نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 297 به 304 از 950
صفحه 38 از 119 نخستنخست ... 283536373839404148 ... آخرینآخرین
  1. #297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  2. #298
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۳۰
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام به کدبانو های محترم...من دارم گیج میزنم..من یه تازه عروسم که هیچی بارم نیست....42 ص را خوندم ولی اشکال برام پیش اومده...خانوما یکی توی دستورش مرغو میخابونه توی مواد یمی همونجوری پخته ریش ریش میکنه موقع دم گذاشتن یه لایه برنج یه لایه مرغ میریزه...ایا این سلیقه ای هست؟؟؟؟؟؟؟کمکککککککککک..... صلا این دستورای ته چین مرغ هرکدوم فرق داشت با هم...کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    91

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina69
    سلام به کدبانو های محترم...من دارم گیج میزنم..من یه تازه عروسم که هیچی بارم نیست....42 ص را خوندم ولی اشکال برام پیش اومده...خانوما یکی توی دستورش مرغو میخابونه توی مواد یمی همونجوری پخته ریش ریش میکنه موقع دم گذاشتن یه لایه برنج یه لایه مرغ میریزه...ایا این سلیقه ای هست؟؟؟؟؟؟؟کمکککککککککک..... صلا این دستورای ته چین مرغ هرکدوم فرق داشت با هم...کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من چند بار بیشتر ته چین درست نکردم. برای همین فقط بگم از نظر من کاملا سلیقه ایه. من وقتی مرغ پخته رو توی مواد ریختم و بعد بین برنج ریختم اصلا دوست نداشتم. برای همین ترجیح میدم مرغ پخته رو همینجوری بدون قاطی کردن با مواد ماستی بین برنج بریزم. کاملا سلیقه ایه.

    من فقط برنج رو با مواد ماستی مخلوط میکنم
    این روز ها

    برد با كسی است که بیرحم باشد!

    از دلت مایه بگذاری باخته ای...!

  4. #300
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۰
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    مینا جون من خیلی ته چین درست میکنم و همینطور که دوستمون گفتن به ذائقه شما بستگی داره.من که اگر فرصت داشته باشم حتما یک شب مرغ ها رو توی مواد نگه میدارم و بعد لای برنج میزارم.هر دو روش رو امتحان کن و هر کدومو که دوست داشتی انتخاب کن.فقط یادت باشه که نمک غذات کم نباشه ،از کره استفاده کن و همه برنجت رو هم زعفرونی کن.
    چرا نگران باشیم؟شاید هرگز پیش نیاید!

  5. #301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چين مرغ.....هر2/5 پيمانه برنج يک تخم مرغ کامل ويک زرده و 1/2ليوان روغن کنجدو۱ليوان ماست غليظ ونمک وزعفران به اندازه دلخواه خوب هم زده وکف ظرف پيرکس را با کره چرب کنيدوبرنج صاف شده را بامواد مخلوط کنيدونيمي را کف ظرف ريخته ومرغ پخته تکه شده بدون استخوان راروي برنج ريخته وزرشک شسته شده پاشيده و بدلخواه خلال پسته وبادام هم ميتوان پاشيده بعد نيمه ديگر برنج را ريخته وخوب صاف کرده بعد کره تکه تکه شده در چند جاي برنج گذاشته حالا فويک آلومينيومي کشيده وبا چنگال يک سوراخ کيد فويل را حالادر فر۱۸۰درجه گذاشته به مدت ۳۰/۱تا خوب دمبکشد (مدتش در دماي هر فري فرق دارد)........حالا بعضيها دوست دارن مرغ را با مواد تخمه مرغي کم آغشته کنند بعد لاي برنج بدن که من دفعه بعد حتما همين کارو ميکنم....
    من يادم رفت فويل بخرم براي همين خود درظرف رو گذاشتم
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

  6. #302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ و بادمجان




    دیگه خدا بخواد دارم توی ته چین یه چیزی میشم.
    مرغ رو با ادویه جات آبپز میکنم.
    بادمجون رو حلقه میکنم و توی آب نمک میزارم. بعد از دو ساعت میشورمش و خشک میکنم و بعد هم سرخش میکنم.
    برنج رو آبکش میکنم میزارم کنار.
    توی یه کاسه بزرگ، یه دونه زرده + چهار قاشق ماست چکیده ی کمی ترش شده + زعفرون دم کرده + مقداری روغن مایع رو قاتی میکنم و خوب هم میزنم. ( این ماست ترش رو جدیدا دارم امتحان میکنم برنج فوق العاده پوک و خوشمزه میشه) بعد هم نمک میزنم.
    برنج آبکش شده رو با این مواد ترکیب میکنم و خوب هم میزنم. تا همه ی برنج رنگی و ماستی بشه.
    روغن رو توی قابلمه داغ میکنم.نصف برنج رو میریزم کف قابلمه بعد مرغهای ریش ریش شده رو روش میچینم بعدم بادمجون رو بعد هم باقیمونده ی برنج رو. برنج رو دم میزارمو میره روی گاز. یه ساعت زمان میدم برای پخت.
    این مقدار رو من برای یک و نیم پیمونه برنج استفاده میکنم.
    خورش بادمجون
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  7. #303
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: انواع ته چین



    هر دو پیمانه پلوپزی برنج رو یدونه تخم مرغ کامل میزنم با یه ملاقه ماست و زعفرون فراوون
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  8. #304
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samira 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سمير جان منم ته چينام بد نميشه اما الان دوتا سوال دارم:
    1- يدونه زرده تخم مرغ كافيه واسه اين مقدار؟
    2-گفتي ماست ترش پوك ميكنه برنجو مزشو چي خراب نميكنه؟
    ماست ترش باشه مزش بد نميشه؟
    لـبخـند بـزن!
    بـدون انتـظار پاسخی از دنـیا
    بـدان روزی دنـیا انقـدر شـرمنـده مـی شود
    کــه بــه جـای پاسـخ لبخـند
    با تمـام سازهـایت مـی رقـصـد


صفحه 38 از 119 نخستنخست ... 283536373839404148 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما