نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 305 به 312 از 950
صفحه 39 از 119 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  1. #305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    استان گلستان
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    91
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین زرشک پلو با مرغ

    طرز تهیه:
    پلو:برنج رو آبکش کرده نصف برنج رو بهمراه 1لیوان ماست و 1عدد تخم مرغ کامل و 1عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده و کمی نمک مخلوط کنید. کف ظرف مورد نظرمو چرب کرده وسیب زمینی هایی رو که به شکل قلب قالب زده اید وسط ظرف بچینید بعد مواد برنج مخلوط رو به آرامی روی آن ریخته وصاف کنید بعد برنج سفید رو کم کم اضافه کرده با کفگیر روی اون رو صاف کنید و کمی فشار دهید یه تکه کوچیک کره روی آن بگذارید دم کن را گذاشته به مدت 45دقیقه روی گاز باشد با حرارت خیلی کم.
    مرغ:ابتدا رانهای مرغ را بهمراه کمی آب بخار پز کرده وقتی آبش تمام شد کمی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را اضافه کنید وقتی که کاملا سرخ شد 1قاشق رب اضافه کرده بعد 2لیوان آب اضافه کرده وقتی آب آن کم شد و جا افتاد 1قاشق آبلیمو بریزید و قتی گاز را خاموش کردید کمی زعفران دم کرده بریزید

    sadaf daryayi این نوشته را پسندیده.
    http://mahboubehbanoo.blogfa.com
    دلخوشی های زندگی

  2. #306
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ دونفره برای اولین بار







    ته چین با دستور ماتیلدای عزیز زرشکشو حذف کردم و به مواد مارینه شده هل اضافه کردم که عطر بسیار خوبی به ته چین میده . چون ته چینم کوچولو بود تو قابلمه تفلن کوچیک یه ربع طوب کشید تا بپزه . برای اولین بار خوب بود و از طععش راضی بودم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #307
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    دوستای گلم من مرتب ته چین درست میکنم تقریبا هفته ای 1 بار که حتما.با این روش اندازه گیری میکنم خیلی هم خوب میشه البته اگه تعریف از خود نباشه.هر چند تا تعداد برنج بود یه دونه کمتر زرده تخو ورغ کتما فقط زرده باش اینجوری ته چین نرم میشه بو هم نمیده.به ازای هر پیمونه برنج هم 4 ق غ پر ماست .زرده و ماست و نمک و زعفرون و کمی اب مرغ یل گوشت رو خوب با هم میزنین بعد در اخر روغن مایع اضافه میکنیم بعد از روغن اصلا نباید زیاد هم زد مواد رو یه استکان از مایه رو کنار میزارید برنج رو با مواد ماستی مخلوط میکنید بعد از ریختن مواد برنجی و مرغ مواد را خوب با قاشق منسجم میکننیم از مایه ای که برداشتیم با قاشق دور تا دور قابلمه میریزیم تا مواد تموم شه با اینکار حتما قالبی بر میگرده امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    1227

    Re: انواع ته چین

    گلبو جان ممنون از دستور دقیقت. ولی بعد با سفیده های تخم مرغ چکار میکنی؟
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  5. #309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    راستی اگر خواسته باشم تو قالبهای مافین بزارم تو فر چکار باید بکنم ؟
    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  6. #310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ خوشمزه

    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  7. #311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    163
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241

    Re: انواع ته چین

    باز هم ته چین مرغ:
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  8. #312

    ته چین مرغ و بادمجان و زرشک

    ته چین مرغ و بادمجان
    3 پیمانه برنج ، نصف لیوان ماست ، 1 تخم مرغ بزرگ ، زعفران ، یه ذره آبلیمو
    وسطش هم بادمجان و زرشک و مرغ ریش ریش
    عکسش خوب نشده ولی خیلی خوشمزه بود



    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

صفحه 39 از 119 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما