نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 337 به 344 از 950
صفحه 43 از 119 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  1. #337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3168
    پسند کرده
    1314

    Re: ته چین مرغ

    نکار جون فک کنم ماست های پر چرب تو یکی از پست ها خونده بودم؟

  2. #338
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504

    Re: ته چین مرغ

    دوستان من یه بار اینو نوشتم اما پستم پرید.
    می خوام برای اولین بار ته چین مرغ درست کنم واگه بشه تو تابه رژیمی. از مجموعه دستوراتی که خوندم برداشتم اینه حالا شما بگین درسته؟

    اول مثلا یه سینه مرغ رو می پزم و ریش ریش می کنم و شب در مخلوط ماست و زعفران و ادویه می خوابونم. بعد فرداش برنج رو می جوشونم و وقتی آبکش کردم زرده تخم مرغ رو با همزن می زنم همراه با ماست و زعفرون و بعد هم برنج و هم مرغ رو توی این مایه می ریزم. بعد کف تابه کره می ریزم داغ که شد روش یه لایه برنج می ریزم و با پشت قاشق فشرده می کنم. بعد یه لایه مرغ و بعد دوباره برنج.
    درسته؟
    بعد برای 4 پیمانه برنج حدودا چقدر ماست و چند تا زرده می خواد ؟
    و برای اینکه تو تابه رژیمی هر دو طرفش طلایی بشه چند دقیقه هر طرف رو روی شعله ملایم بذارم؟
    می خوام یه بار برای خودمون درست کنم و بعد برای خانواده شوهرم درست کنم. میشه؟
    و میشه کلا از قبل آماده کرد و بعد فقط گرم کرد؟ من اصلا اهل اینکه جلوی چشم مهمون آشپزی کنم نیستم.
    ممنون
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #339

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط melika767
    سلام خانوما یه سوال من ته چینم و توی ظرف پیرکس درست کردم وکف ظرفمو روغن ریختم اما بعدش ته چینم بر نگشت وچسبید .اشکال کارم کجا بود؟

    حتما نذاشتی روغنت خوب داغ شه. بعد هم ته چین معمولا تو قالب های تفلون بهتر جواب می ده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  4. #340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    [quote="Negara"]دوستان من یه بار اینو نوشتم اما پستم پرید.
    می خوام برای اولین بار ته چین مرغ درست کنم واگه بشه تو تابه رژیمی. از مجموعه دستوراتی که خوندم برداشتم اینه حالا شما بگین درسته؟


    نگار جون من برای 3پیمانه برنج 1لیوان ماست.3تا تخم مرغ ونصف لیوان روغن میریزم خیلی خوب میشه تخم مرغ هم با زعفرون ونمک میزنم که بوی زحم نده برای 4پیمونه کمی موار را بیشتر کن 4تا زرده بزن .من یه بار تو تابه رژیمی درست کردم حدود 30 دقیقه ای یه طرفش برشته شد بعد برگردوندم تا طرف دیگش هم برشته بشه ولی یه طرفش نرم تر میشه .من همیشه ته چین را اماده میکنم داخل فر میذارم موقع اومدن مهمونا فر را روشن میکنم1تا 1ونیم ساعت طول میکشه .راستی نیازی نیست مرغ را از شب قبل اماده کنی من همیشه نیم ساعت میذارم تو مواد بمونه فکر کنم مرغ از شب قبل پخته طعمش عوض میشه .ببخشید خیلی حرفزدم نظر من بود اساتید بیان راهنمایی میکنن.اینم ته چینم داخل تابه رژیمی.برای شکوفه زدن هم ماست را کیسه میندازم بعد راحت شکوفه میزنم.

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۸:۲۱ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  5. #341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    79
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط melika767
    سلام خانوما یه سوال من ته چینم و توی ظرف پیرکس درست کردم وکف ظرفمو روغن ریختم اما بعدش ته چینم بر نگشت وچسبید .اشکال کارم کجا بود؟



    با اجازه مدیر شبنم (ملیکا جون من همیشه تو ظرف پیرکس درست میکنم ته ظرف و دیواره ها را چرب میکنم و کف ظرف به حدی روغن میریزم که با تکون دادن ظرف روغن جا به جا شه مثلا 4 قاشق چرب هم نمیشه ته چینم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر
    ای دل به کوی عشق گذاری نمی کنی
    اسباب جمع داری و کاری نمی کنی

  6. #342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,248
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    3166
    پسند کرده
    17143

    Re: ته چین مرغ

    [quote=melika767]سلام خانوما یه سوال من ته چینم و توی ظرف پیرکس درست کردم وکف ظرفمو روغن ریختم اما بعدش ته چینم بر نگشت وچسبید .اشکال کارم کجا بود؟[/quote]

    عزیزم من همیشه توی پیرکس درست میکنم تا حالا هم پیش نیومده که بچسبه
    خوبی ییرکس اینه که کف ظرف رو میبینی و اندازه ای که دوست داری طلایی باشه میزاری تو فر میمونه
    من کف ظرف رو با روغن مایع چرب میکنم
    و نصف لیوان از موادی رو که دارم (زعفرون تخم مرغ و ماستی که اماده کردم ) رو نگه میدارم برنج رو با نصفه مواد دیگه مخلوط میکنم و توی ظرف میریزم این موادی رو هم که برداشتم دور تا دور ظرفم میریزم و روی اون رو فویل میکشم و میزارم توی فر تا بپزه البته من ته چینم دورنگ کف ظرف با مواد روی ظرف چلویی ساده وسفیده
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۸:۲۲ بعد از ظهر
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  7. #343

    Re: ته چین مرغ

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina69
    از ته چین من همیشه بوی تخم مرغ میاد.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مینا جون ، تو این تاپیک بارها در موردش توضیح داده شده اگه می خوندید متوجه می شدید....حالا اشکال نداره... من نظر خودم رو می گم....اولا که فقط باید زرده تخم مرغ توی ته چین ریخته بشه ، سفیده هم یه کم ته دیگ ته چین رو سفت می کنه و هم بوی زحمش بیشتره....اگه زرده رو هم با همزن بزنین بوش کمتر میشه ....اگه زعفرون دم کرده بیشتر بریزین هم عطرش بیشتر میشه و هم رنگ ته چینتون خوشرنگتر میشه.....من خودم زرده رو فقط به نصف برنج می زنم و اون رو ته و دیواره قالب می ریزم و توی خود ته چین زرده تخم مرغ نمی ریزم.همین هم باعث میشه که بوی تخم مرغ کمتر بشه....
    موفق باشی

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  8. #344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: ته چین مرغ


    برنج
    زعفرون
    تخم مرغ و
    ماستی چکیده
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

صفحه 43 از 119 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما