نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 361 به 368 از 950
صفحه 46 از 119 نخستنخست ... 364344454647484956 ... آخرینآخرین
  1. #361
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ


    ته چین مرغ
    بانيم نگاهي به ديروزمان /كوشش وتلاش امروزمان/ فردايي بهترو زيباترداشته باشيم

  2. بانک بند ناف
  3. #362
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرکوری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    959
    پسند کرده
    716

    Re: ته چین مرغ

    سلام دوستان. برای یه ظرف پیرکس 20 در 30 با ارتفاع حدوداً 7 سانت چند پیمونه برنج و چقدر مرغ کافیه؟

  4. #363

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرکوری
    سلام دوستان. برای یه ظرف پیرکس 20 در 30 با ارتفاع حدوداً 7 سانت چند پیمونه برنج و چقدر مرغ کافیه؟
    برای این مقدار 3 پیمونه برنج و یه سینه مرغ (البته یک طرفش همون نصف یک سینه کامل) کافیه اگر خواستید ارتفاع ته چینتون زیاد باشه 4 پیمونه برنج بریزید.

    __________________________________________________ __________________________

    دوستای عزیزم شما که زحمت میکشید و دستور میدید لطف کنید میزان مواد مصرفیتونو هم تو دستوراتون قید کنید که جای سوال برای کاربری نمونه .
    تا مثل این دوست عزیزمون که وقتی دنبال جواب سوالش می گرده فقط با دستورای بدون اندازه مواجه نشه.

    به خدا ما هم می دونیما که ته چین تشکیل شده از زرده +ماست چکیده+مرغ ریش ریش شده+ برنج آبکش شده+کمی نمک +زعفران

    لطف کنید و از این به بعد اندازه دقیق مواد مصرفیتون رو هم بنویسید.
    ممنونم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  5. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050

    Re: ته چین مرغ

    ایشون ته چین بنده هستن.اصلنم زرشکاش نسوخته و به هیچ وجه هم موقع بر گردوندن کج نشده.
    تزیینشو ببینین چه زیباس.
    با دستور ترانه صورتی عزیز
    ته چین مرغ
    البته من گذاشتمش توی پلوپز بجای فر که سریع تر در حدود20 دقیقه اماده میشه.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۸:۲۷ بعد از ظهر


  6. #365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7517
    پسند کرده
    8761

    Re: ته چین مرغ

    ته چین با دستور شف طیبه.


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  7. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    30maa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1930
    پسند کرده
    661

    Re: ته چین مرغ

    ته چین مرغ
    زرده تخم مرغ+ماست +مرغ + برنج آبکش شده +زعفران + نمک +ته دیگ سیب زمینی
    خوراک مرغ
     
    زندگي گر هزار باره بود
    بار ديگر تو بار ديگر تو

  8. #367
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504

    Re: ته چین مرغ

    سلام دوستان
    من دیشب با راهنمایی های شما برای اولین بار ته چین درست کردم و فکر می کنم یه آپشن خوب به غذاهای مهمونیم اضافه شد.



    ممنون از همه.
    مواد مورد استفاده من برای دو نفر آدم خیلی شکمو یا سه تا آدم کم خور
    3 پیمانه برنج ، یک طرف سینه مرغ، یک سوم پیمانه روغن مایع ، دو قاشق کره، دو سه قاشق زعفرون دم کرده ، یک و نیم پیمانه ماست که نیم پیمانه اش سون و بقیه اش پاژن دو و نیم درصد بود و چهار زرده تخم مرغ

    من توی ماهیتابه رژیمی (دو طرفه ) درست کردم و به شما هم توصیه می کنم چون ته دیگش دو طرفه می شه و خیلی حال می ده!

    من خودم از اون ته چینایی بدم میاد که یک ته دیگ سفت بعد یه لایه مرغ و بعد یه عالمه پلوی شفته و شله. دوست دارم دوباره به ته دیگه خوشمزه برسم.

    اول مرغ رو با یک لیوان آب ، یک پیاز چهار قاچ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفرون یک ساعت پختم. بعد مرغ رو ریش ریش کردم. پیاز همون مرغ رو با کره سرخ کردم و بعد ریش ریش های مرغ رو توش تفت دادم. تو گرفتن بوش موثره خیلی.

    بعد مرغ ها رو توی نیم پیمانه ماست مخلوط با زعفران خوابوندم گذاشتم تو یخچال.

    برنج رو آبکش کردم و روش آب سرد ریختم. خیلی مهمه چون اگه داغ باشه زرده می بنده و نیمرو می شه و بوی بد می گیره.

    بعد زرده ها رو 3-4 دقیقه با همزن زدم و بهش زعفرون اضافه کردم و بعد با ماست زعفرونی مخلوط کردم و بعد با برنج مخلوط کردم. اینجا نصف رو غنمو ریختم قاطیش و یک ق چ نمک هم زدم. باید بیشتر هم می زدم.

    کف تابه رو چرب کردم و نصف برنج رو پخش کردم و فشار دادم با پشت قاشق. بعد کل مرغ رو روش پخش کردم و بعد نصفه دوم برنج. روش باز کمی روغن ریختم.
    حدود یک ساعت که موند حاضر شد. 40 دقیقه طرف اصلی و 20 دقیقه طرف دوم ماهیتابه رو گذاشتم. البته تو این عکس اشتباهی طرف دوم رفته بالا و برای همین کنارش ترک خورده. باید نهایتا از طرف اصلی ماهیتابه بر می گردوندم چون اون ضلعش کوچیک تره.

    دوستان ممنون از همه. من همون طور که گفتم بار اولم بود و دوست داشتم با توضیحات کامل بنویسم برای دیگران که ممکنه بار اولشون باشه چون تو این تاپیک خیلی خیلی دقیق مراحلش رو کم دیدم کسی نوشته باشه.

    دفعه دیگه نمک و زعفرونشو بیشتر می کنم.
    Mahi site و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #368
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    من میخوام واسه اولین بار ته چین بدرستم و یک سوال دارم
    آیا همه برنج رو با ماست و تخم مرغ آغشته کنم یا فقط قسمتی که ته دیگ میشه؟؟
    تو رو بخدا سریع جوابمو بدید ممنون عزیزان

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

صفحه 46 از 119 نخستنخست ... 364344454647484956 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما