نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 417 به 424 از 950
صفحه 53 از 119 نخستنخست ... 435051525354555663 ... آخرینآخرین
  1. #417
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    ته چین دو طبقه

    sara chef, golegandom1363 و zendegi67 این نوشته را پسندیده.
    آسمان فرصت پرواز بلندی است قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی

  2. #418
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    379
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    Re: ته چین مرغ

    برنج 2 پيمانه + تخم مرغ كوچك 2 عدد + ماست پر چرب سه ق غ + زعفران

    تخم مرغ ها و ماست و زعفرانرا مخلوط كرده و برنج آبكش شده رو اضافه ميكنيم ..از قبل مرغ رو آبپز كرده و با كره و نمك و فلفل و كمي زعفران تف داده ( خيلي كم )
    برنج رو با مايه تخم مرغ مخلوط كرده و نصف آن را كف قابلمه ريخته و صاف كرده..بعد مرغ ها ريخته و مابقي برنج رو روي مرغ ها ريخته و برنج را دم ميكنيم...

    sara chef و zendegi67 این نوشته را پسندیده.

  3. #419
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین مرغ

    [مواد لازم :
    1]سینه مرغ خام خرد شده + پیاز خرد کرده + فلفل دلمه ای خرد کرده + روغن مایع + نمک و زعفران را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف در دار یک شبانه روز در یخجال نگهداری می کنیم تا مزه دار شود.........برنج ۴ پیمانه ..........ماست خامه ای ۳پیمانه........... روغن مایع ۱ پیمانه ..........تخم مرغ 5 عدد زرده + 1عدد کامل .......... زعفران به مقدار لازم............زرشک و دارچین در صورت دلخواه مقداری
    طرز تهیه :
    [
    برنجمان را دون یعنی زود تر آبکش میکنیم و در یک ظرف تخم مرغها و ماست وزعفران و نصف روغن مایع و نمک را مخلوط کرده و با تمام برنج آبکش کرده مخلوطمیکنیم....و فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه پیش گرمایش میکنیم....بعد در یک قابلمه چدنی یا نسوز نصف دیگر روغن را داغ میکنیم و نصف برنج را ته قابلمه ریخته و فیله های مرغ که مزه دار شدن را روی برنج می چینیم بعد زرشک و دارچین می پاشیمسپس بقیه برنج را روی آن می ریزیم و با پشت قاشق خوب فشار می دهیم بعدفویل می کشیم و فویل را جند سوراخ می کنیم ودر طبقه وسط فر ۲ ساعت درشعله ملایم می گذاریم تا خوب پخته و دم بکشد و ته چین خوب سرخ بشه


    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ در ساعت ۰۸:۰۰ بعد از ظهر
    افسونی, sara chef, گیلاس من و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #420
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    108
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    10

    Re: ته چین مرغ

    اولين بارم بود درست كردم[img]http://www.********.com/images/smilies/biggrin.gif[/img]
    من اين روش استفاده كردم.از شب قبل مرغ پختم آن را تکه تکه كرده در مایه ماست چکیده و زعفران و زرده تخم مرغ و کمی روغن و نمک وفلفل که قبلا مخلوط کردم می خوابونم . برنج را چند ساعت قبل خيس كرده .بعد برنج آبكش ميكنم.تيكه هاي مرغ در ميارم و برنج با اون مواد مخلوط كردم تو ظرف پيركسي كه يكم چرب كردم ريختم و با مواد مخلوط كردم.
    برنج ريختم لا به لاش مرغ ها ريختم.ميتونيد زرشك لا به لا بريزيد.من چون همسرم دوست نداره.جدا مواد تفت دادم و روي ته چين براي تزئيين ريختم
    به مدت 45 دقيقه تو تو فر با دماي 180 درجه گذاشتم

    پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت

  5. #421
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbube آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4479
    پسند کرده
    11232

    Re: ته چین مرغ

    پاییزی جان در ظرفتو گذاشتی یا فویل کشیدی؟؟؟؟
    خدای خوب من
    زندگی به سختی هایش می ارزد اگر تو در انتهای هر قصه ایستاده باشی....

  6. #422
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    108
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    10

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbube
    پاییزی جان در ظرفتو گذاشتی یا فویل کشیدی؟؟؟؟
    چون سايز متوسط ظرفم بود سايز بزرگتر روش بر گردوندم به عنوان در.فويل هم ميشه كشيد مشكلي نداره
    پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت

  7. #423
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    184
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    ته چین قالبی تک نفره


    ته چین قالبی سادست
    فقط طبقه اول برنج زعفرونی
    طبقه دوم برنج با اب لبو و یکم رنگ خوراکی
    و طبقه سوم که برنج و رنگ خوراکی




    وبلاگم : http://chefatousa.blogsky.com/
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]وبلاگم
    http://chefatousa.blogsky.com/
    [/HIGHLIGHT]

  8. #424
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    ته چین مرغ که یه کمی هم اسفناج پخته بهش اضافه شده

    آسمان فرصت پرواز بلندی است قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی

صفحه 53 از 119 نخستنخست ... 435051525354555663 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما