نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 950
صفحه 29 از 119 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یاس صورتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,982
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    875
    پسند کرده
    99

    Re: ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط mango
    نقل قول نوشته اصلی توسط khanoomi
    ته چين بال مرغ


    سلام
    شما بال مرغ رو خام ته دیک چیدین؟

    با اجازه تا دوستان بیان بنده جوابتون رو میدم !

    من اینطوری درست میکنم که معمولا چند ساعت قبل از درست کردن ته چینم بال ها رو توی مخلوط پیاز خرد شده و نمک و فلفل و زرچوبه و کمی ابلیمو و روغن مایع میخوابونم و زمان گذاشتن بال ها ته تهچینم پیازهاش رو میگیرم و میچینم ته قابلمه و ابی رو که از اون مخلوط ایجاد شده با کمی زعفران دم کرده قاطی میکنم و روی بال ها میریزم و بعد هم برنج یا مایع ته چین رو روش میریزم فقط حواستون باشه شعله زیر قابلمه تون کم باشه چون بال ها زود میسوزن!


    پســـــــــرم تا که تو باشی دو جهان در نظرم فردوس است ...

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28896
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین که مثل همین ته چین هایی که اینجا درست شده . با مرغ درست کردم .
    یه تجربه ناموفق هم داشتم برای بار اول ته چین با گوشت و بادمجون درست کردم البته مزه اش حرف نداشت ولی از قالب در نیومد و تیکه تیکه شد حالا خوبه مقدارش کم بود و برای خودمون درست کردم .روم نشد ازش عکس بندازم در اولین فرصت حتما یه بار دیگه درست می کتم چون فکر می کنم برای مهمونیها خیلی خوب باشه .ممنون از دوستانی که این دستور ها و تجربه هاشون رو در اختیار همه قرار میدند.

    باران67 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    282
    پسند کرده
    36

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ که اینبار دقیقا مثل روش خانم نمیرانیان درست کردم با رعایت نکات عالی شده بود .
    برنج:750 گرم. فیله مرغ:350 گرم. تخم مرغ 5 تا زرده و 1 سفیده. ماست چکیده 250 گرم. روغن مایع 1/2 استکان. پیاز 1 عدد . زعفران غلیظ 4 قاشق. گلاب 1 قاشق. کره 50 گرم.
    1- همه مواد مایع ته چین باید همدما باشند .
    2- برای اینکه بوی تخم مرغ در غذا نیاید باید تخم مرغها را در ظرف استیل خنک شده در یخچال با نمک و فلفل ابتدا خوب بزنیم بعد بقیه مواد را اضافه کنیمکه ابتدا زعفران و گلاب وبعد روغن بعد ماست را میریزیم.
    3- برنج رو که میدونیم باید زنده ابکش کنیم به کمک دو کفگیر با مواد مخلوط میکنیم تا برنج بدون خردشدن خوب با مواد مخلوط شود.
    4- مرغها را نمیپزیم چون مرغی که قبلا پخته و دوباره در فر قرار داده شود سفت میشود فیله ها را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران مرینه میکنیم(امتحان کنید دوستان واقعا اینطوری مرغها خیلی نرمتر و خوشمزه تر میشود)
    5-قالب پیرکس را خوب خوب چرب میکنیم طوری که روغن توش کاملا مشهو دباشه
    6- نصف برنج رو ریخته و کمی فشرده کرده و فیله ها را چیده و بقیه برنج را ریخته و فشرده کرده و کره تکه تکه شده را روی برنج چیده و با فویل پوشانده و در فر 180 درجه 40 دقیقه میپزیم(مال من بیشتر طول کشید وکمی زیادی برشته شد )

    چیزی دیگه ای که تو این برنامه یاد گرفتم اینه که بعد تفت خوردن زرشکها مقدار کمی اب یخ وسط ماهعیتابه بریزیم زرشکها خوشگل و یکنواخت پف میکنن.

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    573
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    174
    پسند کرده
    216

    Re: انواع ته چین

    ته چین بال
    خیلی خوشمزه شد ولی موقع برش ولو شد

  7. #230
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6731
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین کاملا ساده و بی تزیین من واسه سحری ماه رمضون



    قالبم سیلیکونی بود و بعد از پخت کامل خودش خوب و تمیس جدا میشه
    اینجام قبلا راجع به ته چینام توضیح دادم

    ته چین مرغ
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۸:۳۴ بعد از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    220
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین


    ته چین مرغ و بادمجون



    من واسه 2.5 پیمانه برنج 2تا تخم مرغ 1.2 پیمانه ماست زعفران 3 قاشق روغن و نمک
    وسطشم مرغ پخته و بادمجون گریل شده
    برنج رو ابکشی کن ولی دون رو کال تر بر دار کمی که خنک شد با مایه بالا قاطی کن تو دیگت روغن رو داغ کن و برنجت رو بریز یک لایه مرغ و بادمجون و لایه اخر بشه برنج بذاری تو فربهتره بجای اینکه در بذاری کاغذ روغنی رو خیس کن بذار روش این قالب من 30 دقیقه طول کشید
    این بود انشای من
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  9. #232
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: انواع ته چین

    فرفرو
    ما اومديم ته چينت رو دريابيم اما ديديم كه اون ما رو درنمي يابه
    نميگه موادش چيه؟چجوري پخته شده؟چقدر برنج داشته؟
    تو اين گروني تخم مرغ !!! چند تا تخم مرغ زده بر بدن؟ و ........

    خلاصه تحويلمون نگرفت
    ما هم هر چند خوشگل و خوش قيافه و اشتهابرانگيز بود اما ازش تشكر نكرديم

    :))
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

صفحه 29 از 119 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما