نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 950
صفحه 3 از 119 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: ته چین

    این هم ته چین من که به دلیل ضعف شدیدی فرصتی برای طلایی شدن پیدا نکرد .



    این دفعه با ماست معمولی درست کردم ولی با ماست چکیده خیلی خوشمزه تره و ترش تر .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    222
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین

    ته چین به شکل کیک که با سیب زمینی سرخ شده به شکل رز تزیین کردم



    برای تزیین سیب زمینی اونا رو با رنده چیبسی رنده کردم یه کیشونو لوله کردم و بقیه رو دورشون چیدم و با 2 تا خلال دندون ثابتشون کردم گل برگای آخری رو به سمت بیرون حالت دادم و به صورت وارونه تو آب گذاشتم موقع سرخ کردن هم تو یه ماهیتابه در دار به عمق نیم سانت روغن ریختم و باز به صورت وارونه گلا رو تو ماهیتابه چیدم و درشو گذاشتم تا به آرومی سرخ شه(بار اینکه روغن کمی مصرف شه از ماهیتابه کوچیک استفاده کردم) بعد سرخ شدن خلالا رو به آرومی بیرون کشیدم و رویه حوله کاغذی گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته شه

    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

    بچه ها من کلا برا این ته چین 6 پیمانه برنج و 4 تا سینه کامل مرغ (بدون استخوان )استفاده کردم به این صورت که شب قبلش مرغا رو به صورت تیکه های کوچیک خرد کردم و یه پیاز کوچولو رو تفت دادم و تیکه های مرغو ریختم تو ماهیتابه و نمک و فلفل زدم و در ماهیتابه رو گذاشتم وقتی به روغن افتاد یه لیوان آب ریختم تا کامل بپزه بعدشم توی ظرف دیگه ماست رو با زعفرون(مقدار ماست باید اینقدر باشه که کلا رو مرغا رو بپوشونه من از این ماستای سطلی که یه کم آبشو گرفته بودم استفاده کردم و زعفرون باید تا حدی باشه که رنگ ماست کاملا زرد سیر بشه) و نمک و فلفل قاطی کردم و مرغا رو ریختم توش.
    برا دم کردنشم یه کم برنجو زودتر آبکش کردم( زنده تر به قول نجما جونی ) اما برا نچسبیدنش ظرفت باید کاملا نچسب باشه من از 2 ماهیتابه تفلون کوچیک و بزرگ استفاده کردم ظرفا رو یه کم چرب کردم و یه مقداری از برنجو برداشتم و با مایه ماستی مرغا و 4-5 زرده تخم مرغ و نمک و فلفل وزعفرون مخلوط کردم و کف ماهیتابه ها ریختم و بعد مرغا و بعد برنج(باقیمانده برنجا رو هم با زعفرون قاطی کردم) و با دستم کاملا صافش کردم و با دست فشلرش دادم تا کامل به هم بچسبه
    باقیمانده مایه رو هم روش ریختم و یه کم هم آب روش ریختم و گذاشتم رو گاز با حرارت ملایم دم بکشه و موقعیکه بخار زد کره روشون ریختم
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,405
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2443
    پسند کرده
    67

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین مرغ

    « ته چین مرغ »

    مواد لازم برای 5 نفر:
    برنج: 5 پیمانه یا 2.5 لیوان
    تخم مرغ: 2 عدد کامل و یک زرده
    ماست: 1 لیوان
    روغن مایع: 4/3 لیوان
    مرغ: 3 تکه
    زعفران دم کشیده: 2 قاشق غذاخوری
    زرشک: 2 قاشق غذاخوری
    پیاز: 1 عدد متوسط و خرد شده
    آبلیمو - فلفل دلمه ای - نمک - فلفل - دارچین و ادویه به مقدار لازم



    ابتدا 2 قاشق غذاخوری روغن و پیاز خرد شده را در قابلمه بریزید و مرغ ها را در ته آن بچینید ( روی هم نگذارید ) و بمدت 1 ساعت روی حرارت کم بگذارید تا آب مرغ گرفته شود. سپس فلفل دلمه ای - آبلیمو - نمک - فلفل - دارچین و ادویه را در سطح مرغ ریخته و با یک لیوان آب بگذارید با حرارت کم بمدت 1 ساعت پخت کند. وقتیکه مرغ پخته شد و کمی خنک شد آنها را ریش ریش کنید.

    برنج را بجوشانید و آبکش کنید.

    در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و با قاشق می زنیم، سپس زعفران دم کشیده و ماست و روغن مایع را اضافه کرده و همزده تا یکدست شود. نصف لیوان از مواد را کنار بگذارید و کمی فلفل و نمک به بقیه اضافه کنید.

    برنج را 3 قسمت کنید. 2 قسمت آن را بقدری به مایع اضافه کنید که مایع نه شل باشد و نه سفت. در ته ظرف پیرکس یا نچسب مواد را ریخته و یکدست پهن کنید، بعد مرغ ها را روی آن چیده و سطح روی آن زرشک و دارچین بپاشید. ( می توانید کشمش هم بریزید. )




    بقیه برنج ها را روی آن بریزید و پهن کنید و کمی فشار بدید تا برنج ها بهم بچسبند. آن نصف لیوان مواد را هم دور ظرف بریزید.





    اگر ظرفتان بدون در باشد، با فویل ظرف را بپوشانید.
    ظرف را در فر بگذارید، 15 دقیقه اول حرارت زیاد و بعد حرارت کم تا 45 دقیقه.






    نوش جــــــــــــان
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  5. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۳
    محل سکونت
    کرج/گوهردشت
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    ته چین با رویه کوکو سبزی

    ته چين با رويه كوكو سبزي




    [JUSTIFY]مواد لازم:[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]برنج 1پیمانه[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ماست 3قاشق غذاخوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]روغن مایع 3قاشق غذاخوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]تخم مرغ کامل 1 عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سفیده تخم مرغ 2 عدد[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]سبزی کوکو به مقدار لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نمک به مقدار لازم[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]زعفران 1 قاشق غذاخوری[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ابتداماست را خوب هم میزنیم بعد روغن مایع +مقدار اندکی نمک + زعفران +برنج(برنج را از قبل آبکش میکنیم) را خوب مخلوط میکنیم و در ظرف مورد نظر پهنمیکنیم و صاف میکنیم.[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]در ظرف جدا سبزی کوکو + اندکی نمک+ اندکی روغن مایع+1 تخم مرغ کامل +2 تاسفیده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و بعد مایع سبزی کوکو را روی ته چین ریخته[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY]



    [JUSTIFY]( یعنی 1 cm برنج باشد و مابقی آن سبزی کوکو باشد) [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]درون فر با حرارت 360 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه الی 45 دقیقه قرار میدهیم.[/JUSTIFY]



    [JUSTIFY]اینم برش خورده آن:[/JUSTIFY]
    solidad, مهدیه خاتون, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین

    اينم ته چين مرغ كه دو تا ايراد داشت يكي اينكه ماستش كم بود دوم اينكه يه ذره مرغاش خشك بود


  7. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین

    ته چين مرغ
    بسي خوشمزه بود


    باران67 و razieh.p12 این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    4

    Re: ته چین میگو

    solidad, الی65, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین

    دوست جونا من يه تجربه در ىرست كردن ته جين دارم يه روز كه ويار ته جيني داشتم و ماست ىر منزل نداشتم از خامه به جاي ماست استفاىه كردم و WWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW عجب تجربه خوش مزه اي بود.
    Whatever a struggle, Continue the climb, Maybe there is just one step to the summit

صفحه 3 از 119 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما