نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 950
صفحه 48 از 119 نخستنخست ... 384546474849505158 ... آخرینآخرین
  1. #377
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    11

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdieh7
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdieh7
    نگارا جون ما این کارو میکنیم یعنی نمیدونم منظورت دقیق چی بودا ولی مثلا هر برنجی که میدرستی میتونی تهش رو ته چین بکنی مثه ته دیگ
    مثلا ما آلبالو پلو که میدرستیم تهش و اول با زعفرون و ماست و برنج قاطی میکنیم و توش یکم مرغ ریش ریش میریزیم بعدش برنج معمولی روش و آلبالو و برنج و آلبالو و خلال پسته

    یه چیز دیگه اینکه زعفرون با همه چی خوب نمیشه ها با بعضی چیزا خیلی بد مزه میشه

    مهدیه جون مرسی از راهنماییت
    منظورم اینه که کل پلو رو بکنم ته چین ولی موادش به جای مرغ مواد اصلی پلو باشه.
    مثلا یه لایه عدس پلوی ماستی زعفرونی بریزم لاش گوشت و کشمش لایه لایه بذارم و روش دوباره پلوی ماسستی زعفرونی که کلش ته چین بشه. دوطرفه تو ماهیتابه دو طرفه.
    اینو نمیدونم نگارا جون بستگی به مزه داره عدس با زعفرون بد نشه ،گوشت و کشمش که عادیه
    بقیه دوستان باید نظر بدن شاید امتحان کرده باشن
    مزه عدس و زعفرون بد نمیشه من همیشه عدس پلوم رو زعفرنی درست میکنم ولی دم کشیدن کشمش باعث پف کردنش نمیشه ؟ من هیچوقت تست نکردم و همیشه کشمش سرخ شده امتحان میکنم .
    ایده خوبی دادی

  2. #378
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdieh7 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۲۸
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2290
    پسند کرده
    2357

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط baran90
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdieh7
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdieh7
    نگارا جون ما این کارو میکنیم یعنی نمیدونم منظورت دقیق چی بودا ولی مثلا هر برنجی که میدرستی میتونی تهش رو ته چین بکنی مثه ته دیگ
    مثلا ما آلبالو پلو که میدرستیم تهش و اول با زعفرون و ماست و برنج قاطی میکنیم و توش یکم مرغ ریش ریش میریزیم بعدش برنج معمولی روش و آلبالو و برنج و آلبالو و خلال پسته

    یه چیز دیگه اینکه زعفرون با همه چی خوب نمیشه ها با بعضی چیزا خیلی بد مزه میشه

    مهدیه جون مرسی از راهنماییت
    منظورم اینه که کل پلو رو بکنم ته چین ولی موادش به جای مرغ مواد اصلی پلو باشه.
    مثلا یه لایه عدس پلوی ماستی زعفرونی بریزم لاش گوشت و کشمش لایه لایه بذارم و روش دوباره پلوی ماسستی زعفرونی که کلش ته چین بشه. دوطرفه تو ماهیتابه دو طرفه.
    اینو نمیدونم نگارا جون بستگی به مزه داره عدس با زعفرون بد نشه ،گوشت و کشمش که عادیه
    بقیه دوستان باید نظر بدن شاید امتحان کرده باشن
    مزه عدس و زعفرون بد نمیشه من همیشه عدس پلوم رو زعفرنی درست میکنم ولی دم کشیدن کشمش باعث پف کردنش نمیشه ؟ من هیچوقت تست نکردم و همیشه کشمش سرخ شده امتحان میکنم .
    ایده خوبی دادی
    نه باران جون کشمش دم کشیده بد نیست واسه عدس پلو ما سرخ نمیکنیم،البته سرخ کرده خوشمزه تره
    من یاد نمیومد مامی تو عدس پلو زعفرون میریخت یا نه
    بارون وقتی زیبا میشه که عشقت با تو هست...



  3. #379
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ته چین مرغ

    بچه ها مرسی از کمکاتون. زعفرون رو منم خیلی وقتا به عدس پلو می زنم. فقط گوشتش دم بکشه شاید کمی بو بگیره و اینکه مزه ماستش نمی دونم در ترکیب با چیزای دیگه چه طوری میشه. اما خیلی دلم می خواد امتحان کنم امشب. شمام میاین درست کنیم؟
    راستی من کشمشو می خوام اول سرخ کنم به هر حال.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #380
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,396
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4642
    پسند کرده
    4441

    Re: ته چین مرغ

    من برای عدس پلوی معمولی هم کشمشو لای پلو دم میکنم کمی پف میکنه ولی مزش بهتر در میاد
    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  5. #381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: ته چین مرغ

    ته چین مرغ خوشمزه
    ته چین مرغ
    فقط من امروز بخاطر همسری توش گردو خرد شده هم ریختمو لابه لای موادم همیشه زرشک تازه می ریزم

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۸:۱۳ بعد از ظهر
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  6. #382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    سلام به همه اونروز بنا به دلایلی نشد ته چین بدرستم
    امروز درست کردم و حالا روی شعله گاز تشریف دارند
    و اما اگر جاییش مشکل داره همین حالا لطفا بگید که به همسری بگم زیاد دلشو خوش به یک ته چین تمام عیار نکنه
    اول برنج رو آبکش کردم
    مرغ پخته رو هم ریش ریش کردم
    بعد چهار زرده تخم مرغ رو +دو ملاقه متوسط ماست+نمک+فلفل سیاه و قرمز کمی+زعفران رو با یک مقدار برنج قاطی کردم البته یکمیشو جدا کرده بودم برای مرغها
    برنج رو ته دیگ ریختم و کلی فشار دادم
    بعد مرغها و دیدم که ماستم کمه کمی دوباره ماست و یک زرده تخم مرغ و زعفران اضافه کردم به بقیه برنجهاو توی قابلمه ریختم و کلی فشارش دادم
    بعد یکم از آب سوپ در حد یک یا دو قاشق ریختم روی پلو
    اما حس میکردم ماست یکم زیاده نمیدونم البته تا حالا ندیده ام که اندازه اش باید چقدر باشه
    نباید چیزی بریزم روش؟
    در ضمن برنجم سه لیلوان و نصف بود

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  7. #383
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atena711 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    252
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    128
    پسند کرده
    27

    Re: ته چین مرغ

    فک کنم ماستت زیاد بوده . ولی دیگه الان کاریش نمیشه کرد . نهایتا چلفته میشه دیگهههههه
    عشق یعنی نگاه کردن تو چشمای خندون یه کوچولوی 6 ماهه.چون مطمئنی نه رنگ و ریایی توشه.نه دروغ و کلکی.نه کینه و حسدی.نه پنهون کاری

  8. #384
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    نگوووووووووووو..................
    ببخشید ماست اندازه اش باید چقدر باشه مگه؟؟؟
    مزه اش چطوریه؟اگه بهم نمیخندید من تاحالا ته چین نخوردم
    فکر میکردم مرغم هم خیلی بی رنگ و بیچاره است شما به مرغ چی میزنید؟؟؟؟
    ببخشید سوالاتم زیاد شده و مثل منگلها سوال میپرسم
    راستی چقدر بزارمش روی شعله؟زیرش کم باشه؟؟؟؟

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

صفحه 48 از 119 نخستنخست ... 384546474849505158 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما