولش عکس بگیرم. این بقایاشه!!!




    برای 9 نفر (در کنار غذاهای دیگه)
    شب قبل 5 تا سینه مرغ رو با پیاز ، زعفرون ، زردچوبه و نمک و فلفل پختم و ریش ریش کردم و توی کره زیاد با پیاز خودش تفت دادم و وقتی خنک شد توی نیم پیمانه ماست سون زعفرون زده و نمک خوابوندم تو یخچال.
    فرداش 6 پیمانه برنج رو 2 ساعت خیس کردم و بعد آبکش کردم. موقع جوشیدن توی آبش خیلی کم زردچوبه ریختم که زمینه زرد بشه و کمی آبلیمو که قد بکشه.
    بعد آبکش کردم و روش حسابی آب سرد ریختم.
    8 تا زرده رو با 3 قاشق زعفرون دم شده غلیظ 4-5 دقیقه با همزن زدم و بعد 2 پیمانه ماست سون اضافه کردم. با 1 ق غ نمک و دو سوم پیمانه روغن مایع مخلوط کردم.
    کف ماهیتابه دوطرفه نیم پیمانه روغن مایع و 2 قاشق زعفرون دم شده ریختم و بعد روش نصف برنج رو ریختم بعد کل مرغ رو بعد بقیه برنج رو و حسابی فشرده کردم با قاشق.
    بعدش 5-6 ساعت رفت توی یخچال. اول مهمونی زیرش رو روشن کردم (ما شام دیر می خوریم) و حدود دو ساعت دم کشید و طلایی شد که چند بار هم تابه رو پشت و رو کردم و رنگشو چک کردم.
    جدا زرشک رو توی روغن داغ با شکر و زعفرون و نوک قاشق گلاب ریختم (رو شعله خاموش فقط با داغی روغن)
    خلال پسته رو هم تو کاسه روش آب داغ و خیلی کم گلاب ریختم بعد از 5-6 دقیقه آبکش کردم.

    نکات مهم
    زعفرون باید برای ته چین سر میز مهمون خیلی زیاد و غلیظ باشه. من اول یک مقدار دست کردم بعد دوباره همون قدر اضافه کردم.
    ظرف سرو مشکی یا تیره خیلی جلوه اش رو بیشتر می کنه.
    چند ساعت تو یخچال بمونه خراب نمی شه و جون می ده برای اینکه از قبل برای مهمونی آماده بشه.
    کف اش روغن زیاد بریزید بهتر طلایی می شه و منسجم تر می شه.
    تو ماهیتابه دو طرفه زیر 30-40 دقیقه بر نگردونید برای چک کردن چون می پاشه از هم.
    azmil, golbanoo60, bahar 81 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #447
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۳۰
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    شماها
    ی کار میکنین چی کار میکنین ته جینتون موقع برش اینقدره خوشگل میشه..مال من همش ولو میشه...

  9. #448
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: ته چین مرغ

    ته چین کاملا یلخی :دی

    4 تا پیمونه برنج ..2 تا زرده تخم مرغ... دو تا کامل ..زعفرون دم کرده ..ماست و روغن و نمک چشمی ..یه سینه کامل مرغ که اینسری مرغ رو قاطیش نکردم و بینش ریختم رفت تو فررر

    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

صفحه 56 از 119 نخستنخست ... 465354555657585966 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما